Wanderer Posted February 26 Report Share Posted February 26 (edited) No tak já sem na tenhle dotaz mohu směle dát svoje vlastní fotky, protože jsem si to minulý týden splnil. Hodinky jednoznačně Heuer Autavia a z vozidel jsem fanda jedné stopy, takže tady taky není co řešit. Norton Commando. Tak jsem vám ho extra vytáhl z garáže. Edited February 26 by Wanderer Link to post Share on other sites
Tommy_PP Posted February 26 Report Share Posted February 26 Wanderer: tak to je super, sen splneny! Nech ti rodia radost Link to post Share on other sites
Dzos Posted February 26 Report Share Posted February 26 (edited) Dnes (po dlouhe dobe) taky hujdy. Viceroy s Piquerez pouzdrem. Edited February 26 by Dzos Link to post Share on other sites
ponorka9 Posted February 26 Report Share Posted February 26 před 1 hodinou, Wanderer napsal: No tak já sem na tenhle dotaz mohu směle dát svoje vlastní fotky, protože jsem si to minulý týden splnil. Hodinky jednoznačně Heuer Autavia a z vozidel jsem fanda jedné stopy, takže tady taky není co řešit. Norton Commando. Tak jsem vám ho extra vytáhl z garáže. Honzo, mašina super, hodinky jakbysmet.) A co bude dál? Splněním snu jedno končí, ale druhé by mělo začít, ne? Link to post Share on other sites
Wanderer Posted February 26 Report Share Posted February 26 No chvíli si dám pokoj. Žena už mi další motocykl zakázala, už je jich fakt hodně, stejně to nestíhám střídat. Tak mě napadá, abych se poohlídl po nějakém pořádném kabrioletu. :-) Link to post Share on other sites
Ford Posted February 26 Report Share Posted February 26 Tak kdybych si měl vybrat - z vintage hodinek Orfina a z vintage aut Maserati Ghibli Link to post Share on other sites
the.Doctor Posted February 26 Report Share Posted February 26 @wenderer pěkný to máš !Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
the.Doctor Posted February 26 Report Share Posted February 26 A pokud bych měl volit jednu stopu, tak u mě jednoznačně 748Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
madmaxx Posted February 26 Report Share Posted February 26 @Piplík tyhle obojživelný favre sleduju víc jak rok a moc šancí není, ale kdo ví @VintageLoverk tomu quattru by štymovaly Heuer Audi Sport Link to post Share on other sites
Tommy_PP Posted February 27 Report Share Posted February 27 Perfektne combo 1999 Spyder a Breitling Sprint. Zial to Ferrari nie je moje Link to post Share on other sites
Pavelpu27 Posted February 27 Report Share Posted February 27 Já mám snad splněno Link to post Share on other sites
Tommy_PP Posted February 27 Report Share Posted February 27 před 27 minutami, Pavelpu27 napsal: Já mám snad splněno Nadhera! Auto ma berie viac ako hodinky! Uzivaj! Link to post Share on other sites
Tommy_PP Posted March 2 Report Share Posted March 2 Na ruke uz skoro tyzden Link to post Share on other sites
VintageLover Posted March 5 Author Report Share Posted March 5 (edited) Edited March 5 by VintageLover Link to post Share on other sites
Bobisky Posted March 5 Report Share Posted March 5 (edited) Paráda Edited March 5 by Bobisky Link to post Share on other sites
VintageLover Posted March 5 Author Report Share Posted March 5 Třetí kolo Link to post Share on other sites
VintageLover Posted March 5 Author Report Share Posted March 5 A poslední kolo. Link to post Share on other sites
tommasini Posted March 5 Report Share Posted March 5 Musím se s Vámi podělit o radost. Konečně jsem se dočkal. Něco jako kdybych měl doma Scarlett Johansson i Marylin Monroe Link to post Share on other sites
Recommended Posts