Ronin13 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Gentlemani, při brouzdání aukrem jsem náhodou objevil tyto hodinky, nejsem si jistý, ale zdá se mi, že by se mohlo jednat o Longines ktere byly určeny pro piloty za první republiky. http://aukro.cz/vojensky-chronograf-letecke-panske-nar-hodinky-i3566567765.html#tabsAnchor co myslíte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Gentlemani, při brouzdání aukrem jsem náhodou objevil tyto hodinky, nejsem si jistý, ale zdá se mi, že by se mohlo jednat o Longines ktere byly určeny pro piloty za první republiky. http://aukro.cz/vojensky-chronograf-letecke-panske-nar-hodinky-i3566567765.html#tabsAnchor co myslíte?Tohle podle mě nejsou Longiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 (edited) Tohle se taky dělalo? To je nějakej bastl, ne?Ed: A jak píše kolega nade mnou, Longines určitě ne. Edited September 29, 2013 by Karlos Link to comment Share on other sites More sharing options...
palom Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 ten remen sa mi zda novy a k hodinkam nepatri (nedavno som taky zhanal resp. este zhanam)...a hodinky? nemyslim si ze su to longa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin13 Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Asi nejsou, chtělo by to vidět detailnější fotku strojku, možná to je nějaká samo-domo předělávka, kdo ví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Podle mě to nejsou Longiny - mají jiné pouzdro - vnitřek pouzdra je taky úplně jiný. Navíc je tohle jednotlačítkový chronograf - monopuhser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Longines to nejsou kazdopadne,myslim si,ze monopusher ani nedelali,ale jistej si nejsem.Strojek,pokud dobre vidim,neni signovanej,takze to muze bejt prakticky cokoli,tech firem bylo mraky.Ale stav pomerne peknej,to zase jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts