Jump to content

Kam na dovolenou - tipy

Drummer

Recommended Posts

Tvl, týden před odletem do Hurghady nic moc zprávy tedy  V Jihoafrický jsem si byl zaplavat sám před odjezdem z ubytování, a přesně dvě hodiny poté na tom samém místě sežral great white chlapa. Dodnes na to vzpomínám, a nemám při plavání ze žraloků moc dobrý pocit 
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/krvavy-utok-zraloka-v-hurghade-zena-prisla-o-ruku-a-nohu-40401950#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ja se vetsinou nastesti cachtam jen v bazenku a Hurghada me stejne nejak nebere.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Jako že na lidi nejdou 😀 takže @African může být v klidu jen s mladým... 🙂 No humor to už asi není, nervy budou pracovat.... statistika/nestatistika...  Když vezmu že Egypt je vpodstatě jen o moři a potápění, alespoň dle mého, tak blbý...😒

před 15 hodinami, DavidLC napsal:

Jako že na lidi nejdou 😀 takže @African může být v klidu jen s mladým... 🙂 No humor to už asi není, nervy budou pracovat.... statistika/nestatistika...  Když vezmu že Egypt je vpodstatě jen o moři a potápění, alespoň dle mého, tak blbý...😒

Tak v tom Egyptě je to taková dost blbá výhra v loterii, když se člověk podívá na statistiky. Já mám z moře respekt odjakživa, párkrát už jsem se i topil a JAR byla ta nejlepší možná škola :D Stejně tak vedu i své děti, ale dějí se prostě věci, které člověk neovlivní a patří k životu, jako teď třeba ten odtrh ledovce v Italských Alpách, to je je strašný.... Takže na dovolenou se těšíme, nějáký ostrozubec nám ji nezkazí a dnes třeba řeším nefungující kreditku, to je furt něco :wacko:

před 43 minutami, JR_2010 napsal:

Fotka přímo z místa, skoro paradoxní kompozice v kontextu toho, že o pár metrů dál to bylo naostro...

Tak na tuhle bych zrovna chuť moc neměl :D

Náhodou paní vypadá jako pohodářka. To bárbíny často nebývaj.

-

Žralok to bere koukám nějak abecedně, teďka žere jen národnosti od R... Každopádně - když jsem četl o těch dvou dámách, přimělo mne to k uvažování o větším riziku pro ženy kvůli menstruaci. Pak jsem si ale všimnul, že Rakušanka byla skoro sedmdesátiletá a bylo po teorii.

Edited by martar

před 6 hodinami, African napsal:

Tak v tom Egyptě je to taková dost blbá výhra v loterii, když se člověk podívá na statistiky. Já mám z moře respekt odjakživa, párkrát už jsem se i topil a JAR byla ta nejlepší možná škola :D Stejně tak vedu i své děti, ale dějí se prostě věci, které člověk neovlivní a patří k životu, jako teď třeba ten odtrh ledovce v Italských Alpách, to je je strašný.... Takže na dovolenou se těšíme, nějáký ostrozubec nám ji nezkazí a dnes třeba řeším nefungující kreditku, to je furt něco :wacko:

Však jo, jinak to asi nejde 😉. Když jsme se potápěli, tak jsme je vlastně hledali. Jednou někdo lezl na loď s tím že je dole žralok a my hurá dolů.... 😀