Žigi Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Díky za doporučení co s Maltou. Obrovsky mě to tam překvapilo, krásný ostrov, určitě se tam ještě vrátíme.
bluman Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září On 9/2/2025 at 4:07 PM, vzduch said: Žena +3 další odkvetlé květinky chtějí v půlce září někam do tepla k moři. Tunisko, Turecko, Egypt, Emiráty mají za sebou. Pobyt na týden, budou se jen válet. Cenový limit na osobu si daly 20tis. Prosím o nějaké tipy. Já se obětuji a budu hlídat doma psa. Sicilia
odjinud Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Ahoj, někdo nějaké tipy, co vidět na Kefalónii? Budeme v podstatě na JV výběžku (Skala). (případný výlet na Zakhyntos neraďte, tam už jsme byli)
Paw Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září @odjinud - před lety se nám líbilo tady: KARAVOMYLOS
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Prosím vas, tuto https://www.chateauheralec.cz/ môžem večerať/ raňajkovať normálne v slušných rifliach / tričku, alebo budú krcit nosom a mam si brat košeľu / sako? Vypadá to v pohode, ale neviem ake su tam moresy. Píšu ze smart casual, ale to si všade vykladaju inak.
African Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září 1 hour ago, ivan_989 said: Prosím vas, tuto https://www.chateauheralec.cz/ môžem večerať/ raňajkovať normálne v slušných rifliach / tričku, alebo budú krcit nosom a mam si brat košeľu / sako? Vypadá to v pohode, ale neviem ake su tam moresy. Píšu ze smart casual, ale to si všade vykladaju inak. A určitě tam chceš?
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Co by človek nespravil pre manželku v rámci oslavy výročia
McStinger Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 14 minutami, ivan_989 napsal: Co by človek nespravil pre manželku v rámci oslavy výročia Som kdesi minule zachytil... Chlapík mal 25. výročie svadby. Spýtali sa ho, že ako docielil spokojnosť v manželstve. Odpoveď: "Nikdy nesmiete manželku nechať nudiť sa. Treba jej ukázať niečo zaujímavé. Ja som svoju manželku okamžite po svadbe zobral do Číny. Zajtra idem pre ňu." 4
African Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září 21 minutes ago, ivan_989 said: Co by človek nespravil pre manželku v rámci oslavy výročia A tak s tím plně souhlasím, taky občas jeden kvůli druhému děláme ústupky Držím palce ať se Vám to povede.... 1
Vasa_H Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Nemate nekdo prosim promokod na parkovani na letisti (Ruzyne)? Diky moc.
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Jak kdyby to ivan989 včera přivolal, byl jsem v plánování jarňáků rodinou drsně poražen a poletíme do čirého zla jménem Dubaj ..to je něco na mě Ale jo říkám si, proč to jednou za život nevidět, takže nějáký tip na levné letenky přímý lety? Nejlépe mě vychází přímo přes stránky Fly Dubaj okolo 10 osoba což je fajn, takže asi není moc co řešit. Popřípadě i tip na ověřené ubytování v centru přes booking, samozřejmě alá Afri socka style. Děkuji za každý postřeh
ivan_989 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 9 minutami, African napsal: Jak kdyby to ivan989 včera přivolal, byl jsem v plánování jarňáků rodinou drsně poražen a poletíme do čirého zla jménem Dubaj Jaaj, to ma mrzi A musi to byt priamo Dubai? Sú aj iné emiráty, kde je púšť, dobrodružstvo... a Dubaj si dať len ako jednodňový výlet
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září 47 minutes ago, ivan_989 said: Jaaj, to ma mrzi A musi to byt priamo Dubai? Sú aj iné emiráty, kde je púšť, dobrodružstvo... a Dubaj si dať len ako jednodňový výlet To nic, nějáká zábava pro mě se tam také najde Ano, Dubaj to musí být...protože už tam byli všichni, jenom my né 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 1 hodinou, African napsal: Jak kdyby to ivan989 včera přivolal, byl jsem v plánování jarňáků rodinou drsně poražen a poletíme do čirého zla jménem Dubaj ..to je něco na mě Ale jo říkám si, proč to jednou za život nevidět, takže nějáký tip na levné letenky přímý lety? Nejlépe mě vychází přímo přes stránky Fly Dubaj okolo 10 osoba což je fajn, takže asi není moc co řešit. Popřípadě i tip na ověřené ubytování v centru přes booking, samozřejmě alá Afri socka style. Děkuji za každý postřeh My jsme byli v Abu Dhabi, mimo sezónu podotýkám, a musím uznat, krásné, čisté, městské pláže, převlékárny , sprchy, na každém kroku, výlety všude možně - OceanAirTravels, jsou i v Dubaji, vyzvednutí ve smluvený čas, profesionální průvodci, Yas Marina určitě stojí za návštěvu, i kdyby se člověk měl přesunout z větší dáli a neskutečně rychle rostoucí infrastruktura, a celkově až překvapivě přátelští lidé, taky aby ne, když jsou za vodou... Letenky jsem bral přes Pelikan, byla tam nějaká sleva při platbě MasterCard, a celá ta sranda na týden nás pro dva vyšla asi na 31k se vším všudy.
zacik Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září @African chodievam do UAE (Abu alebo Dubai) cez jesenne prazdniny, obvykle na tyzden. To sa este neda lyzovat, takze neprotestujem, happy wife = happy life. Zatial som letel vzdy Wizzom, maju priamy let z Viedne a z Budapesti. Momentalne maju dobre ceny leteniek aj Etihad, lacnejsie ako cez Wizz kupovane na jar. Ubytko riesim cez AirBnb, chodievam vacsinou do apartmanu s private plazou a bazenom, jedlo sa vzdy ideme najest inde. V Abu Dabi su ovela krajsie plaze, ale chapem ze Dubai je nieco ako disneyland....proste musis. Doporucujem pozicat auto aspon na par dni, extremne lacne a aspon clovek vytiahne paty z mesta. Z dubaja do abu dabi to je cca hodinu autom.
brownwld Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září V 7. 10. 2019 v 18:31, tikzot napsal: tak super, dam to, Sicilie me laka už dlouho a bude po sezone, takže klídek:-) Děkuju za info! V 7. 10. 2019 v 17:12, warann napsal: Já tam byl touhle dobou před 2 lety, cca přesně stejný čas jeko je teď. Bylo tam nádherně, běžně jsme se koupali a to do studený vody nevlezu. Jinak kámoš se včera vracel, ještě jsem ho neviděl, tak nemám přesný info, ale volali jsme si a taky říkal, že na pohodu vč. koupání. Mimochodem nádherný místo, projeli jsme to celý a velká spokojenost. 6 let je dlouha doba, ale co se da delat Letime na prvni pulka rijna do Catanie, mate nejaky tipy? Zatim mam v planu pujcit auto a obligatni Catanie, Taormina, Syrakusy, Etna.. A Noto je pry fajn. Diky!
furo Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září @brownwld bol som tam pár týždňov dozadu. Zoznam na začiatok veľmi dobrý, pridal by som malú dedinku Castelmola, ktorá je o kúsok vyššie nad Taorminou a za mňa príjemnejšia a lepšia atmosféra - ideál ísť na západ slnka a potom si dať večeru. Taormina sama o sebe má veľký hype, čiže treba rátať s obrovským množstvom ľudí, plnými reštauráciami, nemožným parkovaním a podobne, ale vizuálne určite stojí za návštevu, mne sa tam najviac páčila botanická záhrada. Noto je super, aj keď je to v podstate len jeden bulvár, tiež treba ísť cez golden hour, atmosféra super. Mne sa páčilo aj mesto Avola, vybral som ho pôvodne len ako základňu na výlety do okolia ale samotné mesto má dobrý vibe a centrum je zaujímavé. Oplatí sa ísť pozrieť aj do prírodnej rezervácie "Riserva naturale orientata Oasi Faunistica di Vendicari" - najmä pláže sú tam veľmi pekné.
Kairos Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 36 minutami, brownwld napsal: 6 let je dlouha doba, ale co se da delat Letime na prvni pulka rijna do Catanie, mate nejaky tipy? Zatim mam v planu pujcit auto a obligatni Catanie, Taormina, Syrakusy, Etna.. A Noto je pry fajn. Diky! Nepises na jak dlouho jedes, tak pridam par mist bez ohledu na cas. Jak pise furo, koupani na te plazi super, FKK abys byl pripraven . Po koupani je na jihu malebne Marzamemi. Pak trochu na zapad Scicli, Modica a Ragusa, ta hlavne. Kdyz bude cas, urcite Palermo via Floresta, je to pekna cesta kolem Etny a lavovych poli. Za Palermem pak Marsala a jeji saliny. Ale ikdyz bude casu malo, tak kazda vesnice ma neco, cestou z Katanie do Taorminy treba Acireale, tam vezmi neco kockam do pristavu Zavidim, jel bych zase
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se