bacil.357 Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Jo to máš Tobline pravdu. Hledal jsem kůži s jemnou strukturou a s Ondrou jsme vybrali tu pravou. Teď ještě nechám dodělat AR a budou to hodinky jak víno. Ikdyž je užiju jen na příležitostné nošení.
bacil.357 Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Hlásím návrat hodinek ze salónu Knespl&Majzlík. Vnitřní AR je krásně do fialova. Černému cifru to dodalo hloubku a čitelnost se znatelně zlepšila. Prostě paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem bacil.357
Petr_123 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Paráda. Tuhle řadu Hamiltonů mám rád.
Jirkasirka Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Kůže a ten AR, vypadají super, gratuluju. To jsou tady z prodeje? Jestli jo, tak jsem na ně dlouho koukal a říkal si, že jim něco chybí. Tak teď to vím. Na tom tahu byly takové zvláštní. Bacile 357 je začátek PSČ?
bacil.357 Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Jirkasirka: Ano, hodinky jsou z místního bazaru od lucida. Na tahu vypadají dobře. Takové blízkavé, ale tah jim sluší. Jenže na mé ruce tah nevypadá dobře. Nemám tak širokou ruku, aby se první článek tahu moc "nelámal" dolů. Kdyby byly hrany dílků tahu zaoblené, tak by to šlo. Je to vidět i na mých fotkách. 357 není začátek PSČ, ale ráž jedné mé hračky v době, kdy jsem začínal přispívat na internetu. Ikdyž v dětství by Tvoje domněnka platila.
Jirkasirka Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Jirkasirka: Ano, hodinky jsou z místního bazaru od lucida. Na tahu vypadají dobře. Takové blízkavé, ale tah jim sluší. Jenže na mé ruce tah nevypadá dobře. Nemám tak širokou ruku, aby se první článek tahu moc "nelámal" dolů. Kdyby byly hrany dílků tahu zaoblené, tak by to šlo. Je to vidět i na mých fotkách. 357 není začátek PSČ, ale ráž jedné mé hračky v době, kdy jsem začínal přispívat na internetu. Ikdyž v dětství by Tvoje domněnka platila. Máš pravdu Bacile, ten tah vypadá na Tvé ruce zvláštně, jak se láme a opticky ještě zvětšuje pouzdro. Mne osobně se líbí více na kůži. Jinak ten samotný tah vypadá zajímavě, takže na větším zápěstí to musí být krása.Střelná hračka mne nenapadla, PSČ jsem v tom viděl pravděpodobně deformací z práce a trochu mne zmátl i ten okres Sokolov v Tvém profilu.
bacil.357 Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Jo kdybych měl ruku tvaru loveckého salámu, tah by seděl i na mé ruce. Na oválu to není nic moc...škoda, někdy bych ho ponosil.
bacil.357 Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Dnes jsem vzal Hamiltony po dlouhé době opět na ruku. Trochu rozhýbat strojek a pokochat se. Pořád jsem na vážkách jestli mi jsou hodinky velký nebo ne. Chvíli mi přijde, že je to ještě ok, ikdyž na hraně, a chvíli mi přijdou větší, než je mi milé a mám chuť je poslat do světa....Jdu se léčit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. toho pylu na sklíčku jsem si všiml až po focení, když umřely zdroje. Upraveno 9. června 2014 uživatelem bacil.357
Návštěvník fans hodinarske krasy Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Dobra volba
Peter S. Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Zdravím zaujímalo by ma koľko ťa vyšlo to dorobenie antireflexu na hodinkách a aký majú priemer predného sklíčka tieto hodinky. Ďakujem :-)
Lopatamp Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 kolik stálo dodělání AR ti nepovím, protože jsem ho neplatil, ale průměř předního safíru je 37mm jestli teda dobře měřím..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se