Jump to content

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Recommended Posts

Tvl. Trainspotting, jak McGregor lovil cipky v nejcistcim hajzlu v Anglii, se zlatyma klikama nebo jak si to predstavoval... To mi bylo tak 17-18 let, kdyz jsem byl v kine na premiere.. to byly casy 🙂

Zajimalo by me, zda by i u dnesni mladeze ten film obstal...

Jsem to kafe vypil ani nevím jak :) Monica se opře o řidítka a mě mizí pojem o čase...naštěstí mě kosmický Maluch vrátil zpátky :) Díky Karle!

Krásné Seika, ještě ti tam chybí model Lotusu JPS, to byl moc kràsný monopost. Já se jich nemůžu nabažit, kdo by jim hádal 51 let. Hlavně ta velikost v té době byla dost nad průměrem😉

6C257156-AA7E-4A70-B9FA-48A4D2B7F912.jpeg

V 19. 3. 2023 v 12:19, tommasini napsal:

To je spíš do "co mě dnes potěšilo", ale sem se to víc hodí. Nemohl jsem tu krabičku najít a už jí mám😉

BA1B40CE-36BD-40BF-8B37-EA33C188F970.jpeg

Teď je to komplet

9FA0F91B-A54D-477F-80AB-738DD457AEC7.png

Ty jo. To máš pravdu😳. A já někde modýlek určitě mám. Tak mám dalšího brouka. Vyřeším to, jako Bobby Deerfield🤣 a dám pak fotku.

B87F8656-DFBB-46F1-94FA-69F35BDD280E.jpeg

Edited by tommasini

před 2 hodinami, VintageLover napsal:

fffhg.JPG

To je Český Těšín a most Družby. Je vidět ještě původní kavárna Avion, kde 'má u okna místo starý muž', postavená Rosalií Wiesnerovou, která šla 1. 9. 1939 k zemi, když vyhodili do vzduchu ten most. Rosalie má dnes před znovupostavenou kavárnou Stolperstein.

undefined 

před 20 minutami, Hasňa napsal:

To je Český Těšín a most Družby. Je vidět ještě původní kavárna Avion, kde 'má u okna místo starý muž', postavená Rosalií Wiesnerovou, která šla 1. 9. 1939 k zemi, když vyhodili do vzduchu ten most. Rosalie má dnes před znovupostavenou kavárnou Stolperstein.

Dokonce i úplně první fotka je z Těšína.

Krásné fotky jako vždy Karle, já jezdil s kámošema do Těšína čumět na Volva a Mercedesy od západních Tiráků, sem tam nám hodili švýcarskou čokoládu jak stali ve frontě na čáře. Jinak fotka SMQ super, v den kdy jsem koupil staré monaca jsem o hodinu a 100 km dál řešil něco v kanclu kde na stěně vysel tento obraz, no není to osud?

53D67D7B-81BE-4638-8C24-7CB6A221078F.jpeg