Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy


Doporučené příspěvky

NY naopak rozhodně bez auta, kupodivu najdeš zajímavé ceny za slušný hotel okolo Empire state a Rockefeller centra nebo potom kousek směrem nahoru na Upper East ale nejvýš tak po 86th která jde skrz Central park. Tohle je takovej ten klasickej New York se vším všudy.

Ještě k té FL jak psal kolega Naples tak potvrzuju, tam to mám taky rád.

  

My se vykašlali na předražený Manhattan a ubytovali se v Brooklynu. Konkrétně v Brooklyn Heights, kde jsme kromě lepší ceny, měli kousek pěšky i výhled na dolní Manhattan a asi 6 linek metra, takže jsme byli stejně na pár minut kdekoliv na Manhattanu.

  

Jednoznačně Sanibel Island. Má už skoro karibský feeling, žádná budova vyšší než palma, cyklostezky, ptačí rezervace, delfíni, želvy(i aligátoři, ale málo a spíš menší :smile_anim: ), je za mostem s mejtem, takže relativně méně lidí, nejlepší místo na západní polokouli pro sběr mušlí(pokud pojedeš s dámou - neznám ženu, která by ráda nesbírala mušle :) ), hned před mostem outlet atd... Byl jsem tam v prosinci 6x a vždy naprosto super.

Diky moc za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zítra jedeme na pár dní do Dolní Věstonice a pak mám v plánu Bítov. Pokud znáte nějaké zajímavosti co rozhodně stojí za to navštívit v okolí +- do 100km, tak budu rád za tipy. 

Sklepy v Pavlově, mají i obecní vínotéku. V Mikulově jeskyně Turold, Kafe Fara v Klentnici...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, prosim, mate tip na nejakou plaz v Italii? Sever, nekde u Benatek. Mlada se chce jeste v ramci ?roadtripu? nekde na 3 dny vyvalit na slunko. Diky;) Bibione mi mistni moc nedoporucovali...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lido degli Estensi (cca 120 km od Benátok) Osobná skúsenosť (3x) Príjemné stredisko, ľudí tak akurát, češtinu a ani slovenčinu nepočuť. Cenovo prijateľne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucí, kam takhle v září na pár dní k moři? 3 - 4 noci, jen se ženou bez dětí, pučit si auto, podivat se někam do přírody, vykoupat se na pěkný pláži a dom. Zatim jsem vymyslel Mallorcu nebo Sicílii, ale rád si vyslechnu doporučení. 

Kucí dík za rady, nakonec to asi vymyslim jinak, páč bych sebou měl rád kola. Takže nějaký co nejbližší Chorvatsko autem, byly by tipy? Myslel bych si někde kolem Umagu, max Poreče, případně kolem Rijeky. Režim jen já s manželkou bez dětí, takže ideálně nějaká vesnice, romantika, pěkný čistý moře, žádný velký sporty a plážový bary a tak nepotřebujem. 3 - 4 dny. Konkrétní tip na ubytování nečekám, spíš oblast. Dík:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Letos jsme nakoukli do Slovinska:

Bled vTriglavu- zasloužilo by si to tam samostatný pobyt. Nádherné hory, krásné jezero...

Piran- sice severní cíp Jadranu, ale podnebí jako minimálně Makarská. Navíc krásné městečko.

Prostě "Slovinské Benátky".

A závěr Lublaň- malinkaté hlavní město,  2 dny stačily na prohlídku- bonusem víkendové trhy a centrum jedna velká hospoda :)

Celkově velká spokojenost, všude naúrovni, příjemní lidi, krásná příroda, hory, moře.

Podle mě lepší varianta než Chorvatsko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slovinsko na pobyt (moře i hory) mohu jen doporučit - byli jsme tam v posledních čtyřech letech u moře každé prázdniny (pobřeží má ale jen cca 50km).

Osobně oceňuji hlavně to, že servis/služby byly vždy odpovídající vynaloženým financím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...