Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

super nakup, sme dohodli cenu a sme mali fakt bezproblemovy obchod.

Odporucam

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

este raz super spokojnost, dakujem

• 2 months later...
Posted

Musím rovněž pochválit Steva.Vše proběhlo na výbornou.Díky za skvělý pokec,oběd a krátké putování po matičce Praze.Určitě doporučuji ;)

• 7 months later...
Posted

Štefan je velmi příjemný obchodní partner, se kterým se výtečně jednalo.

Navzdory tomu, že jel kus cesty, abychom se potkali, nijak na mě netlačil a dokonce řekl, ať si to klidně rozmyslím, že je brát nemusím.

Co mě dostalo úplně bylo to, že pokud mi nesednou, tak je prý můžu zítra vrátit. Tomu říkám gentlemanský přístup.

Posted

opravdu super jednání, velká ochota, prostě to nemělo chybu.....díky Laďa

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Díky jeho velmi vstřícnému přístupu proběhlo vše bez problému a rychle. Stav zboží odpovídal přesně jeho popisu. Rozhodně doporučuji a ještě jednou díky! 

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Tak to byl jeden z nejkomplikovanejsich dealu na chronomagu. Presto vsechno klaplo s naprostou preciznosti. Diky Stevo, bude mi cti si to kdykoli zopakovat.

• 2 weeks later...
Posted

Stefan mi udělal velkou radost. Vše perfektně zabaleno, domluva super a rychlost odeslání prakticky okamžitě. Hodinky ve stavu 1A, jak bylo popsáno. Moc rád obchod zopakuji a Stevo, ještě jednou díky moc!!!

• 1 month later...
Posted

Dalsi pozitivni zkusenost na chmagu. Stevovi dekuji a treba zase nekdy neco poslu na SK ja... :)

Dekuji

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
Posted

I ja sa radim k spokojnym zakaznikom. Stevo ukojil moju "PADI korytnaciu" tuzbu.

Vsetko, ako ma byt.

F.

• 3 weeks later...
  • 6 months later...