ponorka9 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 V 21. 1. 2023 v 16:16, financ napsal: Pracovní sobota Zapomněl jsem pochválit! Tyhle mě vždycky braly a pak ještě Monaka od Citizenu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 na požádaní zakladatele vlákna sděluji následující: chrono čtrvtky tímto končí, Karel se omlouvá všem, kterým neodpovídá na SZ - dnešním dnem na fóru skončil, viz vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 V 21. 1. 2023 v 19:45, M3maniac napsal: Jinak všechny zdravím z výletu, prý u nás sněží Pecka vylet a fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, špelda66 napsal: na požádaní zakladatele vlákna sděluji následující: chrono čtrvtky tímto končí, Karel se omlouvá všem, kterým neodpovídá na SZ - dnešním dnem na fóru skončil, viz vlákno Panove, cetl jsem tu diskusi. Ale nejsem na fcb, tak nekoho prosim, aby to zkusil trochu osvetlit, tu domnelou konkurenci. Diky jinak bez Karla je pro me konkretne forum polovicni, o tom zadna. Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem Smejky33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Jsem smutný, hodně smutný …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Jedno z mala vlaken, kam jsem si pravidelne chodil pro davku. Jsem smutny, kam to tady speje. FB nemam, jsem fossil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 5 minutami, Seamaster napsal: Jedno z mala vlaken, kam jsem si pravidelne chodil pro davku. Jsem smutny, kam to tady speje. FB nemam, jsem fossil. ve všem shoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Já to mám stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Smutné, co dodat víc. Už se mi sem ani nechce nic dávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Tohle zapadne do ponuré nálady. Dnes jsem nasadil, ještě ráno stopovali cestu busem a teď zjistil. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Martine, tohle určitě hodně nase.e, ale na rozdíl od některých jiných věcí, se to dá spravit....V každém případě je to ale škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 je ulomene, ci len tak vypadlo to tlacitko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 (upraveno) Vysroubovane tipuji! Zmer me prumer, ale mel bych tu mit 2x nos pushery na to. Upraveno 25. ledna 2023 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 To nasere, ale jsou horší věci a když se tu bavíte o těch pusherech nemá někdo náhodou jeden pusher na tyto carrery? předpokládám že budou pasovat i z jiných modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 @jonyyy a @tmx číselníky máte ve špičkovém stavu, mám jedny nošené na origo tahu, ale číselník je doj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 34 minutami, Libor_OV napsal: @jonyyy a @tmx číselníky máte ve špičkovém stavu, mám jedny nošené na origo tahu, ale číselník je doj... Na lítačku budou i tak super. Nevím, čím to je, ale půlka Citizen 8110 chron má číselník dojebaný a většinou oloupaný v kraji. Nejčastěji to vidím u bullheadů. Je těžké najít pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Ty bíle jsou šik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 19 hodinami, M3maniac napsal: Ty bíle jsou šik Mám o něco raději ty černé, ale zatím nosím pouze bílé, protože o ně bylo dobře postaráno v Onyxu. Přidám ještě jedny mé oblíbené, bílé pidichrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Snad budeme mít dnes díky @VintageLover zase hezký čtvrtek, když je venku tak hnusně... I přes ten složitý a překvapivý začátek týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Ahoj všem, jistě jste zaznamenali tu "kauzu"... Ano, jsem zpět, ale dám si na chvíli s dovolením voraz. Každopádně hodinky jsou mým koníčkem, takže se sem vrátím, jen zatím nevím, kdy. Na druhou stranu to tady pořád žije, a to je supr. Díky a mějte se zatím fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se