xmenm05 Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Jednak mám podobné a jednak se mi líbí tyhle : http://www.aukro.cz/item184737130_sovetske...tok_krasne.html Tak by mě zajímalo, z jakého materiálu je pouzdro? Prodejce odhaduje ocel, kousek dál http://www.aukro.cz/item186218849_vojenske...fibia_cccp.html to samo a prý taky ocel. Nightingale tu nedávno nechal proletět na prodeji dvoje takové ... . Proč se ptám, Popshop někde napsal, že ruské v oceli (starší, ne současná produkce) viděl asi dvoje, což chápu tak, že v oceli se jich moc nedělalo ... a přeci jen, Popshop už asi viděl hodně hodinek ... Co si o tom myslíte, je to ocel nebo ne?
Jindra Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 pokud se nepletu, tak Amfibie byly bud v oceli nebo pokud to byla zlacena verze tak v mosazi, chromovany myslim ze nebyly. skoda ze nejak prestal fungovat web komandirskie.de kde se o Amfibiich dost psalo... jinak ty s modrym cifernikem vypadaji docela zubozeny a nejsou jak tam pise vojensky, nemaji napis 3AKA3 MO CCCP, tzn civilni.
xmenm05 Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Díky moc, hned na ty svoje koukám s větší úctou ... jinak nezničitelné hodinky ...
pavelzvacek Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Před časem jsem jedny koupil na Aukru . Pouzdro je určitě nerez . Mimochodem , nosí se výborně a i přesnost je slušná .
Rudina Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Mám taky jedny - kalibr 2409, pouzdro je ocel a přesnost rovněž výborná.
koblih69 Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) Jo je to nerez, to já je koupil... jen luneta je mosaz v chromu. Ciferník jsem risknul a po vyčištění stříknul lakem. Ten naleptal původní vrstvu laku a praskliny prakticky všechny zmizely. Sklíčko po vyleštění zcela bez škrábanců... Přesnost slušná cena taky, nosím je na motorku a víkendové aktivity... nicméně zpracování mě přesvědčilo, že Ruský hodinky stojí za to... Edited June 16, 2007 by koblih69
koblih69 Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Mimochodem pak následovalo tyhle kousky.... na to, že nemám rád zlatou jsem z nich hotovej. Bohužel fotit mě pořádně nenaučili.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts