Jump to content

Recommended Posts

Guest Kamil
Posted

Myslím, že se zatím nic moc hroznýho nestalo ...

Taky si myslím, já jen takové malé upozorněníčko. smile.gif

Posted

i muži mají své dny... :-)

Posted

Kamile mám zlepšovák, označ vlákna které se týkají hodinek ať nemusíme pročítat o chlupatých zápěstích, chroustech, podvodnících atd. wink.gif

Posted

Tak to je dobrý nápad, zavedeme uživatelská práva smile.gif

Guest Diskutér
Posted

Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili.

P.S. Osobně považuju diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí. Ostatně známý slogan - "Sundej chlupy, nasaď hodinky" to není poučka pro amatéry.

Posted

Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a  někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili.

P.S. Osobně považuju  diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí.  Ostatně známý slogan - \"Sundej chlupy, nasaď hodinky\" to není poučka pro amatéry.

Jak tě tak čtu, jsi dost rejpavej , že jo ? Taky si rejpnu : higiena se pýše s tvrdým ý. laugh.gif

Posted

Já tedy osobně bych jako zakázal psát úplně. A všem. To by byl klid. Koukali bychom všichni na čistej monitor a každej by si tam mohl vykreslovat své sny. Někdo orloj ze staromáku a  někdo dědovo primky po babičce. Nokonec, možná by se mohlo povolit jen chválení. Jako, že bych tu vypsal seznam svejch mlejnků a ostatní by je povinně tejden chválili.

P.S. Osobně považuju  diskuzi pod Breitling za velmi přínosnou, a to zejména ve vztahu k higieně. Kolega Snow si například konečně oholil zápěstí.  Ostatně známý slogan - \"Sundej chlupy, nasaď hodinky\" to není poučka pro amatéry.

Higiena se povedla!

Posted

Jak tě tak čtu, jsi dost rejpavej , že jo ? Taky si rejpnu : higiena se pýše s tvrdým ý. laugh.gif

Vláďo, ve slově smile.gif higiena smile.gif jsou přeci dvě "i". A ty jsi Diskutérovi neprozradil, které je měkké a které tvrdé. Jsi krutý smile.gif