Fester Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ahoj všichni. Nedávno se tu diskutovalo o nových leteckých Primkách pro vrtulníkáře z Přerova a jejich civilní verzí, která by měla být odtajněna na konci března 007. Jako majitele původních leteckých Primek by mě nové dosti zajímaly, ale nikde jsem nenarazil ani na fotečku a na oficiálních stránkách Primu je ticho po pěšině. Jestli máte někdo fotku nového počinu z Neustadtu, prosím o zaslání, abych mohl pokochat své nebohé očičko....
jacob Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 tak ja nevím ani o tom že se neco takového chystá.... takže jesli neco takového je, tak to me zajímá :-)
jacob Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 takže bude se něco dít, nebo to byl blbý vtip že se chystají nové letecké Primky????
Bulli Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 někde tu snad Prim říkal, že mají být koncem března, také je pořád očekávám
jacob Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 noo, popravde by jsem o ne mel zájem, jen se bojím aby me neodradila cena....
docent_tecka Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 pekne letecke (puvodni) jsou nyni na aukru http://www.aukro.cz/item184923812_prim_let..._zachovale.html vypadaji pekne, ale ta cena...
ZJ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 ...taky by mně zajímaly ty nové letecké primky,budou nějaké fotky????
jacob Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 zatim to nevypadá, ale jesli budou vycházet z Prim Sport jako původní letecké, tak si myslim že budou velice pěkné!
xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Snad to mohu říct ... viděl jsem asi 10-15 obrázků leteckých primek v zásadě už nejspíš finální podobu (zřejmě počítačový model) a rozhodně budou velmi podařené, v podstatě začínám šetřit do prasátka ... Měly by existovat v jednoduché verzi a s chronoskopem. Obojí poměrně solidní provedení, průměr tuším 40-44, nepamatuju se přeně ... Jestli má prim zpoždění je smůla, ale výsledekstojí za to ... nevěště hlavy
jacob Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 xmenm05:vim že se ptám asi zbytečne, ale nechtel by si mi ty obrázky hodit na mail nebo je hodit případne sem?? Aby jsem taky vedel na co uz pomalu setřím... :-)
xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Eh ... já je viděl na notebooku ve Violinu... ten notebook mi samosebou nepatřil ... takže když si představíš sportII, zvětšíš je a uděláš je na zcela jiné úrovni (safír, nerez, ... ...) jiný ciferník (hezčí) ... prostě vlastně úplně jiné hodinky ...
jacob Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 hmmm začínám nad tím slintat.... nevis jesli to byly automaty aby do toho nenacpali bateriovej strojek?
typograf Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Já jsem kromě netebooku viděl pouzdra přímo při jejich výrobě. Jediné co k tomu mohu říci je, že je to teda "pořádnej kus železa"......
xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 No vevnitř samozřejmě mechanika, asi eta 2824-2 a pro chronoskopy 7750, každopádně kolečka, šroubečky ... a souhlas, je to kus železa, vypadají hoooodně dobře ...
jacob Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Pánové, já se na ne těším jak malej Jarda, a Vy mi tady jeste deláte chute že jste je oba videli a ja si je mohu tak maximláne představovat...
xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Pánové, já se na ne těším jak malej Jarda, a Vy mi tady jeste deláte chute že jste je oba videli a ja si je mohu tak maximláne představovat... Ehm .. tak ještě přidám, teď jsem volal s Eltonem a jsou vyloženě na spadnutí, finalizace probíhá a je přislíbena i taková menší ukázka,takže bych je snad mohl vidět naživo ...
jacob Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 to mi vůbec nedela dobre na duši, přemýšlím jesli moje Seamaster jsou opravdu tak krásne....
xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 to mi vůbec nedela dobre na duši, přemýšlím jesli moje Seamaster jsou opravdu tak krásne.... Každé hodinky jsou pro někoho krásné ...
jacob Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 to je pravda, jeste kdyz nekdo uz ty nové letecké videl, ze?? :-) hale jakou tak predpokládáš cenu?? joo a mysliš že je mají opravdu i vojaci nebo už to bude jen civilní verze?
xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Tak verze (co vím) budou dvě, jedna open (civilní) a jedna private edition - pro vojáky. Cenu zatím netuším, ale řekl bych, že bude odpovídající... A vůbec, konec spekulací, počkáme, uvidíme ...
Recommended Posts