African Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 před 15 minutami, Zdenek1307 napsal: Ahoj, 2020 jsme byli tady: Europa Auronzo Vypadá fajnově, dík, mrknu na něj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 V sobotu jsme se vraceli z Antalye, pokud to jde beru si premium seats, pri prichodu nas cekalo prekvapko, u okénka sedela morbidne obezni, zenska, roztekla i na pulku prostredni sedacky. Na pozdrav nezeragovala a cele 3h se nepohnula a snad ani nemrkla, odskakala to manzelka Zazil jste to nekdo a ma to nejake reseni, pozadat letusku o jeji presazeni, nase presazeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 Tak to si dovedu docela živě představit,chudák manželka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 před 15 hodinami, Vasa_H napsal: V sobotu jsme se vraceli z Antalye, pokud to jde beru si premium seats, pri prichodu nas cekalo prekvapko, u okénka sedela morbidne obezni, zenska, roztekla i na pulku prostredni sedacky. Na pozdrav nezeragovala a cele 3h se nepohnula a snad ani nemrkla, odskakala to manzelka Zazil jste to nekdo a ma to nejake reseni, pozadat letusku o jeji presazeni, nase presazeni? Pokud je letadlo poloprázdné, tak si přesedneš v klidu sám a pokud plné, tak pak už jedině ukecat nějaké úchylné prase, které si let vedle paní vychutná...ale takových moc není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markwagner Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 V sobotu jsme se vraceli z Antalye, pokud to jde beru si premium seats, pri prichodu nas cekalo prekvapko, u okénka sedela morbidne obezni, zenska, roztekla i na pulku prostredni sedacky. Na pozdrav nezeragovala a cele 3h se nepohnula a snad ani nemrkla, odskakala to manzelka Zazil jste to nekdo a ma to nejake reseni, pozadat letusku o jeji presazeni, nase presazeni?Tady pisou ze je to sexy...https://www.idnes.cz/onadnes/moda/plus-size-vzhled-promena-boubelka-postava-sexy.A231004_081147_modni-trendy_bibImho za vahu nad limit u zavazedel si priplatime tady bych to videl stejne.Jinak Evropska komise chysta sjednotit velikost a vahu prirucnich zavazadel u leteckych spolecnosti,coz povede ke zdrazeni letenek (lowcost),kupredu leva. Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Pani byla jako nekolik desitek prirucnich zavazadel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pege1012 Posted October 10, 2023 Report Share Posted October 10, 2023 Přátelé cestovatelé. Co Vy na cestu Jordánsko za necelý měsíc? Cestovka tvrdí, že Jordánska se konflikt nijak netýká, takže rušit zájezd není proč. (Polská cestovka Rainbow). Jak se na to díváte Vy? Začali by jste prudit s výběrem jiného regionu třeba už nyní, což by se mohlo povést? Nebo si myslíte, že to proběhne OK? Díky za postřehy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaba Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Pokud se někdo chystá na Zanzibar, dovolím si doporučit místního 19 letého kluka, který se sám naučil česky. Absolvovali jsme s ním výlet a to co dokáže ukázat a kam se dostanete, je prostě jiné. Jmenuje se Lino Juma. Perfektní čeština, údajně naučená z internetu. WhatsApp +255 621 909 532 https://zanzibar-lino-juma-mistni-pruvodce-po-zanzibaru.webnode.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 (edited) Z dovolených si vozím magnetky na lednici. Pěkná vzpomínka a podpora místním... Edited October 26, 2023 by odjinud Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 před 21 hodinami, vaba napsal: Pokud se někdo chystá na Zanzibar, dovolím si doporučit místního 19 letého kluka, který se sám naučil česky. Absolvovali jsme s ním výlet a to co dokáže ukázat a kam se dostanete, je prostě jiné. Jmenuje se Lino Juma. Perfektní čeština, údajně naučená z internetu. WhatsApp +255 621 909 532 https://zanzibar-lino-juma-mistni-pruvodce-po-zanzibaru.webnode.cz/ Píšu si Jak se ti tam líbilo? Já byl úplně paf z toho tam, pecka... takže plánuji s dětmi, ale je to docela racka přes cestovku, tak vymýšlím napřímo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaba Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 Před hodinou, African napsal: Píšu si Jak se ti tam líbilo? Já byl úplně paf z toho tam, pecka... takže plánuji s dětmi, ale je to docela racka přes cestovku, tak vymýšlím napřímo. Prostředí Afrika, ostrov se dá za den objet bezpečno. Afri, chtěli jsme také sami, ale cesta přestupy (bydlím 12 minut od pražského letiště) by trvala neúměrně dlouho (18 hodin). Proto Čedok, 8,5 hodin. Po 12 letech "zbaběle" s cestovkou. Máme i komplet výbavu na potápění, takže i 3 dny na ponorech. Lino nabízí i safari na Tanzanii, ale to bychom musel být zde na více než týden ( mladý má podzimní prázdniny). Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 před 26 minutami, vaba napsal: Prostředí Afrika, ostrov se dá za den objet bezpečno. Afri, chtěli jsme také sami, ale cesta přestupy (bydlím 12 minut od pražského letiště) by trvala neúměrně dlouho (18 hodin). Proto Čedok, 8,5 hodin. Po 12 letech "zbaběle" s cestovkou. Máme i komplet výbavu na potápění, takže i 3 dny na ponorech. Lino nabízí i safari na Tanzanii, ale to bychom musel být zde na více než týden ( mladý má podzimní prázdniny). Přesně, cesta napřímo je dlouhá a přes Čedok sice pohoda, ale já jsem s rodinou na 160 za týden Takže vyhlížím každý rok last momenty, ale ty bohužel nejsou nějak v kurzu poslední dobou, tak asi počkám až holka povyroste a uděláme si to přes Tanzanii po svém, jako jsem to dělal já.... Užívejte, Zanzibar je No.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 (edited) Please doporučte mi nějakou destinaci v Rakousku, která bude levná a bude mít za městečkěm / vesnicí nějakou obyč sjezdovku. Pro malou stačí max. 1km, stejně si jí za den sjede 5x. Ideálně aby do 20 minut jízdy byl i nějaký termální bazén a v okolí hromada sněhu na stavění sněhuláka pro druhého mrňouse... EDIT: Ideálně, aby děti do 8 let měli lyžování zdarma.. Edited October 28, 2023 by safi Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 před 56 minutami, safi napsal: Please doporučte mi nějakou destinaci v Rakousku, která bude levná a bude mít za městečkěm / vesnicí nějakou obyč sjezdovku. Pro malou stačí max. 1km, stejně si jí za den sjede 5x. Ideálně aby do 20 minut jízdy byl i nějaký termální bazén a v okolí hromada sněhu na stavění sněhuláka pro druhého mrňouse... EDIT: Ideálně, aby děti do 8 let měli lyžování zdarma.. Abtenau - West Dachstein, měla by splňovat vše co potřebuješ. Krásná, malá mírumilovná vesnička se Sparem, restauracemi, dětským kluzištěm a další, pecka. Pojeď v únoru a můžeme dát pivko, už mám s klukem zamluveno http://www.haus-magdalena.at/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted October 29, 2023 Report Share Posted October 29, 2023 před 20 hodinami, African napsal: Abtenau - West Dachstein, měla by splňovat vše co potřebuješ. Krásná, malá mírumilovná vesnička se Sparem, restauracemi, dětským kluzištěm a další, pecka. Pojeď v únoru a můžeme dát pivko, už mám s klukem zamluveno http://www.haus-magdalena.at/ To vypadá super! Jen celej leden, unor už full. Zkoušel jsem i začátek Března což bych už stejně nechtěl a taky full. Jen tak na tři noci, nejsme lyžaři, tak s holkama pochodit městečko ve sněhu atak. Našel jsem tam flek před vánoci na tři noci, to by bylo top..ale vysypat se před vánocemi dvackou za tři noci mě bylo doma zatrhnuto Ono bez jídla, krom těch snídaní, tam za 4 osoby během třech dní člověk asi nechá mrak za jídlo a pití Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 Díky! Proberu doma :1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 V 29. 10. 2023 v 11:16, Spongebob napsal: To vypadá super! Jen celej leden, unor už full. Zkoušel jsem i začátek Března což bych už stejně nechtěl a taky full. Jen tak na tři noci, nejsme lyžaři, tak s holkama pochodit městečko ve sněhu atak. Našel jsem tam flek před vánoci na tři noci, to by bylo top..ale vysypat se před vánocemi dvackou za tři noci mě bylo doma zatrhnuto Ono bez jídla, krom těch snídaní, tam za 4 osoby během třech dní člověk asi nechá mrak za jídlo a pití Zamlouval jsem to asi před třemi měsíci a bylo tam toho dost, je tedy pravda že to chce trochu předem.... jinak ohledně cen jídla a dalšího vyžití, dovolím si tvrdit že levnější než u nás Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 Před hodinou, African napsal: Zamlouval jsem to asi před třemi měsíci a bylo tam toho dost, je tedy pravda že to chce trochu předem.... jinak ohledně cen jídla a dalšího vyžití, dovolím si tvrdit že levnější než u nás Mě by se to fakt líbilo těsně před Vánoci, všude určitě nějaký výzdoby..snad sníh mělo by to určitě kouzlo.. jsem asi takovej romanťák no ale očividně větší než má žena Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 (edited) před 1 hodinou, Spongebob napsal: Mě by se to fakt líbilo těsně před Vánoci, všude určitě nějaký výzdoby..snad sníh mělo by to určitě kouzlo.. jsem asi takovej romanťák no ale očividně větší než má žena Je tam luxusně, jen s tím sněhem si nejsem úplně jistý poslední dobou. My tam byli letos v únoru a lidi tam chodili v tričkách a kraťasech, takže zimní romantika fuč Ale na kopci už pohoda těžká.... Edited October 30, 2023 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 V 28. 10. 2023 v 14:46, safi napsal: Please doporučte mi nějakou destinaci v Rakousku, která bude levná a bude mít za městečkěm / vesnicí nějakou obyč sjezdovku. Pro malou stačí max. 1km, stejně si jí za den sjede 5x. Ideálně aby do 20 minut jízdy byl i nějaký termální bazén a v okolí hromada sněhu na stavění sněhuláka pro druhého mrňouse... EDIT: Ideálně, aby děti do 8 let měli lyžování zdarma.. My minulý rok, po doporučení sousedů, toto - https://www.obertauern.com/en/winter-holiday.html pro rodinu ideální. Sněhově by to mělo být ok, samotná vesnice je v 1740m. Je to sice už dost turistický, ale vzhledem ke sjezdovkám (jak je to vysoko, tak jsou krátký) je to spíš pro pantáty nebo rodiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts