ponorka9 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Povedený kousek, už se těším, až ho uvidím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna dve zo vcera - Speedmaster z 80tych v akro vetroni z 80tych 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Tak to je velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Stařík z Japonska 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Krásné to máte chlapci. Hlavně ty tahy nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Jenom to nezvládám vyfotit:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Mám z nich fakt radost, dokonce i tah je dostatečně dlouhý a je použitelný bez prodlužování. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Tak zase po nějaký době nechávám proběhnout moje padesátky, co vypadaji jako třicítky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Dobrý Orange boy, ty se poslední dobou objevily asi dvoje na Aukru, nejsou to jedny z nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna V 21. 8. 2024 v 17:57, špelda66 napsal: Ty jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Pondělní úklid. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Pandy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Bzucime v černé 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září U těhle hodinek mě vždycky fascinuje, jak sedí na ruce ( mám asi 17cm), ikdyž jsou tak obrovský. Ve svý době to muselo být něco neuvěřitelnýho. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 5 hodinami, tommasini napsal: U těhle hodinek mě vždycky fascinuje, jak sedí na ruce ( mám asi 17cm), ikdyž jsou tak obrovský. Ve svý době to muselo být něco neuvěřitelnýho. Nejsem moc fanda Béček, ale tohle jsou moc krásný hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září A zase Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Jen takový pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se