madrider Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Uklidňujou záchvat chronohorečky:-)Tohle je prostě nádhera... moje slabina :-)
malda Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Můj dnešní úlovek. Ladičkové omegy.... ... více ve vláknu o "ladičkových" hodinkách, strana 14 Upraveno 13. října 2014 uživatelem malda
malda Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Hezké Poljoty! Na co je ta korunka vlevo? Spolu s tou pootočenou lunetou u těch černých kusů mě první napadlo, že by to mohl být alarm...
bubuking Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 20141016_072743.jpg na cestě do lázní... ta inspirace Heuerama je neoddiskutovatelná...co jsem slyšel, tak i někteří "hodináři" používají na opravy Heuer /Buren/ kalibrů díly z Poljotů....
malda Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Někteří "hodináři" naopak opravují Poljoty tak, že na místo na cifru, kde je nápis "Poljot" nalepí patřičně opatinované logo TH a ani se moc nezabývají odstraněním nápisu "Made in USSR". Když mi bylo asi patnáct, našel jsem v jednom vetešnictví právě krásné TH. Už jsem vytahoval šrajtofli a v tom mě otec upozornil, že to asi TH nebude. Troufnu si tvrdit, že to byl ten typ, co sem post Tikal, ale sto pro to říct nemůžu. Bubuking: palec nahoru za Cannondale. O Scalpelu na Fatty jsem dost vážně kdysi uvažoval. Nakonec jsem si ale nechal uvařit na míru rám Duratec Rass.
Pege1012 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Ta korunka vlevo slouží k aretaci lunety na obě strany.Taky se přidám se svým novým kouskem.
Tikal Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Jo, ty černý jsou parádní, když jsem byl malej, tak bylo všude kopec těch stříbrných, ale černé jsem skoro neviděl. Bude tuning, koupil jsem NOS pouzdro, sklo a nějakej ciferník s ručičkama a vyjde to výrazně levněji, než ty jiné skládačky, co jsem viděl na Aukru...
Tikal Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 http://aukro.cz/poljot-chronograph-nos-pouzdro-a-tah-i4706354860.html Koukám to někdo rozjíždí i na Aukru, ale ta cena
tommasini Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Obrázek se nějak nezdařil, tak znovu: Upraveno 16. října 2014 uživatelem tommasini
Rodkopf Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Jo, ty černý jsou parádní, když jsem byl malej, tak bylo všude kopec těch stříbrných, ale černé jsem skoro neviděl. Bude tuning, koupil jsem NOS pouzdro, sklo a nějakej ciferník s ručičkama a vyjde to výrazně levněji, než ty jiné skládačky, co jsem viděl na Aukru... Cifr je hádám ren remake - novovýroba, že?
Tikal Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Tenhle asi ne, byl nasazený na hodinkách /ze spoda je to vidět a byl slušně zaprášený/ je trochu odrbaný,ale na fotce to není tak vidět .Nicméně mě o to zase tak nejde, prostě se mi to líbí a nehodlám za to dávat nesmysl... už je to doma ze servisu a všechno šlape jak má, udělám časem lepší fotky se zbytkem Seiko rodinky... Upraveno 17. října 2014 uživatelem Tikal
Tikal Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Obrázek se nějak nezdařil, tak znovu: Gratulace, vypadají v původním stavu, jenom sklo bude asi plast, ne ?
tommasini Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Díky za gratulaci. S tím sklíčkem jsi mě dostal. Já jsem tomu nevěnoval pozornost, protože vždycky, když jsem viděl plastová tak to bylo spíše vypouklé a bez té hrany. Tohle je rovné z hranou, ale teď nevím. Klepu do něj nehtem, ale jednou se mi to zdá skleněné, jednou jasný plast. Nevím. Upraveno 17. října 2014 uživatelem tommasini
Tikal Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 tak jedině někde z boku lehoučce jehlou....Ten úhel je trochu jiný než u mých skel, ale může to být i fotkou.
lucid Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Díky za gratulaci. S tím sklíčkem jsi mě dostal. Já jsem tomu nevěnoval pozornost, protože vždycky, když jsem viděl plastová tak to bylo spíše vypouklé a bez té hrany. Tohle je rovné z hranou, ale teď nevím. Klepu do něj nehtem, ale jednou se mi to zdá skleněné, jednou jasný plast. Nevím. Jehlu bych raději nepokoušel. Zkus jednoduchý pokus - vezmi se nějaké hodinky s plastem a se sklem a přilož si je na čelo. Sice můžeš vypadat jako idiot, nicméně ty se sklem (hardlexem) by měly být "chladnější".
tommasini Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Super. Diky za radu. Bohuzel je to plast. Ten rozdil je celkem markantni. Se vzhledem idiota si starosti jiz leta nedelam :-)
Tikal Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 To je drobnost, jinak vypadají moc pěkně, co tah, je origo ? /poznáš to podle spony/ úplně mi zacukalo nad těmi v prodejní sekci, ještě,že jsem si ujasnil, že mi ty černo/modré stačí
financ Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Hnědé jsou víc :-)Hardlex je fakt studenější, teď mají Seikaři studený čelo :-) Upraveno 17. října 2014 uživatelem financ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se