Přejít na obsah

Nové úbytky


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Jagman
Ohm-Aztec

 

článek zajímavej ale naco je pistole pak akorát budou soudit tebe jedině mít jednu registrovanou a jednu ilegal ale nato už sou potřeba koule lidově rečeno

 

Inak foto předáno tak uvidíme jestli se objeví jestli najdou auto tak se pořádně mrkni okolo kolikrát to smažky prostě vyhodej ven

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

He, volali policajti, že maj auto i s řidičem, debil s ním jezdil po Praze s původními SPZ, asi má IQ hašenýho vápna...Zítra si pro něj jdu na Pankrác, tak jsem zvědav, co mi řeknou

Vůbec bych se nedivil, kdyby měl k tomu na ruce troje hodinky. Tihle lidi nejsou zrovna inteligentní s trochou štěstí to dali vše do jednoho bazaru /zastavárny a vzhledem k tomu, že spoustu z toho co jsi jmenoval se neprodá jen tak, tak to někdo dříve či později objeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tohodle mi běhá mráz po zádech, když se představím, že by mi nějaký pašík lezl do baráku, tak se mi k tomu mražení ještě otvírá kudla v kapse a láduje náboj do komory. Sám jsem nějaký čas sloužil na SZKČ v Havl. Brodě a verbeš, která se pohybuje mezi slušnýma lidma a škodí se norlmálním slovem nazvat nedá. Když už pašíka dovedete v klepetech k soudu a soudce mu uloží podmínku z podmínky, tak je spravedlnost a možnost dovolání v prdeli. 

 

Držím palce ať se zadaří, vzhledem k tomu, že vím jak cajti operují, bude případné nalezení odcizených věcí po zastavárnách spíše věcí náhody. V tomto případě je nejlepší vlastní inciativa. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem dva měsíce bez internetu v počítači, horko těžko jsem ho stíhal v telefonu. Až dneska při osobním setkání mi to Mischa řekl. Budu obíhat bazary a hlídat audio jako zběsilej. Jen by to chtělo co nejúplnějsi fotodokumentaci ukradených věcí. Jinak upřímnou spoluúčast - jako by to bylo moje - neskutečně mi to sere a beru to hodně osobně. Jak už bylo řečeno - sekat ruce! No a potom zastřelit, aby se netrápil. Zabít je hajzly, ale pomalu, aby si to užili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem dva měsíce bez internetu v počítači, horko těžko jsem ho stíhal v telefonu. Až dneska při osobním setkání mi to Mischa řekl. Budu obíhat bazary a hlídat audio jako zběsilej. Jen by to chtělo co nejúplnějsi fotodokumentaci ukradených věcí. Jinak upřímnou spoluúčast - jako by to bylo moje - neskutečně mi to s..e a beru to hodně osobně. Jak už bylo řečeno - sekat ruce! No a potom zastřelit, aby se netrápil. Zabít je hajzly, ale pomalu, aby si to užili.

Kdepak kulku, to je moc rychlý. Hezky osmažit pahýly a zapřáhnout do nějaký práce. Mohli by běhat v kole a dělat elektriku.

 

Tetování je nanic. Vypalovat značku na tvář- ne čelo, H jako Hajzl, to je jedno jakej- bez rukou to každému dojde, co je zač. Ať vypadá jak ten paznecht  Rimmer.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...