Jump to content

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Recommended Posts

To bych raděj prodal ledvinu:) Možná i všechny moje čtyři kola včetně dvou silničního a horského Duratecu, ale ty tři hodinky na fotkách na hoře se ode mne nehnou!

Dzos: Když jsem po otci zdědil jeho fortisky (jsou na společné fotce), tak říkal, že se tehdy rozhodoval, jestli fortisky z Tuzexu kousek od Staromáku, nebo barevnějši Omegy z Václaváku. Byl na vojně v Praze. No a protože mu Omegy vyprodali dřív, než se stačil rozhoupat, a hlavně sehnat peníze, vyhrály to fortisky. A o těch omegách několikrát mluvil. Když jsem mu ty Omegy z aukra i s účtenkou z Václaváku ze 74tého roku ukázal, byl úplně mimo.

No, řeknu to takhle, to nešlo nekoupit, protože ty Omegy a tátovy Fortisy prostě z mého pohledu patří k sobě.

Sorry,blbne me net a smotal jsem dva prispevky.

Maldy bych se rad optal na tu zlutou vterinovku,ta je paradni a nikdy jsem ji nevidel ( sam mam orandzovou a neni tak originalni) . A mas recht,hujer neni vse :-)))),kombo fortis/omega je kepsi.

Filipinek- moc pekny,tah bych snad neresil,kuze by bodla.

Posledni, co jsem ze sentimentu skladoval ve skrini, mi "nenapadne" vyhodila byvala pritelkyne. A byvalou je uz hezkych par let...

Tak az se rozhodnes skoncovat i s timhle skvostem,dej vedet :-))),vlasy na to mam,pejzy dorostou :-))((. Kdyby me je nekdo odtud nevyfoukl na jednom ze srazu :-))),tak uz jsem je taky mel.