Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy


Doporučené příspěvky

Neměl by pls někdo tip na něco podobného tomuto? https://www.vnebi.cz

Podobnost myšlená prostředím, něco co je pěkně zakomponované do přírody, ale třeba ne až tak přehnané, todle mi přijde až moc vystrojené, nebo jak to říct :)

Není to přehnané, je to v klidu úplně. Nesměj tam fakani a takových míst moc nenajdeš. Jinak třeba:

 

http://www.cattaleya.cz

https://www.retroriverside.cz

http://www.endemithotel.cz

https://www.penzionjurasek.cz

https://www.miura.cz

 

a spousta dalších..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reference, mě to přišlo takový až přeplácaný a působící dojmem jsme sladší, než cukrová vata :D, ale jestli je to v pohodě, tak OK.

 

@dawe009: díky za tipy, hned cattaleya se mi líbí a zároveň jsem se z jejich webu prokliknul na amazingplaces, kde je poměrně dost zajímavých míst, o kterých jsem vůbec nevěděl, takže super, mám odkud čerpat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvažujeme v prosinci nebo lednu někam do tepla a koukáme na Kapverdy. Protože jsem tam nikdy nebyl , zeptal bych se těch , kteří už ano :)

Je to do rád volba? Jaká je úroveň služeb a ubytování, něco na co si dát pozor? Na který z ostrovů letět a na který spíše ne?

 

Předem díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je sice pravda ze na Kapverdach fouka, ale je taky je 32°C, a kdyby nefoukalo, tak by tady bylo na chcipnuti.

Vec nazoru. Mistni borci me strašili, ze tady chcipl pes, ale neni to vubec pravda. Jsme tady zitra posledni den. Celkem 15 dni a nejradeji bych jeste dva tri dny zustal.

Bia Vista hotel New Horizont. TOP lokalita. Kousek od letiste, vyborne jidlo, v podstate na pláži.

Každy jsme jinak naročny, ale za nas s ženou skvela dovolena.

Sal je vice rusny a africky. Boa Vista klidnejsi a jsou tam mensi vlny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri, jestli tam pojedeš, tak pak dej vědět jak jsi byl spokojený, nevypadá to pro děcka špatně, zajímala by mě recenze...

 

Jasný :cheers: Co jsem četl, že si lidi stěžují na hodně schodů pokud tě strčí do nějákého pokoje stranou, ale volal jsem na hotel a mělo by to být vyřešené , dali nás do centra dění. S manželkou moc na tyhle fabriky nejsme, ale nejde tu o nás, takže jsme ustoupili dětem a je pravda, že oni tu spolěčnost vcelku poslední dobou vyhledávají. Mám tam i kamaráda, co tam má velký barák pro případ potřeby útěku před krvelačnými turisty :lol2: , ale je zase pravda že u něj chcípl pes jak se říká. Jinak Zakynthos mám rád z důvodu že není nikterak moc mimo sezonu přeplněný, všude bez front, voda a pláže úplně úžasný, autem není zas tak dlouhé někam dojet  jelikož je vcelku malý a to nejdůležitější že ty řekové tam nic tak nějak neřeší. Chceš loď, vem si ji a až se vrátíš, domluvíme se. Samozřejmě vše cenově s mým překvapením velmi dostupné.  Jídlo taky na pohodu, nevím jak tady na tom hotelu, ale lokální malé rodinné restaurace kousek za městem to vždycky jistí.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frostie, ja z Vietnamu zas tak nadesnej nebyl. Urcite vynechat Halong Bay a dat misto ni podobny vylet ale dal od Halongu, kde je to fakt jak Vaclavak. Co se Kambodzi tyce, tak tam samo Angkor Vat, ale zas desnej Staromak, da se ale zajet nekam dal. Koupani v Kambodzi jedna velka tragedie, urcite se vyhnout Silhanoukville a zajet aspon na Koh Rong, kde uz to ma aspon trosku parametry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky planuju Vietnam, zatim chci na moto s mladou projet sever vietnamu a dat Halong 2 denni lodi,mame 14 dni. Neni mi zatím jasný jak na moto v provozu vyjedu z pujcovny v Hanoji - koukat do navigace a sledovat provoz. A tím že máme 14 dnům tak asi musíme oželet jih země. Prtž sem čet, že jet ze severu na jih je blbost a nic neuvidím.Leda přelet,ale    holt to asi do 14 dnů nevmáčknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám trošku prizemnejsi dotaz. Letím na pět dní do Barcelony a jeden den bych někam do okolí. Máte nějaké tipy? Girona, Montserrat, Figueres? Bude to koncem listopadu, takže s koupáním nepočítám. Možná i doporučení nějaké autentické restaurace v Barceloně? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokusan: Doporucim https://www.vianabcn.com/ V sezóně doporucuju rezervaci. A sezóna je v Barceloně pořád.

V okolí je toho dobrého více, třeba tady mi moc chutnalo: http://www.lourocgb.com/ nezapomeň si tam dat jako předkrm tostas de sardino - dokonalý.

Jinak okolo Rambly je toho dost celkem, je to poslední autentická čtvrt..v dobrém i ve zlém. Čím zapadlejsi ulička a čím blíž k přístavu, tím lepší ;)

Jo a malém bych zapomněl, nesmis vynechat https://moritz.com/ca/ super tapas a vlastní špičkové pivo!

Nakonec na pláž do klubu Opium na drink a svět bude v pořádku. Jestli tam jedes s manželkou nebo přítelkyni, bacha, cestou do baru je headquarters Desigual..pokud se ji tahle značka líbí, máš velký problém :)

Užij si to, Barcelona je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...