VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 I ty Autavie z bazoše jsou OKhttp://www.heuerautavia.com/00000099190794c03/000000991907bdc1b/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzos Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 troufám si tvrdit, že mají jinou lunetu...Já si to myslím taky. Luneta vypadá moc nově a přesně taková se prodává na ebay (aftermarket). Může to být nekvalitníma fotkama, ale číslice by měly být ostré a mít lehce jiný font (vidět to je na čislovce 7). A asi by tam taky neměl být lumi bod.Toť můj laický názor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Tak se omlouvám našel jsem i s tlustýma ručičkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuking Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 I ty Autavie z bazoše jsou OKhttp://www.heuerautavia.com/00000099190794c03/000000991907bdc1b/index.html Karle, já se opírám o dobové katalogy z let 1972, 1974 a 1977na http://onthedash.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipinek Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Díky za odpovědi, taky si myslím že jsou ok. Ručky jsou uvnitř upadlé,šroubek možná chybí, sklíčko možná není origo akorát mě zaráží, pan má 2 účty a zakládá si novy jako začátečník. Chtěl jsem je pro bratra k vanocum. Co mám ty heuer, chtěl by nějaké taky. Jinak díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Karle, já se opírám o dobové katalogy z let 1972, 1974 a 1977na http://onthedash.comExportní verze lunety (mají to tak i Viceroye). Za mě jsou vpoho, lumibod je dost tmavý na aftermarket, ale těžko říct. AM má i jinačí průsvit, trošku jinak sedí v kovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuking Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Exportní verze lunety (mají to tak i Viceroye). Za mě jsou vpoho, lumibod je dost tmavý na aftermarket, ale těžko říct. AM má i jinačí průsvit, trošku jinak sedí v kovu. díky moc..zase jsem se něco přiučil...ikdyž ta standardní mi k nim sedí nějak víc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Nemusím mít pravdu, počkáme, jestli někdo neřekne více. Pořád se objevují nové a nové informace. I kousky.Poznat někdy, co je původní, a co ne, bývá problém. Katalogy někdy nepomůžou. Primky jsou toho důkazem. Stále je co objevovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuking Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 myslíš, že to může mít vliv na cenu takového modelu ????..že je to jako "nestandardní" provedení ať již směrem dolů či nahoru ???? pokud je náš trh "zaplaven" exportními verzemi, tak se z toho zde stává pomalu standard...ale jak na takové modely nahlížejí třeba zahraniční sběratelé ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Znovu jsem prohlédl fotky z inzerce, trošku si je zvětšil. Kouknul se na font, ale trošku jsem nesvůj z toho lumibodu.Hodinky z photowatches.eu mají určitě AM lunetu. Tady to teda vypadá, že to nejspíše je taky aftermarket. Omlouvám se za mystifikaci.Font písma napověděl - je i trošku tenčí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 (edited) myslíš, že to může mít vliv na cenu takového modelu ????..že je to jako "nestandardní" provedení ať již směrem dolů či nahoru ???? pokud je náš trh "zaplaven" exportními verzemi, tak se z toho zde stává pomalu standard...ale jak na takové modely nahlížejí třeba zahraniční sběratelé ????Vždycky to má vliv a tady určitě taky, ale momentálně asi ne moc velký. Ale na eBayi se dá někdy těžko rozpoznat překupník, neználek či sběratel, takže někdy vznikají divné ceny, ze kterých se někdy nedá udělat závěr. Je to spíš o momentální poptávce.Teď bych řekl, že je obrovská sháňka po Heuerech hlavně v Česku a ceny jsou hodně vysoko. Ceny se teď moc podle mě neliší, jestli tam máš tachymetrickou stupnici nebo exportní vložku. A navíc, pokud je original, tak to nemá vliv. Dokonce si myslím, že teď u cen u nás už ani nehraje roli, jestli tam je AM luneta. Prostě je o ně zájem. Edited December 19, 2014 by VintageLover Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Bordel udělala v dílech i Quartz krize. Si vezmi to dýnko u těch Monz. 110.501 x 150.501... Verze Economy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 (edited) Znovu jsem prohlédl fotky z inzerce, trošku si je zvětšil. Kouknul se na font, ale trošku jsem nesvůj z toho lumibodu.Hodinky z photowatches.eu mají určitě AM lunetu. Tady to teda vypadá, že to nejspíše je taky aftermarket. Omlouvám se za mystifikaci.Font písma napověděl - je i trošku tenčí.Prosím tě u tohoto obrázku je podle mě vyfocená i krabička ?Mě se tahle fotka na inzerci nezobrazila.Podle mě jsem našel podle bílého leskyma zde: http://www.ebay.de/itm/HEUER-BOX-UHRENBOX-AUTOMATIC-RED-ROT-AUTAVIA-MONACO-CARRERA-70ER-JAHRE-/121519741575?pt=DE_Mode_Accessoires_Uhren_Schmuck_Uhrenk%C3%A4sten&hash=item1c4b241a87Tak že možná na bílém leskymu někde vyplave origoš kovový tah Edited December 19, 2014 by Jan7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Je to tak, fotka ze soukromého archivu, ale jsou to ony, neboj. Krabička od nich je na eBayi.BTW - nejsem ten prodejce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Jen si myslím,že je to škoda takhle prodávat na části.Zájemce pak pracně všechno shání.Ale to je vše asi o penězích Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 bé je správně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Panove, o scan te knihy bych mel taky pripadne zajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Tak teďka ji bude muset opravdu někdo z nás vyhrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr77 Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 Pánové, víme tady o někom, kdo má Heuer Montreal??? Potřeboval bych je vidět na vlastní oči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted December 20, 2014 Author Report Share Posted December 20, 2014 Myslím, že ne... V seznamu nejsou, ale možná je má nějaký mlčící člen. V Česku jsou ale určitě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts