VintageLover Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Ste mě zase odhalili kua... Jo, jsou to moje volnočasovky... Tyhle mám pro změnu do práce.
VintageLover Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Nene, jsem obměnil vozový park...Musel jsem se ale přestěhovat, viz SPZ.
Anela Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Pekne pandy Honzo gratulaceDíky, mám z nich velkou radost, pandu jsem potřeboval, hned jsem klidnější, alespoň na chvíli Na ruce celý den, ale na fotku dnes nebyl vůbec čas... Zítra to napravím
Tikal Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Včerejší návštěva výrobního závodu v Lipsku /kde se nesmělo fotit/, prohlídka muzea ,bohužel bledě modrého gulfa vyměnili za jiné auta ,což mě dost mrzelo, ale hodinka na okruhu mi to celkem vynahradila
Dzos Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Já chci taky !!! Jenom ten chronograf v přístrojovce mě moc nebere. Ty vedle položený jsou hezčí ! A kdes měl helmičku??? Teď vážně, prohlídka závodu a projížďka na okruhu je standardní věc, kterou nabízejí, nebo je to spešl záležitost ?
Tikal Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 No bylo to objednané asi před čtvrt rokem, ale co je standard nevím, vím, že jsou nějaké stupně a možnosti, já jsem to nezařizoval, já jsem si jenom užíval , bylo to kulervoucí
Petr77 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tak to musel byt super DEN!!! Jsem ani netusil, ze Carrera prosla "faceliftem" a vypada hodne dobre! Nakazil jsi me a jdu hned zapatrat, jak se tam taky dostat a tetelit se
financ Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Já chci taky !!! Jenom ten chronograf v přístrojovce mě moc nebere. Ty vedle položený jsou hezčí ! A kdes měl helmičku??? Teď vážně, prohlídka závodu a projížďka na okruhu je standardní věc, kterou nabízejí, nebo je to spešl záležitost ?Do Carrery s Autavkama? Ti to neladi
Dzos Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Dnes nikdo?Honzo, jsem rád, že skončily u tebe. Budou se mít jako v bavlnce . Já dnes takto
malymarek Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Matypouzdro strašně těžký, ale dobře se nosí
VintageLover Odesláno 6. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Vítám Te po dlouhé době v tomto vlákne, Marku
malymarek Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 (upraveno) Caunyměly by to být ty od Kristiana Upraveno 6. června 2015 uživatelem malymarek
MaraThon Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 (upraveno) Jedny z nejoblibenejsich Upraveno 6. června 2015 uživatelem MaraThon
financ Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Jedny z nejoblibenejsich si to zaslouží. Jedny z mála helmickovych
Tikal Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 No neladí, ale chtěl jsem je trochu svézt a dát jim přičichnout vůni spálených pneumatik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se