tommasini Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Pepo díky za pochvalu. Vím, že jsi fajnšmekr, takže od tebe těší dvojnásob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu I dnes. 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Tak já dnes taky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Ahoj kolego. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu (upraveno) Když vidím ty Seiko Monaco, tak musím dát na ruku i ty své... fotka starší, ale co Upraveno 17. listopadu uživatelem redd 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu No vida, kolik jich tu nakonec je. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno středa v 04:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 04:52 Jsou super, každopádně na tahu o level výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno středa v 07:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:53 Tak trochu Tank 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 07:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:59 sakris tie seiko monaca, tanky, hranace su bohovske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno středa v 08:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:05 Moje vysněné, mám tlapu jak medvěd, tak mi jsou klasické Monaka poněkud malé A tyhle jsou naprosto bez zásahů kutilů a navíc na origo tahu v plné délce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno středa v 13:39 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:39 Pokračování Seiko vlnky, tři kousky ze stránky Seiko katalogu z roku 1973, Seiko 6138 23 jewels 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno středa v 14:57 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:57 Ty už jsem někde viděl moc pěkná sestavička! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno středa v 19:13 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:13 Tyhle na srazu nebyly. Zlatý pandy byly bez 23 jewels a bílý baby pandy na tahu měl Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno čtvrtek v 08:27 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:27 před 18 hodinami, financ napsal: Pokračování Seiko vlnky, tři kousky ze stránky Seiko katalogu z roku 1973, Seiko 6138 23 jewels Paráda. Jak je i ten řemínek a tahy sladěný s tou dobovou reklamou to je prostě nádhera. To jsem ještě neviděl. Skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno čtvrtek v 10:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:12 V 20. 11. 2024 v 9:05, Tikal napsal: Moje vysněné, mám tlapu jak medvěd, tak mi jsou klasické Monaka poněkud malé A tyhle jsou naprosto bez zásahů kutilů a navíc na origo tahu v plné délce... Kolik máš tlapu? Tyhle ti jdou dobře. Já mám 20, na tom jde nosit asi všechno. Třeba Pogue sedí dokonale. Vlastně od Seika všechno, co jsem na ruku vzal. Některé jsou trochu malé, ale to ničemu nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno čtvrtek v 12:09 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:09 22cm ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno včera v 11:49 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:49 To už je solidní tlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno včera v 14:37 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:37 Mam teď takový Seiko obdobi 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se