Přejít na obsah

Zeppelin 7210-2 Chronograf 7750


Doporučené příspěvky

Zdravím, po více jak roce "přestávky" s hodinkama kdy sem si žádné nepořídíl protože sem potřeboval dávat peníze na důležitější věci jsem měl první vyhlídnuté že si někdy ted koupím nějaké klasické automaty jen kolem 25tis (Zeno nebo Longines Hydro...) ale po návštěvě strýčka z Norimberku jsem si dovezl tyhle Zeppeliny které mě daroval takže aspon ted nákup hodinek za své,odložím když mám tyhle a našetřím si na něco lepšího :D Chtěl jsem od něho Davosa Pilot Chronograf ale zatím mi je nechtěl dát tak třeba příště :clap:

Poslední rok a něco jsem nosil jen quartzky Zeppelin což mě čím dál víc štvalo,předtím jsem měl chvilku Longiny Hydro... automaty nebo Steiny s nátahem ale ty mi vydrželi chvilku.

 

A ted k hodinkám co mě dal: Jsou to klasické chronografy s ukazatelem datumu a dne a oblíbeným strojkem ETA Valjoux 7750,safír sklíčkem a velikosti 40x15mm. Má je 2 den takže přesnost ještě moc nevím ale šlapou dobře- poslední cca 2roky stály což není dobré,předtím byli nošeny denně zhruba 2-3roky takže můžou mýt kolem 5ti let a je to celkem znát na bocích pouzdra je mega vlasových škrábanečků apod. ale na sklíčku a ani dýnku naštěstí nic. Hned včera sem je dal do nejbližšího a nejlepšího hodinářství Opluštil V. Bílovice udělat vodotěsnost atd.

 

Doufám že to moc nevadí tohle téma o těchto hodinkách když tu vidím hlavně Zenith,Omega apod. :thumbsup_anim:

 

Velké sorry za fotky ale bud neumím nastavit foták nebo on neumí pořádně zaostřit :thumbsdown_anim:

 

 

post-13906-0-02934300-1372240822_thumb.jpg

post-13906-0-84132000-1372240838_thumb.jpg

post-13906-0-70378600-1372240845_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díkes, za tu cenu kolik stojí ani moc není na výběr -chrona se 7750 kolem 20tis. :D  měl jsem možnost tyhle porovnat třeba s velkou konkurencí - Steinhart Nav B chrono které jsou taky pěkné a dobře udělané (za tu cenu) ale stejně se mě zdálo že zeppeliny jsou o chlup lepší :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky,ty quartzky už mám třetí rok a vzhledově i celkově mě ještě vůbec neomrzeli (stále je rád a často nosim) a tyhle automaty jsou až na pár drobností vzhledově velice podobné takže ted budu nosit jen ty :D  quartzky už nechci není to prostě ono....

 

 

ondrys: jj základ při návrhu byli určo speedmastery si myslím :-) Já jim říkám "speedmastery pro chudé"

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...