DadB Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Rád bych se zeptal zdejších odborníků - leží mi doma v šuplíku tyto starší Glashütte (avšak s prasklým sklíčkem) Co s nimi podniknout (v dobrém slova smyslu)? Za vaše rady dík.
DadB Posted April 10, 2007 Author Report Posted April 10, 2007 Podobny mam asi patery, jen ve zlatym ) Však já taky netvrdím, že je to bůhvíjaký klenot; ale byl to kdysi dárek a podkládat s mini kratší nohu u stolu se mi zase nechce...
Watch fan Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Hm, v podstate me napadji tri moznosti. Bud je muzes prodat (tady v sekci prodej, na Aukru,..), dal nekomu venovat jako darek (neodmintul bych je )) nebo je muzes sam nosit. Rozhodnuti uz bude ciste na Tobe. Good luck
afrikab Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Rád bych se zeptal zdejších odborníků - leží mi doma v šuplíku tyto starší Glashütte (avšak s prasklým sklíčkem) http://www.uhrennet.com/img/00/00/66/00006617.jpg Co s nimi podniknout (v dobrém slova smyslu)? Za vaše rady dík. Docela se mi libi. Jak se tak na ne divam, hodily by se pro meho tatu. Jen to praskle sklicko mi tam vadi.
Recommended Posts