ponorka9 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Citizen je Citizen:) Gratulace a za mě volím taky řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Zkusil jsem je přehodit na kůži a už zpátky na tah nepůjdou...paráda další bullhead do party :-) já jsem spíš fanda kov tahů.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 SeiKA mám v hledáčku také... překvapilo, že jsou hodinky drobnější, než jak působí na fotografiích... mám užší zápěstí, takže dobré... poznat to jde při položení vedle traktorů.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Po dlouhé době mám zase něco čím mohu přispět https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180627/eee6734b2dbc3a3727fcb5ce2eb6ee76.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Po dlouhé době mám zase něco čím mohu přispět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 no jo další Autavie ;-) kolik jich tu už asi je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Pořád málo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Autávií není nikdy dost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Kluci, máte to zapotřebí, takhle týrat nás, kteří Autávky nemají? Myslím, že by se za takové nesportovní chování měly dávat tresty... ...a vůbec, může si dát vlastně moderátor sám BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Omlouvám se:( Odteď fotím hodinky jen v krabičkách: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ty moje mají ale korunku na špatné straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Hmm, taky jsem si myslel, že s jedňema Autaviema budu plnohodnotný člen klubu a koukám, že je to málo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Jinak musím se zasmát ale tydle náhodné hodinky co jsem koupil jsou pravděpodobně ty co jsou na onthedash pro tuto referenci:http://www.onthedash.com/Guide/_Chronographs/62.Autavia/i.Manual--Later_Style/72.Reference_73463/72.Reference_73463_(Viceroy)/ A moje: Skrabance na 90,120, 150,200,400 na lunete odpovídají, od té doby teda někdo relume ručiček, řemen má stejné perforace. Upraveno 28. června 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ban sám sobě ? To stojí za pokus Tak bohužel, nejde to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ban sám sobě ? To stojí za pokus Tak bohužel, nejde to...Tak dobře, aspoň jsi to zkusil. Máš mé uznání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Existence: Ten odkaz nějak nefunguje. Aspoň teda na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ban sám sobě ? To stojí za pokus Tak bohužel, nejde to... Nejde dát ani jinému moerátorovi. Na mně to zkoušel Filo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Existence: Ten odkaz nějak nefunguje. Aspoň teda na mobilu.Jojo, directlinknul jsem obrázek ale Link se po vložení sem rozbije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Tak přihodim nějakou změnu, jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jinak musím se zasmát ale tydle náhodné hodinky co jsem koupil jsou pravděpodobně ty co jsou na onthedash pro tuto referenci:http://www.onthedash.com/Guide/_Chronographs/62.Autavia/i.Manual--Later_Style/72.Reference_73463/72.Reference_73463_(Viceroy)/ A moje: Skrabance na 90,120, 150,200,400 na lunete odpovídají, od té doby teda někdo relume ručiček, řemen má stejné perforace.Zajimavy kousek, tam je strojek Valjoux?odkaz asi tento http://www.onthedash.com/Guide/_Chronographs/62.Autavia/i.Manual--Later_Style/72.Reference_73463/a jit na 72.Reference 73463 (Viceroy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se