Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj všichni. Nedávno se tu diskutovalo o nových leteckých Primkách pro vrtulníkáře z Přerova a jejich civilní verzí, která by měla být odtajněna na konci března 007. Jako majitele původních leteckých Primek by mě nové dosti zajímaly, ale nikde jsem nenarazil ani na fotečku a na oficiálních stránkách Primu je ticho po pěšině. Jestli máte někdo fotku nového počinu z Neustadtu, prosím o zaslání, abych mohl pokochat své nebohé očičko....

Posted

Snad to mohu říct ... viděl jsem asi 10-15 obrázků leteckých primek v zásadě už nejspíš finální podobu (zřejmě počítačový model) a rozhodně budou velmi podařené, v podstatě začínám šetřit do prasátka ... smile.gif Měly by existovat v jednoduché verzi a s chronoskopem. Obojí poměrně solidní provedení, průměr tuším 40-44, nepamatuju se přeně ... Jestli má prim zpoždění je smůla, ale výsledekstojí za to ... smile.gif nevěště hlavy smile.gif

Posted

xmenm05:vim že se ptám asi zbytečne, ale nechtel by si mi ty obrázky hodit na mail nebo je hodit případne sem?? Aby jsem taky vedel na co uz pomalu setřím... :-)

Posted

Eh ... já je viděl na notebooku ve Violinu... ten notebook mi samosebou nepatřil ... takže když si představíš sportII, zvětšíš je a uděláš je na zcela jiné úrovni (safír, nerez, ... ...) jiný ciferník (hezčí) ... prostě vlastně úplně jiné hodinky ... smile.gif

Posted

No vevnitř samozřejmě mechanika, asi eta 2824-2 a pro chronoskopy 7750, každopádně kolečka, šroubečky ... a souhlas, je to kus železa, vypadají hoooodně dobře ...

Posted

Pánové, já se na ne těším jak malej Jarda, a Vy mi tady jeste deláte chute že jste je oba videli a ja si je mohu tak maximláne představovat...

Posted

Pánové, já se na ne těším jak malej Jarda, a Vy mi tady jeste deláte chute že jste je oba videli a ja si je mohu tak maximláne představovat...

Ehm .. tak ještě přidám, teď jsem volal s Eltonem a jsou vyloženě na spadnutí, finalizace probíhá a je přislíbena i taková menší ukázka,takže bych je snad mohl vidět naživo ... smile.gif

Posted

to je pravda, jeste kdyz nekdo uz ty nové letecké videl, ze?? :-) hale jakou tak predpokládáš cenu?? joo a mysliš že je mají opravdu i vojaci nebo už to bude jen civilní verze?

Posted

Tak verze (co vím) budou dvě, jedna open (civilní) a jedna private edition - pro vojáky. Cenu zatím netuším, ale řekl bych, že bude odpovídající...

A vůbec, konec spekulací, počkáme, uvidíme ...