hciq Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 jsem pro, aspoň budu moci zase stáhnout vlajku
Skeleton Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Jo trochu zauraduj ... Nektera vlakna uz radeji nectu.
Viktor Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Že bych si dal taky bojový avatar Myslím, že se zatím nic moc hroznýho nestalo ...
Guest Kamil Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Myslím, že se zatím nic moc hroznýho nestalo ... Taky si myslím, já jen takové malé upozorněníčko.
Tomasek Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Je to standardní tříměsíční periodicita mírného vzrušení
falkkon Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Asi by si měli koupit aspoň nový řemen,třeba je to zklidní.
body3 Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Je jaro a holt si někteří musí vybouřit hormóny alespoň takhle
Dali Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Kamile mám zlepšovák, označ vlákna které se týkají hodinek ať nemusíme pročítat o chlupatých zápěstích, chroustech, podvodnících atd.
Guest Snow Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Tak to je dobrý nápad, zavedeme uživatelská práva
Guest Diskutér Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili. P.S. Osobně považuju diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí. Ostatně známý slogan - "Sundej chlupy, nasaď hodinky" to není poučka pro amatéry.
mechano Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili. P.S. Osobně považuju diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí. Ostatně známý slogan - \"Sundej chlupy, nasaď hodinky\" to není poučka pro amatéry. Jak tě tak čtu, jsi dost rejpavej , že jo ? Taky si rejpnu : higiena se pýše s tvrdým ý.
Cyber Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili. P.S. Osobně považuju diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí. Ostatně známý slogan - \"Sundej chlupy, nasaď hodinky\" to není poučka pro amatéry. Higiena se povedla!
NIGHTinGALE Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili. P.S. Osobně považuju diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí. Ostatně známý slogan - \"Sundej chlupy, nasaď hodinky\" to není poučka pro amatéry. Jak tě tak čtu, jsi dost rejpavej , že jo ? Taky si rejpnu : higiena se pýše s tvrdým ý. Vláďo, ve slově higiena jsou přeci dvě "i". A ty jsi Diskutérovi neprozradil, které je měkké a které tvrdé. Jsi krutý
Recommended Posts