Jump to content

Kam na dovolenou - tipy

Drummer

Recommended Posts

Neměl byste někdo prosím tip na ubytování s polopenzí v Moravskoslezském kraji? Cca Ostrava, Frýdek, Kopřivnice, Rožnov, ValMez? Dva dospělí a dítě.

Díky :)

Co jsme tak prolezli, tak to hodně prořídne už když se dá jako podmínka polopenze. Přišlo nám, že není moc z čeho vybírat, tak jsem to nechtěl dopředu zbytečně omezovat.

Jinak tedy bez wellness, 4 noci, max 4 tis/noc. Vyžití v místě není potřeba, chcem to jako základnu pro výlety po okolí.

Edited by Paw

My byli loni na podzim v Malenovicích v hotelu / penzionu Rajská bouda. Je odtud krásný okruh na Lysou horu.

My jsme několikrát byli https://www.bahenec.cz ale vždy v zimě a vždy jsme si užívali wellness a hlavně “rodiny vztah” vše šlo domluvit- zvláštní požadavky na jidlo, úprava jejich balíčků…cokoli . Je pravda, ze jsem tam nebyl určitě tak 3 roky, tak snad se to nezměnilo.

Nevíte o nějakém dobrém kempu v blízkosti Zell am See Rakousko? Stále jsme doufali v otevření Seecampu, měli otevírat letos v květnu a teď koukám že to protáhli do 04/2024, konečně jsem si našel i důvod proč to tak protahují, šajze, dobrej průšvih 😲 Jsem naplánoval osm dní v dané lokalitě, Panorama Camp se nám moc nelíbí a nic poblíž nevidím. No nic, když tak to zase celý překopu a začnu od začátku, za rok to snad otevřou a pojedeme podle původního plánu. 

před 27 minutami, African napsal:

Nevíte o nějakém dobrém kempu v blízkosti Zell am See Rakousko? Stále jsme doufali v otevření Seecampu, měli otevírat letos v květnu a teď koukám že to protáhli do 04/2024, konečně jsem si našel i důvod proč to tak protahují, šajze, dobrej průšvih 😲 Jsem naplánoval osm dní v dané lokalitě, Panorama Camp se nám moc nelíbí a nic poblíž nevidím. No nic, když tak to zase celý překopu a začnu od začátku, za rok to snad otevřou a pojedeme podle původního plánu. 

Ahoj, nevím jaké máš (máte) nároky a potřeby, ale tři roky nazpět jsme byli v Camping Lampenhäusl, který je hned dvě vesnice od Zell am See. Malý, klidný, vedle hotýlek, pár restaurací, koupališťe, malý zoo... jako výchozí bod a mimo ruch ideál. Zkus na to mrknout https://mapy.cz/s/hogotukefu

před 6 minutami, Zdenek1307 napsal:

Ahoj, nevím jaké máš (máte) nároky a potřeby, ale tři roky nazpět jsme byli v Camping Lampenhäusl, který je hned dvě vesnice od Zell am See. Malý, klidný, vedle hotýlek, pár restaurací, koupališťe, malý zoo... jako výchozí bod a mimo ruch ideál. Zkus na to mrknout https://mapy.cz/s/hogotukefu

Super, děkuji moc a mrknu na to :cheers: Je nás osm a děckama, tak potřebuji souhlas ostatních, každopádně lokalita bezvadná.

před 22 hodinami, alky napsal:

Reiterhof Camping

Kelchsauer Straße 49, Hopfgarten im Brixental, Rakousko

https://mapy.cz/s/notacefaka

Tenhle kemp jsme viděli cestou na Neue Bamberger Hutte.

Díky za tipy kluci, zdá se že jsme to rozsekli...je nás deset dospělých a halda harantů, takže žádná prdel :D Ten chce koupání, tam ten zase dobrou restauraci a někteří magoři potřebují i nějáké to lezení, takže se zdá že máme kompromis :guitar:

https://www.grubhof.com/en/campsite/

V 30. 3. 2023 v 22:20, Paw napsal:

Co jsme tak prolezli, tak to hodně prořídne už když se dá jako podmínka polopenze. Přišlo nám, že není moc z čeho vybírat, tak jsem to nechtěl dopředu zbytečně omezovat.

Jinak tedy bez wellness, 4 noci, max 4 tis/noc. Vyžití v místě není potřeba, chcem to jako základnu pro výlety po okolí.

Já jsem byl spokojen v hotelu Zlatý Orel v Ostravici. Není to teda nic posh, ale ucházející standart. Byl tam úžasný klid a je to dobrá základna na výlety v Beskydech.

Jo a měli jsme tuším taky polopenzi.

Edited by unimatic_fan

před 16 hodinami, African napsal:

nějáké to lezení

Tak to si můžete odskočit na Watzmana

IMG_20211002_133453.jpg

před 25 minutami, alky napsal:

IMG_20211002_133453.jpg

No jo, koukám že to je kousek, díky za tip :cheers: Každopádně jsem měl tentokrát na mysli lezení s dětmi, takže musím něco trochu víc easy 😅

V 9. 4. 2023 v 14:13, alky napsal:

IMG_20211002_133453.jpg

Tak mě z Grubhofu napsali, že rezervaci rodina a stan dají pouze na minimálně 7 nocí, to se mi ještě nestalo, zítra tam zavolám.... chceme nebo spíš nám to časově vyjde pouze na pět, ale o to nemají jaksi zájem. Zítra tam zavolám co blbnou....letos se nám nějak nedaří 😅 

Letos tedy masáž s kempy v Rakousku, jeden vyhoří, druhý minimum 7 nocí, třetí nástup o den déle a asi pět oslovených už plno 😖 Jsem si vzpomněl že jsme byli nadšený v Ramsau přímo pod Dachsteinem, opravdu fajnový kemp, doporučuji hlavně rodinám s dětmi. Nestihli jsme tam hafo věcí, tak s troškou štěstí, jelikož mají už taky vcelku plno jsem konečně dodělal rezervaci 😅 Tak neváhejte kluci pokud máte podobné úmysli....jaj, jak ka se těším 😆

https://www.rittisberg.at/de/sommer/ramsau-beach-badesee.html

DSC02185.JPG

• 1 month later...

Ahoj,

jezdíte někdo do Istanbulu? Chystám se tam na prodloužený víkend a nemůžu se rozhodnout která část města bude nejvhodnější na přenocovaní. Představu mám někde blízkou centra kde se bude večer něco dít. Teda pokud to nebude státní převrat. Hotel do 150 €/noc?