Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou chvíle, kdy mě manželka považuje za blázna, který nakupuje staré hodinky a týchně za ....."sběratele", když to řeknu slušně :-).

To jsem ještě pár let zpátky měl dvoje quartzky a byl naprosto spokojen. Staré Timex do bázenu a do moře a chrona na vše ostatní.

Jenže pak jsem narazil ve svých věcech na upravené a napůl fungující zlaté kapesky po babičce (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43305-kapesni-hodinky-info-a-rada/ ).... Chtěl jsem o nich zjistit něco víc a ocitl jsem se tady. Hlavně za podpory Karlose (kterému tím děkuji) je dal dohromady, i když to trvalo něco kolem roku...

Výsledek byl výborný a ten hlasitý tikot mne naprosto učaroval. Bylo mi jasný, že už nelze jít zpět. Hned jsem vyrazil na aukro a díval se po svých prvních mechanikách. Chtěl jsem nějaké švýcary a na nové nebyly peníze. Podařilo se mi koupit mé první Doxy (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49247-staronovy-ulovek/) dal je taky trochu do kupy a už se koukal po dalších.... až z Israele ke mě dorazily potápky Doxa Duxot, automaty ze 70. let ..... pak Doxa Grafic.... a zatím poslední přírůstek jsou Omegy po dědovi... kdo ví jak to půjde dál :-))

Takže konečně chápu výraz chronomagor a je mi jasný, že v tom nejsem sám :-D

post-20230-0-37552100-1374956047_thumb.jpg

Odesláno

A na to jsi přišel jak?? :lol2:

(jinak hezká cesta a prima krabička, je na čase pořídit další ;) )

Odesláno

Máš to pěkné, i cesta je cíl. Karlos je někdy trochu bručoun,ale ví co a jak :cheers:  /někdy se mu nedivím,vždyť dobrých 80procen lidí chce jet prodat a nějaké příběhy je nezajímají/.

Odesláno

Sibiřan ty hodinky, který má... představuju si, že je má uložený v nějakým podzemním bunkru.

Odesláno

Jsou chvíle, kdy mě manželka považuje za blázna, který nakupuje staré hodinky a týchně za ....."sběratele", když to řeknu slušně :-).

To jsem ještě pár let zpátky měl dvoje quartzky a byl naprosto spokojen. Staré Timex do bázenu a do moře a chrona na vše ostatní.

Jenže pak jsem narazil ve svých věcech na upravené a napůl fungující zlaté kapesky po babičce (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43305-kapesni-hodinky-info-a-rada/ ).... Chtěl jsem o nich zjistit něco víc a ocitl jsem se tady. Hlavně za podpory Karlose (kterému tím děkuji) je dal dohromady, i když to trvalo něco kolem roku...

Výsledek byl výborný a ten hlasitý tikot mne naprosto učaroval. Bylo mi jasný, že už nelze jít zpět. Hned jsem vyrazil na aukro a díval se po svých prvních mechanikách. Chtěl jsem nějaké švýcary a na nové nebyly peníze. Podařilo se mi koupit mé první Doxy (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49247-staronovy-ulovek/) dal je taky trochu do kupy a už se koukal po dalších.... až z Israele ke mě dorazily potápky Doxa Duxot, automaty ze 70. let ..... pak Doxa Grafic.... a zatím poslední přírůstek jsou Omegy po dědovi... kdo ví jak to půjde dál :-))

attachicon.gifDSC_0161.jpg

No, jestli chceš vědět jak to s Tebou skončí, tak mrkni do vlákna Prim závislost. Tam se to dost řeší. Něco o tom vím, Ty taky nedopadneš dobře  :lol2:

Návštěvník kupec
Odesláno

Chlapi, neberte to tak černě, jestli každý z nás zachrání (zrenovuje, a podobně) dvoje a více hodinek, bude to skvělé. Je to stejné jako se starými auty, hasičskými stříkačkami atd...Mi třeba většina z vás dělá radost. Jednak v tom nejsem sám a občas ženě ukazuji vaše kufry a kýble hodinek se slibem, že k tomu se nikdy nedopracuji. Na druhou stranu i má žena se už na hodinky dívá jinýma očima. Určitě je lépe sázet peníze do hodinek a jiných sbírek než do chlastu a automatů.

Plne s tebou súhlasím. V mojom prípade je to presne tak......
Odesláno

A na to jsi přišel jak?? :lol2:

(jinak hezká cesta a prima krabička, je na čase pořídit další ;) )

Stačí tady projít pár příspěvků a člověk hned zjistí, že ta nemoc je silně nakažlivá :-D. A po nové, další hodinkovnici už koukám :-)

Odesláno

Máš to pěkné, i cesta je cíl. Karlos je někdy trochu bručoun,ale ví co a jak :cheers:  /někdy se mu nedivím,vždyť dobrých 80procen lidí chce jet prodat a nějaké příběhy je nezajímají/.

Díky, cesta byla zajímavá, zvlášť, že mě to vzalo až po tak dlouhé době, ty zlaté kapesky jsem měl u sebe ve zničeném stavu kolem 15 let... No, občas se Karlosovi nedivím, hlavně u sekce kapesní hodinky je nejvíc příspěvků typu co to mám a za kolik to můžu prodat.... ale mě hodně podpořil, hned po prvním dotazu, jak vrátit uříznutý krček zpět a hlavně, kde nějaký sehnat mě dost lidí odrazovalo, že je to téměř nemožný a že to nemá ani smysl. O to pak byla větší radost z výsledku :-)

Odesláno

No, jestli chceš vědět jak to s Tebou skončí, tak mrkni do vlákna Prim závislost. Tam se to dost řeší. Něco o tom vím, Ty taky nedopadneš dobře  :lol2:

Zatím českým hodinkám odolávám, ale.... pomalu pokukuji po jedničkových sportech, je mi jasný, že pokud podlehnu a koupím je požene mě to zase dál velkou rychlostí :-) :-) :-)

Odesláno

Chlapi, neberte to tak černě, jestli každý z nás zachrání (zrenovuje, a podobně) dvoje a více hodinek, bude to skvělé. Je to stejné jako se starými auty, hasičskými stříkačkami atd...Mi třeba většina z vás dělá radost. Jednak v tom nejsem sám a občas ženě ukazuji vaše kufry a kýble hodinek se slibem, že k tomu se nikdy nedopracuji. Na druhou stranu i má žena se už na hodinky dívá jinýma očima. Určitě je lépe sázet peníze do hodinek a jiných sbírek než do chlastu a automatů.

S hasičskými auty na mě nechoď, těch mám v práci dost a kdybych ještě nějaké přivezl domů, tak mě manželka už opravdu vyhodí :-D. To ještě zlaté hodinky :-). Je fakt, že můj koníček toleruje, možná i trochu chápe a občas i v mezích podpoří :-). Hlavně ji vysvětluji, že alespoň budu mít co předat holkám a budoucím vnoučatům :-)). 

Odesláno

No, občas mám po večeru stráveném na Aukru pocit, že se to od hazardu moc neliší... Jen s tím rozdílem, že výhry bývají občas dost drahé.

Tak to můžu jen potvrdit, občas na aukru opravdu nechápu. Včera jsem chtěl koupit jedny hodinky jen kvůli ručkám a skončily na 1500,- a to byly nefunkční a šli od koruny

Odesláno

Tak to můžu jen potvrdit, občas na aukru opravdu nechápu. Včera jsem chtěl koupit jedny hodinky jen kvůli ručkám a skončily na 1500,- a to byly nefunkční a šli od koruny

Neboj, ony budou s nejvetsi pravdepodobnosti znovu na prodej - aukro je posledni dobou plne robotu, kteri prodavajicim zvedaji ceny. Zkousel jsem vydrazit par casomericu a vzdy je vydral uzivatel s nula komentari...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...