Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Můj dnešní úlovek. Ladičkové omegy....

post-36202-0-80673200-1413211605_thumb.jpg

... více ve vláknu o "ladičkových" hodinkách, strana 14

Upraveno uživatelem malda
Odesláno

Hezké Poljoty! Na co je ta korunka vlevo? Spolu s tou pootočenou lunetou u těch černých kusů mě první napadlo, že by to mohl být alarm...

Odesláno

attachicon.gif20141016_072743.jpg

na cestě do lázní...

ta inspirace Heuerama je neoddiskutovatelná...co jsem slyšel, tak i někteří "hodináři" používají na opravy Heuer /Buren/ kalibrů díly z Poljotů....

Odesláno

Někteří "hodináři" naopak opravují Poljoty tak, že na místo na cifru, kde je nápis "Poljot" nalepí patřičně opatinované logo TH a ani se moc nezabývají odstraněním nápisu "Made in USSR". Když mi bylo asi patnáct, našel jsem v jednom vetešnictví právě krásné TH. Už jsem vytahoval šrajtofli a v tom mě otec upozornil, že to asi TH nebude. Troufnu si tvrdit, že to byl ten typ, co sem post Tikal, ale sto pro to říct nemůžu.

Bubuking: palec nahoru za Cannondale. O Scalpelu na Fatty jsem dost vážně kdysi uvažoval. Nakonec jsem si ale nechal uvařit na míru rám Duratec Rass.

Odesláno

Jo, ty černý jsou parádní, když jsem byl malej, tak bylo všude kopec těch stříbrných, ale černé jsem skoro neviděl.

Bude tuning, koupil jsem NOS pouzdro, sklo a nějakej ciferník s ručičkama :whistling:  a vyjde to výrazně levněji, než ty jiné skládačky, co jsem viděl na Aukru...

20141016_102319.jpg 20141001_114721.jpg

Odesláno

Jo, ty černý jsou parádní, když jsem byl malej, tak bylo všude kopec těch stříbrných, ale černé jsem skoro neviděl.

Bude tuning, koupil jsem NOS pouzdro, sklo a nějakej ciferník s ručičkama :whistling:  a vyjde to výrazně levněji, než ty jiné skládačky, co jsem viděl na Aukru...

Cifr je hádám ren remake - novovýroba, že?

Odesláno (upraveno)

Tenhle asi ne, byl nasazený na hodinkách /ze spoda je to vidět a byl slušně zaprášený/ je trochu odrbaný,ale na fotce to není tak vidět .

Nicméně mě o to zase tak nejde, prostě se mi to líbí a nehodlám za to dávat nesmysl...

P1020631.jpg

už je to doma ze servisu a všechno šlape jak má, udělám časem lepší fotky se zbytkem Seiko rodinky...

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

Díky za gratulaci. S tím sklíčkem jsi mě dostal. Já jsem tomu nevěnoval pozornost, protože vždycky, když jsem viděl plastová tak to bylo spíše vypouklé a bez té hrany. Tohle je rovné z hranou, ale teď nevím. Klepu do něj nehtem, ale jednou se mi to zdá skleněné, jednou jasný plast. Nevím. 

post-9378-0-72217800-1413544233_thumb.jpg

post-9378-0-17629300-1413544261_thumb.jpg

post-9378-0-79402500-1413544285_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno

Díky za gratulaci. S tím sklíčkem jsi mě dostal. Já jsem tomu nevěnoval pozornost, protože vždycky, když jsem viděl plastová tak to bylo spíše vypouklé a bez té hrany. Tohle je rovné z hranou, ale teď nevím. Klepu do něj nehtem, ale jednou se mi to zdá skleněné, jednou jasný plast. Nevím. 

Jehlu bych raději nepokoušel. Zkus jednoduchý pokus - vezmi se nějaké hodinky s plastem a se sklem a přilož si je na čelo. Sice můžeš vypadat jako idiot, nicméně ty se sklem (hardlexem) by měly být "chladnější".

Odesláno

To je drobnost, jinak vypadají moc pěkně, co tah, je origo ?  /poznáš to podle spony/

úplně mi zacukalo nad těmi v prodejní sekci, ještě,že jsem si ujasnil, že mi ty černo/modré stačí :frusty:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...