jožko Posted March 3, 2024 Report Posted March 3, 2024 Bundeswehr Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dzos Posted March 3, 2024 Report Posted March 3, 2024 Rodinná sešlost. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Někteří příbuzní se nedostavili.
ponorka9 Posted March 3, 2024 Report Posted March 3, 2024 před 41 minutami, Dzos napsal: Rodinná sešlost. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Někteří příbuzní se nedostavili.
tommasini Posted March 4, 2024 Report Posted March 4, 2024 Dorazil nový řemen. Je příjemnej. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jiří Sedlák Posted March 5, 2024 Report Posted March 5, 2024 V 3. 3. 2024 v 9:15, jožko napsal: Bundeswehr Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Z jakýho jsou prosím tě roku? Vypadají velmi zachovale, co jsem hledal tak počátek sedmdesátek.
Jarett Posted March 5, 2024 Report Posted March 5, 2024 Už jsou trochu vybledlý, tak jako já Aktuálně Omega neposkytuje výpis z archivu, ale podle dostupných informací a další výpisů, která jsou k dispozici, je tento kus vyroben někdy mezi 1.11. - 20.11.1971 .... což vzhledem k tomu, že já jsem se narodil 10.11.1971, vypadá jako slušný úlovek Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
tommasini Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 To je neuvěřitelný s tím datumem. Jestli to dobře chápu, tak jsi koupil a neznal jsi datum a takhle to vyplynulo. To je hustý. Moc gratuluju. A jsou krásný
VintageLover Posted March 6, 2024 Author Report Posted March 6, 2024 Zdravím 1971 s NOS DON premoonama. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jarett Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 (edited) před 2 hodinami, tommasini napsal: To je neuvěřitelný s tím datumem. Jestli to dobře chápu, tak jsi koupil a neznal jsi datum a takhle to vyplynulo. To je hustý. Moc gratuluju. A jsou krásný @tommasini že budou někdy přelom 70/71 jsem tušil, ale že to vyjde takto, mě příjemně překvapilo @VintageLover hustý ! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited March 6, 2024 by Jarett
ponorka9 Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 tojo, voba kousky super! Karle, co je prosím tě DON?
Jarett Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 (edited) před 3 minutami, ponorka9 napsal: tojo, voba kousky super! Karle, co je prosím tě DON? Dot over 90 @ponorka9 https://www.fratellowatches.com/differences-in-omega-speedmaster-bezels/#gref Edited March 6, 2024 by Jarett
tommasini Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 (edited) před 39 minutami, VintageLover napsal: Zdravím 1971 s NOS DON premoonama. Tak to je hustý. Jak to mohlo v takovým stavu vydržet, to snad není možný. Já si taky užívám dědoušky, ale tam je to s patinou Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited March 6, 2024 by tommasini
ponorka9 Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 díky, tahle fičura mi zatím utekla, ale už zase můžu machrovat
tommasini Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 před 40 minutami, Jarett napsal: @tommasini že budou někdy přelom 70/71 jsem tušil, ale že to vyjde takto, mě příjemně překvapilo Tak super, že se takhle zadařilo.
filltos Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 před 26 minutami, Jarett napsal: Dot over 90 @ponorka9 https://www.fratellowatches.com/differences-in-omega-speedmaster-bezels/#gref Koukám na ten článek a ty by si tam neměl mít "accent over E" ne? Luneta z pozdějších moonů?
Jarett Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 před 3 minutami, filltos napsal: Koukám na ten článek a ty by si tam neměl mít "accent over E" ne? Luneta z pozdějších moonů? Nene .. je tam drobná odřeninka
filltos Posted March 6, 2024 Report Posted March 6, 2024 Zdálo se mi že accent je v opačném gardu Tím líp
Recommended Posts