Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

DA44

1.Spiderer
2.Ivan_989
3.Marcenator
4.Bedjasson
5.Honza.manta
6.baza - jednoznačně!

7.bacil.357

8. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal

9. Moty123

10. Kristian.nov

11. seh1

12.gougy

13. Bobisek- ale budu rád, když vyhraje DA46, protože takový zmatek v číslech bych nechtěl a ušetřím...

DA46
1.Lukin_ova
2.Chosef76
3.Tittus
4.financ
5.Frantik
6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety
7.zekon 7302

8.cigi - jednaoznačně !!

9.Karm

10.petr_cha

11.MarcelG

12.People

13. Prince

14. Mirek

Odesláno (upraveno)

Aldo, tohle tady ctou vsichni. Bo tu ted neni vtipnejsiho vlakna. A jestli me nastvete a bude to nakonec pekne, coz mimochodem se zelenym tamponem nebude nikdy, s cislama tam je nejaka nadeje, tak vam to vratim a na truc si koupim DK10.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Ano, ano. DK10. Čekám, co tady z toho vznikne, ale vypadá to, že raději přihodím a začátkem příštího roku si je objednám. DK12 už jsou moc společenské.

Odesláno (upraveno)

A good one. :-) Damasko se kupuje sice taky i pro vzhled, ale velmi podstatny driver ke koupi jsou prave ty technicke vychytavky, ktere jsou jen a jen u nej. Tech u Fortisu moc nebude. Clovek by musel do jednoho kalibru u Pateka poskladat jejich, abych byl presny, "Silinvar escape wheel - requires no lubrication, concentrically breathing flat Spiromax? balance spring in Silinvar for improved isochronism a Pulsomax? escapement in Silinvar for more efficient power transmission". No a jsme na dvacetinasobne cene DK10. O jine takove soustave nevim.

Odesláno (upraveno)

tvému příspěvku vůbec nerozumím, hasňo, to hulíš tak časně ?

když to tu čtu, nabývám přesvědčení, že si je frajeři pořizují kvůli lunetě a svícení ...., tedy až na mne a aldu, já kvůli českému dni v týdnu a alda ( no, není úplně sám) jim věří ty rozprávky na webu. :D

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já už to tady přestávám chytat komplet, kafraj se sem z 90% totální nesmysly, vč. teda bohužel Aldy a zas nějakejch DK hovadin.

Odesláno

Kurnik tady to člověk nestíhá číst...Vždycky čtu zpětně deset stran...Směr vývoje k zeleným hodinkám s českým datovým věncem mě dostatečně neoslovuje, proto odstupuji ze seznamu původně tvořeného pro GMT variantu.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zmiziku klidek, to jsou zvasty mezi reci, nez sem dovali Kuba s Cyrdou a vysledkem z Rise pak se pojede zase dal.<br />

Jojo, du radši na oběd.  :cheers:

Odesláno (upraveno)

tvému příspěvku vůbec nerozumím, hasňo, to hulíš tak časně ?

No, ja myslel, ze to doporuceni Fortisek bylo jako reakce na povidani o DK10 a mou zminku o tamponu a ciferniku s cislama. Jestli ne, tak nic a prispevek ber jen jako takovou malou dumku nad Damaskem a jeho kouzlem.

Jinak tedy, samozrejme rad bych hulil, ale bohuzel. Dokonce sedim vyjimecne v praci. .. A vubec se mi tu nelibi...

když to tu čtu, nabývám přesvědčení, že si je frajeři pořizují kvůli lunetě a svícení ...., tedy až na mne a aldu, já kvůli českému dni v týdnu a alda ( no, není úplně sám) jim věří ty rozprávky na webu. :D

Dovolim jeste maly postreh od odpurce vsech limitek. Ten cesky den v tydnu bez diakritiky tomu strasne ubira na kouzlu a taha to za oci. Kouzlo ceskeho dne v tydnu je prave v te "češtině", ne v "cestine". Aspon tak to vydim ja, jako neucastnik. Tak, bez diakritiky to neni ani česky, ani anglicky, ani esperantsky. Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Dovolim jeste maly postreh od odpurce vsech limitek. Ten cesky den v tydnu bez diakritiky tomu strasne ubira na kouzlu a taha to za oci. Kouzlo ceskeho dne v tydnu je prave v te "češtině", ne v "cestine". Aspon tak to vydim ja, jako neucastnik. Tak, bez diakritiky to neni ani cesky, ani anglicky, ani esperantsky.

Samozřejmě tam bude diakritika, jsme Češi, né Cesi, tedy alspoň já. Bez diakritiky je to zparchantělý bezprizorní nečeský blábol, to s tebou jako vždy naprosto souhlasím. Nesmíš dát na všechno, co si tu přečteš ....  vůbec, kdes to vzal, že tam nebude diakritika - kterej analfabet to zas navrhnul a prosazuje, proč, co tím jako získáme - světovost ??? :D :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Pokud by to bylo cele slovo, tak klidne s (ale to jsou zas oblekovky), navrh do diskuse byl tripismena zkratka bez.. je to zkratka, takze jednoduchost...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Odesláno

Přesně tak, Hasňo, když čtu tvoje příspěvky, diakritiku to chce v každým případě :-D

Ze? :-) Vsechny slova s diakritikou pracne kopiruju z internetu. Na klavesnici mam za to ale ?, ?, a ?, hec. :-)

Odesláno (upraveno)

Cigi, mas to tu ovladnuty, tak nevim, ale zdalo se mi, ze na zacatku vlakna jste se dohodli, ze diakritika ne. Pokud jsem to nepochopil, pak vse v poradku. A pokud to stejne nakonec rozhodnes podle sebe, hlasovani, nehlasovani, tak taky dobry, aspon to nebude dort od pejska a kocicky. ;-)

Mimochodem nikdy jsem nikde na zadnych hodinkach nevidel ceske zkratky dnu cez diakritiky. Asi to ma svuj duvod. I kdyz uznavam, ze tech ceskych vyrobcu zase tolik neni. :-)

Odesláno (upraveno)

Pokud by to bylo cele slovo, tak klidne s (ale to jsou zas oblekovky), navrh do diskuse byl tripismena zkratka bez.. je to zkratka, takze jednoduchost...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Tak si dej do avataru Tlacit, petr_cha(chare) :D , ale napadá mne, když je tu tak mrtvo -  tohle bychom měli jednou pro vždy odhlasovat . Každý ví, jak to vypadá a vyskytla se i blouznění o dvoupísmenkovém datu :D

Možnosti

třípísmenkové

dvoupísmenkové

s diakritikou

bez diakritiky

takže

cigi: třípísmenkové s diakritikou - opravdovou mateřštinou

Aldo - jak to tak dlouho trvá, než se Damasko vyjádří k Si,  tak si myslím, že ti to nezamítne, to jde obratem sofort, a tedy budeme mít to, co chci nejvíc - Si bez lunety a opravdu českým dnem v týdnu 

hasňo, dík za upozornění a zdravé názory, já bych si této možnosti ani nevšiml - prý zkratky :D  jako třeba CR :D Kc :D 

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...