Peegee Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Dnes jsem si udělal radost k 35. narozeninám. Sice opožděně ale o to víc jsem se těšil !Jedná se o Aquaracery WAJ2180.FT6015. Pokud se nepletu, je to model roku 2010.Jedny už jsem měl, sice na baterku, ale byli to mé první dospělé hodinky ...Znáte to, stará láska nerezaví (u mě naštěstí jen u hodinek). Tož tady jsou nějaké parametry (z netu): Fotky jsem si se svolením autora vypůjčil, teda až na tu třetí ..Jupíí mám radost Upraveno 25. července 2013 uživatelem Peegee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Tabulka se nezobrazila, takže ještě jednou:Pohlaví pánskéRozměry 43x50x13,5 mmŘemínek gumovýPouzdro titanovéBarva pouzdra černáCiferník analogovýBarva ciferníku černáPohon automatický / kinetickýVodotěsnost 500mDatum anoSklíčko safírové Upraveno 25. července 2013 uživatelem Peegee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Pekne hustý hodinky :-) Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 titan nemusím a obarvenej už vůbec ne,ale chápu a znám výhody,tyhle Hujery jsou moc hezký,vidím tuhle černou verzi prvně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 titan nemusím a obarvenej už vůbec ne,ale chápu a znám výhody,tyhle Hujery jsou moc hezký,vidím tuhle černou verzi prvně měl jsem strach z náchylnosti titanu a PVD, ale neodolal jsem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Vsechno nejlepsi k narozeninam a k peknym hodinkam. Nosis hodinky na pravacce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Vsechno nejlepsi k narozeninam a k peknym hodinkam. Nosis hodinky na pravacce? Děkuji ! Teď už hodinky nosím na levé ..Pročpak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 A doufám, že budu mít alespoň na půl roku klid ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Super, super, jak jsem již psal, super Na copak vyšli krásky, že bych si našel cestu zpět k TH Neboj, stejný si nekoupím, ale zajímá mě to, můžeš klidně napsat do SZ, nebo sem anebo vůbec, že jo, co mě je po tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Super, super, jak jsem již psal, super Na copak vyšli krásky, že bych si našel cestu zpět k TH Neboj, stejný si nekoupím, ale zajímá mě to, můžeš klidně napsat do SZ, nebo sem anebo vůbec, že jo, co mě je po tom SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Tabulka se nezobrazila, takže ještě jednou:Pohlaví pánskéi když jsem spíš na pohlaví ženské, tak to jsou první allblacky co se mi líbí, gratuluji a vše nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Gratuluju jak dodatečně k narozkám, tak i k Aquaracerům- v ocelové verzi jsem je už skoro kupoval, pak mě ale chytla Omega vlna a sešlo z toho. To ale nemění nic na tom, že se mi pořád líbí. Moc se jim povedl ten kaučuk. Tak ať slouží a aspoň ten půlrok dají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Gratuluji k obému, ať ti slouží co nejdéle, to znamená na tomto foru, ať se u tebe dožijou alespoň tvých 36 narozenin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Super, mechanický aquaracery jsou jedny z mých dreamwatches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Gratuluji k obému, ať ti slouží co nejdéle, to znamená na tomto foru, ať se u tebe dožijou alespoň tvých 36 narozenin. To je dlouho, čekat celý rok než se objeví v prodejním vlákně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Černá je dobrá!Vypadají parádně... Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 není co dodat, blahopřeji k hodinám i jubileu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Děkuji ! Teď už hodinky nosím na levé .. Pročpak ?No davalo by to smysl kvuli datumu na devitce - vykoukne z pod rukavu jako prvni. Na levacce budes muset vyhrnovat rukav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 TH mě nikdy nebraly, ale tohle je paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Fakt super! Gratulujem k 35 aj k paradnym hodinkam. Nevie pls niekto, ci sa na na robi aj cierny tah? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se