m1ro Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Chci si koupit hodinky max. do 5000 (nejake pozlacene) a nasel jsem tyhle. Co na ne rikate? Pisou u nich,ze jsou zlaceny technologii PVD,je to dobre?
m1ro Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Jasny,kazdymu se libi neco jinyho,ale nevis co je to ta technologie zlaceni PVD? Chci aby to pozlaceni taky neco vydrzelo. Treba moje mama ma hodinky Pulsar asi za 4000 Kc uz 12 let a to pozlaceni vypada stale velmi dobre.
Guest Diskutér Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Nech si je poasfaltovat, to bude stylovější. Jinak, rohlík chutná, když je z mouky, platinovejm hodinkám to sluší, když jsou z platiny a hodinkám zlatejm, když jsou ze... zlata. Pozlacený hodinky, to je jako pokakanej koláč...
Guest tolja Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 2m1ro:Co takhle hodně muziky za málo peněz?Sice se tolik neblýskaj,ale... http://www.azwatch.cz/hodinky/po050-poljot...t-chronograph-i
Guest tolja Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Dyť už jsem Ti je pochválil včera jsem je natáhl a čekal co se bude dít a dneska koukám,že by Fortisy mohli jít na hanbu ...... jsou tak ošklivý ,že si je nechám Kdyby byly v chromu,a s modrým číselníkem...
Guest tolja Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Jasny,kazdymu se libi neco jinyho,ale nevis co je to ta technologie zlaceni PVD? Chci aby to pozlaceni taky neco vydrzelo. Treba moje mama ma hodinky Pulsar asi za 4000 Kc uz 12 let a to pozlaceni vypada stale velmi dobre. Patrik psal: PVD se vyrábí tak, že se ve vakuové komoře odpaří určitý materiál, který se "nastřílí" do "základu" ". Takže oprýskání není možné (PVD je "zažrané" do horní vrstvy oceli). Je ale možné sedřít tu ocel (záleží tedy na odolnosti té oceli na kterou se PVD provádí) a protože ocel je měkká (i když ne u všech hodinek stejně), tak to možné je. Už jsem to viděl. Nejčastěji to je v místě kde se ruka s hodinkami dotýká stolu. Ne všechny PVD musí být černé, může být i žluté (používá se např. Titannitrid) a mělo by vydržet více než zlacení (přecejen zlato je měkčí než ocel). Na druhou stranu ne všechny černé hodinky musí být PVD - můžou být klidně jen obarvené nebo ztmavené chemicky.
Vrba Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Nic si z těch reakcí nedělej, hodinky to jsou moc hezké - jen u některých členů tohoto fóra máš smůlu, že nejsou mechanické, masivní, průhledné a alespoň s 3 malými číselníky, že pánové... Holt každému se líbí něco jiného, ne ? Jinak já jsem si v únoru obstaral tyhle - z Německa přes e-bay za 80 ? (+ 20 ? doprava mesengerem až ke dveřím) - k obleku (což jsou moje montérky) se docela hodí a jsou úžasně přesné - to Seika 5 dělaly po 8 letech a několika seřízeních a opravách 5 minut týdně - nic proti značce !
decebal Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Nic si z těch reakcí nedělej, hodinky to jsou moc hezké - jen u některých členů tohoto fóra máš smůlu, že nejsou mechanické, masivní, průhledné a alespoň s 3 malými číselníky, že pánové... Holt každému se líbí něco jiného, ne ? Jinak já jsem si v únoru obstaral tyhle - z Německa přes e-bay za 80 ? (+ 20 ? doprava mesengerem až ke dveřím) - k obleku (což jsou moje montérky) se docela hodí a jsou úžasně přesné - to Seika 5 dělaly po 8 letech a několika seřízeních a opravách 5 minut týdně - nic proti značce ! Sakryš, co je na nich hezkého? Něco mi uteklo?
roon Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Sakryš, co je na nich hezkého? Něco mi uteklo? myslím, že neuteklo, také nevím co je na nich hezkého.
Rimmer Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Az na to zlato... je to ponekud nevkusne. Jinak PR50 jsou moc pekne (v oceli), hlavne starsi model s viditelnym tesnenim okolo lunety a jinym typem tahu. Tenhleten novy me uz tolik neoslovuje, je takovy lehce fadni. Stary typ jsem si s modrym cifernikem a arabskymi cisly (IMHO u tehle lepsi nez indexy) vybral pred asi sedmi lety a od te doby je denne nosim;)
m1ro Posted April 19, 2007 Author Report Posted April 19, 2007 To je prispevku . No nevim,me se ty hodinky libi. Osobne natahovaci hodinky nejak nemusim a kozenej pasek taky ne. Ocelovy jsou moc pekny,ale nosim zlatej retizek,tak proto alespon pozlaceny hodinky. Jinak me asi nejvic pritahuje znacka Omega a pak Rolex. Ale abych si koupil takovy hodinky a jeste k tomu zlaty,no vsak vite... 2Vrba: alespon nekdo komu se libi
klobadysek Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 No nadpis znel "Libi se?" tak cos cekal? Nevim jestli to jsou jedine mozne hodinky z kterych vybiras, ale me prijdou moc "zlate". Zlate rucicky zlaty cifernik, indexy, pouzdro i tah. Proste zadnej kontrast, na kterym by ta zluta vyznela. Tissot je slusnej, ale kdyz PR50 tak ne zlato, souhlas s diskuterem, priznat barvu materialu je poctivejsi. Ten tah neni nic moc, ohybany plisky, je to videt.
Cyber Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Chci si koupit hodinky max. do 5000 (nejake pozlacene) a nasel jsem tyhle. Co na ne rikate? Pisou u nich,ze jsou zlaceny technologii PVD,je to dobre? Co člověk, to názor. Pokud se Ti zrovna tohle líbí, tak si je kup. Já Ti na ně radši nic víc říkat nebudu :-)
decebal Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Chci si koupit hodinky max. do 5000 (nejake pozlacene) a nasel jsem tyhle. Co na ne rikate? Pisou u nich,ze jsou zlaceny technologii PVD,je to dobre? Co člověk, to názor. Pokud se Ti zrovna tohle líbí, tak si je kup. Já Ti na ně radši nic víc říkat nebudu :-) alibisto .
Guest tolja Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 To je prispevku . No nevim,me se ty hodinky libi. Osobne natahovaci hodinky nejak nemusim a kozenej pasek taky ne. Ocelovy jsou moc pekny,ale nosim zlatej retizek,tak proto alespon pozlaceny hodinky. Jinak me asi nejvic pritahuje znacka Omega a pak Rolex. Ale abych si koupil takovy hodinky a jeste k tomu zlaty,no vsak vite... 2Vrba: alespon nekdo komu se libi Jestli se Ti líbí,tak není co řešit.Nosit je budeš Ty.Podle mě jsou navrch huj,a vespod ..... =)
Vrba Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 ... zkusíme se trochu vlichotit skalním příznivcům mechanik - tyhle jsou mechanické... (ovšem pozlacené)... ale někomu se líbí
Foundryman Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ty Certiny jsou fajn Ale já nejsem autorita, já mám m.j. i Gruen
decebal Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ty horní jsou hezké. Škoda, že zlacené, ale jinak pěkné.
Recommended Posts