pebe Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 hergot, to je ručiček Votlučený,bez lunety,vydrolená lumi,ručičky přetřený na bílo a stejně jsem z nich pos.aný Tonda vyvěsil galerii na Facebooku
Dzos Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Pánové,já mám zájem o jednu, další by chtěl Wanderer a MaraThon. Prosím pište se další zájemci, zkusím se zeptat prodejce, jestli jich nemá více. Bylo by fajn ušetřit na poštovném .
VintageLover Odesláno 27. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2015 1.MaraThon2.Dzos3.Wanderer4.VintageLover Díky Ríšo...
Rodkopf Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tesil jsem se na Vintage Friday a misto toho budu ted cely den v kanclu hledat tlacitko chrona :/ k....
bubuking Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 já bych založil seznam na odměny za dobrý tip...pro nás s Davidem.... zájemci pište se sem:.../takže v konečný fázi asi úspora na poštovném padne na naše odměny.../...
Dzos Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Takže prodejci jsem zaslal dotaz, uvidíme. Bubuking a Financ mají u nás VELKÝ DÍK ... za to, že kvůli nim zase budeme utrácet :) Rodkopf: to je blbý, už jsem to taky zažil. Naštěstí jsem ho našel. A protože je pátek, tak přidávám kousek pro dnešní den.Já vím, že by stylové bylo v pátek nějaký ten Patek, ale ropné pole bohužel nevlastním .
Dzos Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Špatné zprávy. Prodejce mi obratem odepsal, že jich měl několik, ale ta dnes prodaná byla poslední .Takže už zbývá jen jeden antikvariát v Londýně. Nemáte tam někdo náhodou cestu ?
financ Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Ze třinácti prodaných kusů skončily minimálne 3 u nás nás fóru. To je dobrý skóre. Na nemeckym ebay se jedna vydrazila od eura a sla za 60, plus posta.
Tikal Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Špatné zprávy. Prodejce mi obratem odepsal, že jich měl několik, ale ta dnes prodaná byla poslední .Takže už zbývá jen jeden antikvariát v Londýně. Nemáte tam někdo náhodou cestu ? UFFFF SRY chlapci
kuncák7 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Pánové, jsem tady správně i s tímto kouskem? Neodolal jsem, byť jsou spíš menší. Ty modré ručky to je koncert barev... Jinak jestli mi dáte tip, kde k nim zjistit něco víc, budu rád. Hlavně by mě zajímala datace.No a pak názor, myslíte, že k nim bude sedět tento hnědý řemen?Já bych řekl, že sem patříš ( můj odhad je léta 1952-1958 ) a za sebe- hnědej bych tam nedával, dej tam černej.A abych nezapoměl- moc šmakozní kousek.
Tikal Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 (upraveno) Tesil jsem se na Vintage Friday a misto toho budu ted cely den v kanclu hledat tlacitko chrona :/ k.... Jsem si málem ukroutil hlavu, pěkné to máš, držím palce se scháněním. Jak je to velké ? Upraveno 27. března 2015 uživatelem Tikal
JZED Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Barvičky super, já to s nima moc nepřeháním, radši ČB i když trochu červené je tam taky
Dzos Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Veselý barvickyTy mám moc rád . A gratuluji k 6000. příspěvku ! .
financ Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Ty mám moc rád . A gratuluji k 6000. příspěvku ! .tyjo, fakt. Furt kecám :-)jsem po nich dlouho pokukoval, ta oranžová mě strašně bere. Už jsou na meshi :-)
Rodkopf Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Jsem si málem ukroutil hlavu, pěkné to máš, držím palce se scháněním. Jak je to velké ?Njn,shaneni nebude jednoduche...klasika-knap 40. Nasrani ze ztraty se snazim zmirnit sladkym
malda Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 (upraveno) Davide, jsou nějaké hodinky, které nemáš? Tyhle londžíny jsem na tobě ještě neviděl. Paráda. Myslel jsem, že jediné tady na fóru jsou ty ExKarlovy. Edit: a taky gratuluji k šestitisícovce. To by chtělo oslavit něčím ostřejším... Ale něco chronofullgold bych si nechal až k deseti tisícům:) Upraveno 27. března 2015 uživatelem malda
financ Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Davide, jsou nějaké hodinky, které nemáš? Tyhle londžíny jsem na tobě ještě neviděl. Paráda. Myslel jsem, že jediné tady na fóru jsou ty ExKarlovy. Edit: a taky gratuluji k šestitisícovce. To by chtělo oslavit něčím ostřejším... Ale něco chronofullgold bych si nechal až k deseti tisícům:)Díky, k tolika postům se snad už ani negratuluje. Děsivý číslo.Oslavím to tím, že nachystám dávku do prodejního vlákna. Při pohledu na svoji kolekci si vždycky vzpomenu na Cimrmanův návrh výtahu a jak se mu v dole začali množit horníci
financ Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 než odpovím na všechny SZ dám to sem:-). Jsem netušil kolik se Vás ozveChrona prodávat nebudu. Mám jen nějaký nechrona typu Dynamik, Speedmaster, Longines a podobně. Jen to potřebuju nafotit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se