Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

A nějaký jiný tip na podobný resort po Evropě? Španělsko, Portugalsko Itálie nebo i Řecko? V Porto Angeli mi vadila akorát nic moc pláž. Šutry a kousavý rybičky :D

Už som to tu raz radil Afrimu, mám osobnú a dobrú skúsenosť s Mallorkou, Alcúdiou hotel Condessa de la Bahia 4* AI... na pláži a parádnej pieskovej... bol som 3x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné, ale na jednoho dospělého a dvě děti to vychází baj oko přes 100 000 Kč. Zkusím ještě pohledat alternativy k invia variantě.

Boli sme cez rakúsky Neckermann, 2 dospelý a 1 dieťa 10 r. cca 2500,- EUR... Ale Viedeň je z Prahy od ruky... to je teda fakt...

Odkaz ke komentáři

Na Mallorce jsme byli nakonec tady s dětmi a bylo to super. Apartmán v blízkosti centra, moře, halda aktivit a dobré jídlo. Cenově taky příjemné, ba naopak mě překvapilo jak je na Mallorce levně, doporučuji :-) Jsou to tedy už tři roky, ale myslím že pro nenáročného klienta stále ok...

http://www.fischer.cz/spanelsko/mallorca/sillot/playa-mar

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Ahojte. Máme booknutu svadobnú cestu na Zanzibar. Bol tam niekto pls? Ak nejaké tipy rady veľmi by som uvítal (pekna plaz,atrakcie,co sa oplati a moze doniest ). Prenajat auto,moto?Ideme na prelome 30.5.-12.6. Ubytko riešime cez booking.čom.

To jste si ovšem vybrali velmi dobře, Zanzibar je luxusní záležitost :-) Docela souhlasím s níže uvedeným článkem, tak před objednáním ubytování si ho přečti. My spali v oblasti Paje, ale už si nevzpomenu na jméno hotelu. Výlety vám budou nabízet jak v hotelu, tak na pláži, nejdříve si je první den vyslechni, protože ceny se dost liší. My jsme dělali Prison Island, Jozani Forest, plavání s delfíny, Stone town, Spice Tours a dost jsme tam jezdili i na kole, které si kdekoliv půjčíš. Auta ani motorky nebylo třeba, když si zamluvíte výlet, všechno Vám zorganizují. Jinak netřeba se tam něčeho bát, lidi jsou přátelští, panuje tam opravdová pohoda. Bílé pláže nemají chybu :-)

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=309690&sId=&mId=

post-364-0-79832300-1487945237_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Dik. To si ma celkom ukludnil. Máme letenky a ubytko na prvé dve noci. Čítal som že dá sa tam zjednať ubytko o takmer polovicu dole oproti booking.čom takže zbytok až na mieste . a ďakujem budem čítať hneď ako sa mi deň trošku uklidni

Odkaz ke komentáři

My tam letěli po výstupu na Kili odpočívat a to úplně na blind čtyři kluci. Na letišti halda anglicky mluvících taxi, když nás jeden vybojoval, vzal nás nejdříve do první hospody na pivko kde zjistil za kolik chceme bydlet a jakým způsobem, poradil dost věcí, obvolal pár hotelů a jeli jsme. V prvním nás provedli, zdálo se nám to dost nóbl, tak jsme jeli do druhého, kde jsme zůstali. Vlastní dvoupatrový domeček přímo na pláži, dvacet metrů krásný bar. Přesně co jsme k životu potřebovali :-) On se Zanzibar jeví jako turistické snobské místo, ale opak je pravdou, je to stále nefalšovaná Afrika a jakmile vyjedeš z letiště, hned ti to dojde, super, mě se tam strašně líbilo.

Odkaz ke komentáři

Mám mnohaletou zkušenost s cestovkou Rudolf Reisen - Exotická dovolená, zájezdy od německých CK  která přeprodává německé cestovky. Pokud někomu nevadí nakupovat zájezd 3-7 dni před odjezdem, tak ceny jsou neskutečné. Mají pobočku v Kotvě, kde se rovnou platí. Ale chce to nervy a být v dosahu té pobočky. Pokaždé si vezmu notas a sednu si v pasáži do restaurace, ty ceny rychle (co deset minut) skáčou nahoru a dolu .Když uvidím něco dobrého, zaběhnu dolu a zaplatím. Už jsem u nich pořídit mnoho zájezdů a ceny byly třetinové oproti CZ. Třeba - 1 celý měsíc v červenci Egypt- Hurghada Full servis v jednom z nejlepších resortů  za 18tisíc , přes CZ cestovky tam stojí týden 20tisíc.

Odkaz ke komentáři

Ahojte. Máme booknutu svadobnú cestu na Zanzibar. Bol tam niekto pls? Ak nejaké tipy rady veľmi by som uvítal (pekna plaz,atrakcie,co sa oplati a moze doniest ). Prenajat auto,moto?Ideme na prelome 30.5.-12.6. Ubytko riešime cez booking.čom.

Ahoj, Zanzibar je uzasny!!! Som presvedcena, ze sa Vam tam bude pacit. Ja som bola na severe v dedinke Nungwi, plaz perfektna a nebol tam az taky velky odliv, ako na inych plazach. Vylety sme absolvovali v podstate tie iste, co spominal aj Afri.

Tu mas kompletny prehlad, co ponukala jedna cestovka...

e3977b521e89c91cf824f87b83a27c07.jpge3977b521e89c91cf824f87b83a27c07.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

jo super, byl jsem kdysi s Costou podobnou trasu (Savona - Řím - Palermo - Palma - Valencie - Marseille - Savona). Costa je o level výš než MSC (s nima jsem jel východní trasu středozemí) a určitě se vyplatí připlatit si za nápojový servis. Na lodi je skoro pořád co dělat, od 4 do 6 ráno je to slabší, výlety se dají objednat na lodi, nebo jen se nechat vyhodit někde shuttle busem. 

Ideální na dovolenou ve víc lidech, nás tam bylo tehdy 30 a super. Pro rodinku s děckama to moc není. Dívat se na kyselý ksicht že máš třetí americano a je teprve poledne není ono

Odkaz ke komentáři

. Thajsko jsem take premyslel, ale nebude to v tomto obdobi masovka?

Byl jste nekdo ten Yukatan?

Loni na jaře Yukatán - super. Ještě celkem málo amíků, ceny mírné, počasí bomba. Památky fajn - jeli jsme tam kvůli nim. V Cancúnu ubytko na týden pro 3 lidi za necelých 5000 Kč. 

Thajsko letos v lednu - taky super. Trochu podobné tomu Mexiku, jen v Thajsku se všude domluvíš anglicky (v Mexiku to byl někde problém). Ceny ještě lepší, moře paráda. Hned bych tam jel zpět. 

Jinak nevím, co lidi táhne do Emirátů. Taková snobská země - nic pro mě. Jen aerolinky mají moc dobré.

Odkaz ke komentáři

Mate někdo zkušenost s okružní plavbou po Středozemní moři?

Neco takovýho?

http://www.rivieratour.cz/cs/msc/plavby/1985

Ocenim doporuceni, zkušenosti a tak, diky

Ahoj byl jsem srpen 2016 s MSC v severním moři a vážně super. A rovnou říkám připlatit pití neomezeně. Jinak není co řešit. Týden odpočinku skoro bez signálu.

Odkaz ke komentáři

Nemáte prosím někdo tip na dovolenou na Šumavě s hřištěm pro děti? Ideál Kašperské hory, Modrava. Spíš soukromější a klidnější místo.

www.cernykohoutek.cz

Byli jsme tam teda jen v zimě, ale dětské hřiště tam pod sněhem bylo,myslím,že i venkovní bazén. Penzion malej, rodinná atmosféra, jídlo ok, pokoje čisté. Majitelé fajn, doporučí výlety atd.

Není to teda Modrava a Kašperské hory, ale koukni na to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...