Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj, o Monsterech je tady velká diskuze, čím víc ji čtu, tak při pořizovací ceně na ebay 180 za orange a 300 ze blue, je to za relativně málo peněz hodně muziky, ale nikdo kdo v diskuzi přispíval se nikdy nevyjádřil, k tomu zásadnímu u tohoto modelu, tj. odolnost vůči tlaku a chod mechaniky pod vyšším tlakem, těsnění tlačítek atp.

Bída by byla, kdyby při tomto diverským renomé, byly maximálně tak na šnorchlování... byť jasně,že pro samotné potápění od doby DC KOMPŮ nejsou k ničemu...a ve všem je trumfnou kdejaký digitálky...

Mas nejaky specialny dovod ist do 50+ m so Seiko Monster? Obzvlast pri Tvojej vybave?
Posted

Plaval jsem s nimi a bez problémů, v srpnu vyzkouším Croatia, ale do té doby nemohu blíže pomoci, jinak přesnost 6-8sek/den dle aktivit. Spokojenost

Posted

Ahoj, nemá někdo praktickou a opakovanou zkušenost s potápěním a Seiko Monster pod 50 metrů.

Tak pro profiky jsou spise tyhle.

• 1 month later...
Posted

Já tedy nevím, proč bych měl lézt pod 50 metrů, ale měl jsem Monstra opakovaně mezi 30 a 35 metry, slaná voda, a nikdy jsem neměl sebemenší problém.

Vidět je na ně dobře (Orange), hodiny se odečítají snadno, bezel se samovolně neotáčí, extenze tahu na neopren taky funguje bezvadně...

Super potápěčské hodinky.