Kotlick Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 7 minutami, M-72 napsal: Jen takový pokus To mi tu nedávej, to ve mě vzbuzuje pocit, že máš přesně o jedny Omegy víc než potřebuješ a já přesně o jedny míň než potřebuju. Pak si začnu brouzdat po webech o nerůstu, teoriích o znárodňování a přerozdělování potřebným.... No pěkný to máš, co si budem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 18 minutami, Kotlick napsal: To mi tu nedávej, to ve mě vzbuzuje pocit, že máš přesně o jedny Omegy víc než potřebuješ a já přesně o jedny míň než potřebuju. Pak si začnu brouzdat po webech o nerůstu, teoriích o znárodňování a přerozdělování potřebným.... No pěkný to máš, co si budem.. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Před hodinou, financ napsal: A zase Seiko krásný tokei zara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září urobil som si malú radosť 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září V 12. 9. 2024 v 10:09, M-72 napsal: Jen takový pokus to vypada na pokus o nejvetsi pocet rucicek na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Bullheadíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Nápodobně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Hezky to mate kluci. Taky jsem je musel alespon na chvilku nasadit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Pardon, špatný vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září ja taky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Tyjo. Jsem tu potom už nebyl a tady mezitím takových krásných bullheadů. Moc pěkné, vše jsem olajkoval :-). Na černé čekám ze servisu, taky už se moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Díky těm modročerným jsem si vzpomněl na spolužáka/kamaráda. Už není mezi námi, ale tenkrát měl tyhle modročerný Seika, když jsme byli na střední a ikdyž v té době jsem hodinky zas tak nevnímal (měl jsem nějaké kvarcky), ty Seika se mi strašně líbily. On je dostal od svého strejdy a pak s nimi šel někam na diskotéku a tam mu nějak ulítly z ruky. Už si vzpomínám, jestli je našel, ale napadrť anebo vůbec nenašel. Každopádně o ně takhle přišel. Pamatuju si, jak mě to mrzelo, ikdyž nebyly moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září (upraveno) Upraveno 29. září uživatelem financ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Něco málo fotek ze včerejšího vintazniho srazu, povedena akce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Koza dojí krev! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se