Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hergot, to je ručiček :lol2:

Votlučený,bez lunety,vydrolená lumi,ručičky přetřený na bílo a stejně jsem z nich pos.aný :lol2:

Tonda vyvěsil galerii na Facebooku

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové,

já mám zájem o jednu, další by chtěl Wanderer a MaraThon. Prosím pište se další zájemci, zkusím se zeptat prodejce, jestli jich nemá více. Bylo by fajn ušetřit na poštovném :).

Odesláno

já bych založil seznam na odměny za dobrý tip...pro nás s Davidem.... :lol2:

zájemci pište se sem:

.

.

.

/takže v konečný fázi asi úspora na poštovném padne na naše odměny.../...

Odesláno

Takže prodejci jsem zaslal dotaz, uvidíme. Bubuking a Financ mají u nás VELKÝ DÍK :) ... za to, že kvůli nim zase budeme utrácet :) :)

Rodkopf: to je blbý, už jsem to taky zažil. Naštěstí jsem ho našel.

A protože je pátek, tak přidávám kousek pro dnešní den.

Já vím, že by stylové bylo v pátek nějaký ten Patek, ale ropné pole bohužel nevlastním :goof: .

post-27970-0-68235000-1427451191_thumb.jpg

Odesláno

Špatné zprávy. Prodejce mi obratem odepsal, že jich měl několik, ale ta dnes prodaná byla poslední :suicide_anim:.

Takže už zbývá jen jeden antikvariát v Londýně. Nemáte tam někdo náhodou cestu ? :)

Odesláno

Špatné zprávy. Prodejce mi obratem odepsal, že jich měl několik, ale ta dnes prodaná byla poslední :suicide_anim:.

Takže už zbývá jen jeden antikvariát v Londýně. Nemáte tam někdo náhodou cestu ? :)

UFFFF :whistling:    SRY chlapci

Odesláno

Pánové, jsem tady správně i s tímto kouskem? Neodolal jsem, byť jsou spíš menší.  :D Ty modré ručky to je koncert barev...

Jinak jestli mi dáte tip, kde k nim zjistit něco víc, budu rád. Hlavně by mě zajímala datace.

No a pak názor, myslíte, že k nim bude sedět tento hnědý řemen?

Já bych řekl, že sem patříš :notworthy:  ( můj odhad je léta 1952-1958 ) a za sebe- hnědej bych tam nedával, dej tam černej.

A abych nezapoměl- moc šmakozní kousek.

Odesláno (upraveno)

Tesil jsem se na Vintage Friday a misto toho budu ted cely den v kanclu hledat tlacitko chrona :/ k....

Jsem si málem ukroutil hlavu, pěkné to máš, držím palce se scháněním. Jak je to velké ?

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Barvičky super,  já to s nima moc nepřeháním, radši ČB i když trochu červené je tam taky

post-23443-0-98978000-1427459093_thumb.jpg

Odesláno

Jsem si málem ukroutil hlavu, pěkné to máš, držím palce se scháněním. Jak je to velké ?

Njn,shaneni nebude jednoduche...klasika-knap 40. Nasrani ze ztraty se snazim zmirnit sladkym :)04c61229fbdd40943f3cba4240062e3f.jpg
Odesláno (upraveno)

Davide, jsou nějaké hodinky, které nemáš? Tyhle londžíny jsem na tobě ještě neviděl. Paráda. Myslel jsem, že jediné tady na fóru jsou ty ExKarlovy.

Edit: a taky gratuluji k šestitisícovce. To by chtělo oslavit něčím ostřejším... Ale něco chronofullgold bych si nechal až k deseti tisícům:)

Upraveno uživatelem malda
Odesláno

Davide, jsou nějaké hodinky, které nemáš? Tyhle londžíny jsem na tobě ještě neviděl. Paráda. Myslel jsem, že jediné tady na fóru jsou ty ExKarlovy.

Edit: a taky gratuluji k šestitisícovce. To by chtělo oslavit něčím ostřejším... Ale něco chronofullgold bych si nechal až k deseti tisícům:)

Díky, k tolika postům se snad už ani negratuluje. Děsivý číslo.

Oslavím to tím, že nachystám dávku do prodejního vlákna. Při pohledu na svoji kolekci si vždycky vzpomenu na Cimrmanův návrh výtahu a jak se mu v dole začali množit horníci

Odesláno

než odpovím na všechny SZ dám to sem:-). Jsem netušil kolik se Vás ozve

Chrona prodávat nebudu. Mám jen nějaký nechrona typu Dynamik, Speedmaster, Longines  a podobně. Jen to potřebuju nafotit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...