kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Jarku málo světla ale jsou suprový. :-) Já vím nejlíp se fotí u piva večer. :-D Chybu neudelal, u mne budou jak v bavlnce. Děláš chybu... :-)
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Ty Longiny odněkud znám nebo ne?
Jeronimo Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tvl dva ty se sem člověk nepodívá a taková nadílka. Brutalita, začínám mít dojem že nějaký chrona budu nutně potřebovat i od Longiness a Tissotů. Sám se těším na pošťáka příští týden, jestli to bude stíhat, měl by se stavit víckrát To je taková rozehřívačka před pátkem. Ty Longiny odněkud znám nebo ne? Asi jo. Já jen pouzdru uberu trochu na patině. Až se k tomu někdy dostanu teda.
Melly Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 už som strašne zvedavý, držím palce len tie sarby lutujem ...No, už je to docela na spadnutí :-) ještě těch sarbů, aby se někdo ujal ;-)
Lamiczka Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 To je taková rozehřívačka před pátkem. To si asi koupím popcorn a vemu si na zítra dovolenou, jestli tohle je jenom zahřívačka
M3maniac Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tak a dnes prudím naposledy, jinak já su rozehřátej teď teda na pěkně dlouho tohle dovalil pošťák Ondra odpoledne
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Rene dik, jdu se zahrabat, proti tobe nemam narok. Gratuluju, mas to pekny.
M3maniac Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 O to víc mě potěšil stav, čekal jsem něco horšího....lidi to většinou super pěkně nafotí a pak se člověk bije do hlavy. Na to že jsou zlacené a 45let staré jsem hodně spokojenej parchant
guzmic Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Chlapci krásný kusy. Velmi děkuji, že jste tady kecali a nechali mě po odpolední šichtě a 6 slivovicích, koupit další chrono seika za super peníz. :-)Vážím si toho.
Lamiczka Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 (upraveno) Chlapci krásný kusy. Velmi děkuji, že jste tady kecali a nechali mě po odpolední šichtě a 6 slivovicích, koupit další chrono seika za super peníz. :-)Vážím si toho. Co jsem kde zase prošvihl? Něco na aukru? Už vím, myslíš ty UFA....ty jsou dokonce tady z fóra Upraveno 24. listopadu 2016 uživatelem Lamiczka
guzmic Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Jo jo ty ufa, cena doufám fajn, pokud budou cajk. :-)
Rodkopf Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tak a dnes prudím naposledy, jinak já su rozehřátej teď teda na pěkně dlouho tohle dovalil pošťák Ondra odpoledne Jsi se s tím teda nes... gratulace, jedny lepší, než druhé!
Tikal Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Jede to tu pěkně, mě přinesl pošťák jenom pokutu Guzmiči ty Ufa od pohledu moc cajk nejsou, aftermarket vložka lunety,všechny ručky, tah a možná i tlačítka, ale to není úplně patrnéNavíc nějak divoce obroušené pouzdro a olezlý původní cifr s relumi.... http://aukro.cz/seiko-6138-0011-ufo-chronograph-i6613320902.html Na druhou stranu, pokud je strojek OK, tak na běžné nošení, nebo bastlení asi dobré. SRY, že ti kazím radost Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Tikal
guzmic Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Ty ručičky mi přijdou stejně jetý jak cifr, lunety jsem si všimnul, pouzdro možná nechám trochu přeleštit. Já jsem je bral na nošení do hospody a do práce. Japonský velký chrona za 6 litrů svoji práci ještě udělají.
Lamiczka Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) IMHO je i ten cifr aftermarket - nápisy mi přijdou rozpitý a nejsem si jistej, jak se na to dá 100% spolehnout, ale zatím všechny origo co jsem viděl mají černej lesklej natištěnej rámeček kolem day-date. U varianty s plastickým logem to platí snad bezezbytku, ale u těch jen natištěnejch 5 sports speed-timer vídám obojí. Nicméně toto je podle mě origo (byť navíc proof varianta)https://thewatchbloke.files.wordpress.com/2016/04/p1090743a.jpg Ručky jsou origo, jen jsou vyměněný. Když už se to tu řeší, hodně vídám ručky bez lumi, který považuju taky za čistej aftermarket, nebo se pletu?Pozice loga fabriky mě taky mate, na origo cifrech je logo vedle day-date (na pozici 3 vedle hřídelky), na těch speedtimer je na pozici 6 Zde jsou vidět ty ručky a jinak mi přijdou že jsou aftermarket v zásadě celý - rozpitý nápisy, chybnej soutisk na subcifru, byť teda orámování okýnka mají...http://www.killervintagewatches.com/uploads/5/0/5/0/50502815/s991885494497884292_p29_i7_w960.jpeg Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Lamiczka
VojtaB Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 K tomu cifru - zatím jsem ještě neviděl verzi 5 sports s červeným nápisem speedtimer bez proof nápisu pod datovým okýnkem. Ale daleko víc zarážející mi zrovna u toho Speed timeru a 5 přijde font, který z fotek vypadá jako nějakej aftermarket aftermarketu. IMHO je i ten cifr aftermarket - nápisy mi přijdou rozpitý a nejsem si jistej, jak se na to dá 100% spolehnout, ale zatím všechny origo co jsem viděl mají černej lesklej natištěnej rámeček kolem day-date. U varianty s plastickým logem to platí snad bezezbytku, ale u těch jen natištěnejch 5 sports speed-timer vídám obojí. Nicméně toto je podle mě origo (byť navíc proof varianta)https://thewatchbloke.files.wordpress.com/2016/04/p1090743a.jpg
Tikal Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Po pravdě mi také přišel podezřelý, jenom jsem nechápal důvod, dát tam vytopený AF cifr.... A ručky, tam si myslím, že mám pravdu, pokud by to takhle bylo pořád, tak si vezmi, co by s nima udlěla ta voda, co dojebala cifr ....Navíc jsou fakt moc čisté.Můj názor, podle té fotky, třeba se pletu
Tikal Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Jo, tak je to AF cifr, podíval jsem se pořádně na UFO ST 5 /páč ho nemám nastudovaný/ a ty origo nemají spodní čítač tak oranžovo flekatý Jinak na tento typ ciferníku patří tyto ručky, ta s nápisem vodotěsnosti pod okýnkem dne a datumu, mají mít ručky jako má Kamume Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Tikal
Návštěvník Jagman Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Chudák Guzmic doufám že aspoň strojek bude cajk jinak je to drahá sranda Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Jagman
Dzos Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Seiko není moje parketa, ale už jsem viděl vytopené hodinky, kde byla uvnitř rez a cifr dostal nějaký zásah, ale ručky kupodivu zůstaly jako nové - viz třeba moje ladičkové potápky UG.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se