pkozlik Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 koukněte někdo prosím svým znaleckým okem na tyto Omegy a napište mi na ně svůj názor...za tu cenu toho na nich originálního asi moc nebude, co ???? díky p. http://www.aukro.cz/show_item.php?item=187...9B+odesl%C3%A1n
Ondraj Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Fake bylo první co mě napadlo, když jsem viděl fotku
pkozlik Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 děkuji velice taky sem si to hnedka myslel, ale jeden nikdy neví a tak sem to s Vámi chtěl prodiskutovat, ta fotografie byla fakt mizerná a navíc jen jedna...tak děkuji za odpoveď i :-))) Hezký zbytek dne
spiderer Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 hnus.. tu cenu si radsi pridam na jiny hodinky ze kterych budu mit radost ;-)
pkozlik Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 jasně, klídeček...žádný zbytečný rozčilování, přeci to nikdo nekupuje! Chtěl sem vědět jestli třebas náhodou nejsou pravý a ten člověk to neprodává z čisté neznalosti takhle pod cenou, nebo případně jestli ta vyvolávací cena nebyla schválně takhle nízká, aby se vyšplhala co nejvíc...snad víme jak to na těch aukcích chodí, ne? :-))) No a pokud všichni tvrdí že jsou to faky, tak jim věřme.... P.S. jednou sem takhle v bazáči našel kradenou zubařskou lampu, na tvrdnutí kompozit v ceně cca.tehdy asi 20-25tisíc za 800,- jenom proto že nevěděli co to je a prodávali to jako filtr do akvária:-)))))))))))))
spiderer Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ted jsem na aukru objevil taky jednu priiiima aukci :-) http://aukro.cz/item186055005_hodinky_rolex.html Diamantovy Rolexky k narozkam co jdou do sveta od 2999,- Kdo ma zajem? Cena je prece vyborna
jacob Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 tak ty jsou opravdu zaživný... o ty se tam jeste ztrhne bitka
dakasport Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 No to je LOL:-D Tak toho nekdo opravdu nemel rad, ze mu dal tohle jako darek:-D
pkozlik Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 ale tohle vypadá víc než dobře:-))) h http://aukro.cz/item182394347_patek_philip...ve_hodinky.html
jacob Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 ty Patek Phillipe, jsou užasný, ale myslim si, že to jsou kapesní hodinky předělaný na řemínek...
pkozlik Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 to jsou opravdu velikánský, ale nádhera že jo? :-)))
boo-beek Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ty PP se tu už jednou řešily... Povolanější tehdy prohlásili, že to jsou předělaný kapesní, taky bych to tak tipoval. V tom případě je ale cena velmi přemrštěná, ač jsou v krásnym stavu - kapesní PP jsem viděl v antikách od nějakejch 20Kk za hodinky ve špatnym stavu po cca. 70 za hodinky v hodně pěknym stavu. Je ale možný, že tyhle jsou opravdu velmi extra. Nicméně se na aukru prodávaj už pár tejdnů - zatím očividně neúspěšně...
jacob Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 tak já ani nejsem myslím povolanější, ale aby jsem si spojil dobu a velikost hodinek na to stačí rozum... myslím že nosit dřív takovéhle hodinky na ruce tak že by toho dotyčného upálili.... já by jsem si je ted za tech 169tis. určitě nekoupil, jak uz psal boo-beek uz se prodávají peknou dobu, takže cena nebude asi na druhou stranu pevná...
pkozlik Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 asi máte pravdu, vypadají jako předělaný...cenu asi dělá ta "exkluzivita" o který tam ten člověk píše. Asi bych za ně 169tisíc taky nedal, ale jsou nádherný... a důvod proč se prodávaj už týdny bude asi ta cena...kdo z vás si často kupuje věci za 170 tisíc ????
jacob Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 ja myslim ze takovéhle veci je lepsi dat k soukromnikovi, který má dlouhodobé kontakty na kupce podobných kousků, než je veřejně vystavovat za 170tis.
spiderer Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Nevim, ale hodinky za 170.000,- bych do nich nesel at jsou sebehezci.. jestli je to prestavba z kapesnich, coz asi bude, tak je cena nekde jinde a nejsem si jist jestli je aukro dobry odbytiste podobnych kousku.. mozna je zkusit hodit na ebay by melo smysl..
Recommended Posts