Anela Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 starý mr..y :). Takové echt vintage - doškrábané, sedřené, hodně jeté... strm.dk.jpgAch jo, mrzí mě, že ten sraz dnes nestíhám :(nebo možná dobře? Ještě bych zase chytil akutní chronochronobundus
straspol Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jsem připravenej, už to se mnou nezacloumá.
Dzos Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Nojo, to známe. Vyfoť to ať je na nich něco vidět. Jdu si vzít prášek předem...Zachovej klid, už jsem je tu ukazoval, nic nového :).Jsem po srazu, promile v krvi, další foto případně až zítra.
SAS Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Pánové, tak teď jen sedím a tiše slintám... Speedmaster a Heuer, po obou zatím jen toužím.
EDYMI Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Predpokladám, že toto je fejk. Mýlim sa?
Filipinek Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Závisláci, vaše kousky jsou čím dál krásnější. Včera jízda na výstavu hodinek, v rychlosti jsem nepřehodil ani datum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
watchkrist20 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Tieto Heuer asi objavilo na Českom bazoši viacej ľudí. Aký je Váš názor ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 tyhle hodinky sem do vlákna nepatří. V šedesátých až osmdesátých letech se u Heueru nic takovýho nedělalo.
watchkrist20 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 tyhle hodinky sem do vlákna nepatří. V šedesátých až osmdesátých letech se u Heueru nic takovýho nedělalo.A čo to je ? Kam to zaradiť chrona po roku 2000 ?
bohus76 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Zkrátka není to originál,ale složenina ,proto to nepatří.
watchkrist20 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Ďakujem za vysvetlenie. Ja tomu nerozumiem, takže som nevedel kam to zaradiť.
Akam Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Moony jedou na mini výlet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Tieto Heuer asi objavilo na Českom bazoši viacej ľudí. Aký je Váš názor ? http://onthedash.com/Guide/_Chronographs/zz.Oversized_Chronographs/ tady to máš hezky popsané
Tikal Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Jinak dnes v nerezu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
VintageLover Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2015 uživatelem VintageLover
Akam Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 tu lunetu nahoře máš nově dodrbanou nebo jsem si toho nikdy nevšiml? Nechceš si změnit avatar? ten předtím byl lepší ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se