Exiztence Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Snad to tu neopakuji ale:http://iluxus.cz/2013/08/13/mimoradna-vystava-hodinek-patek-philippe/
JR_2010 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Tak dnes jsem musel bohužel zanést svoje Omega Ploprof k Dušákovi na opravu (přestal překlápět datum). Zaparkoval jsem v Palladiu a šel šourem na Příkopy, u Prašné brány si říkám, vezmu to Celetnou a mrknu se do Carollina na výstavu Pateků. Po cestě jsem se na Staromáku mrknul do výlohy Bell & Ross, vedle na Omegy, tam jsem se zastavil a vyzkoušel nové Omega Ploprof ( jsou krásné a ještě masivnější než původní, váha 280 gr) a potom vyrazil do Carollina. Ve vchodě 2 bodyguardi se sluchátky v uších, jeden naproti vchodu venku, dveře zamčené, ale zabzučelo to a pustili mě dovnitř. Začal jsem mžourat do vytrin, tak sahám do tašky pro brýle, trochu jsem měl strach, jestli mě při tom nezastřelí, ale dopadlo to dobře. prohlížel jsem si v klidu a pozorně všechny modely a vedle mne u prodejce pár tak okolo šedesáti, češi, a rozhovor ve stylu: a co tyhle, ty jsou jen za 830.000 K, ty druhé jsou už přez milion. Pán na to: to je už moc, to nedám, já jsem zběratel, a tak si počkám na nějaké starší...No nic, vypadl jsem po prohlídce ven, minul Hublot, kde jsem viděl nejlevnější cenovku s částkou cca 300.000 K a když jsem u Dušáka odevzdával svoje hodinky a pán za pultem na mě nechápavě koukal, když jsem mu říkal, jestli by nemohl nějak lépe na ten papír napsat, co jsem tam vlastně nechal za hodinky, protože tam bylo napsáno jen hodinky Omega a moje jméno, tak jsem si nakonec řekl, "ty vole, co tady prudíš u hodinek za pár šupů", vzal papír a vypadl...zpátky jsem to radši vzal po Příkopech a okolo Pánské pasáže, abych si zvedl sebevědomí, ale i tam jsem zjistil, že jsem vlastně socka, zachránila to až Festina v Palladiu
SakalMarty Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Ahoj všichni, dnes jsem se byl taky podivat na výstavě. Mé dojmy jsou stejné jako JR 3 agenti, pouští dovnitř pouze na pípnutí. Docela komedie. Byl jsem se tam podivat s mamkou, že chtěla něco koupit ve Vuitonu a Carollinum je hned vedle. Dojmy nic moc. Co mě úplně nejvíc zarazilo, že v butiku jsme byli sami asi 20 minut a nikdo se nás ani nezeptal jestli mohou s něčím poradit / pomoct. Jinak expozice sama o sobě dobra. celkem přes 120 kusů, ale hodně často od jednoho modelu několik kusů. Tak nic no. Konec hlášení
Dali Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Dnes byl poslední den výstavy. Aniž jsem to věděl, tak jsem se tam zastavil, měl jsem to při cestě. Musím všechno jenom pochválit, naprosto nic mě nepřekvapilo ani nepohoršovalo. Úžasná sbírka Pateků, tolik jsem jich pohromadě ještě neviděl. Ochranka naprosto adekvátní tomu co vystavovali. Prodavač mě nechal celou sbírku důkladně prohlídnout, potom, když jsem projevil zájem o prohlédnutí a vyzkoušení, tak mě posadil a na co jsem ukázal to mě nechal vyzkoušet. Dokonce jsem měl před sebou 6 modelů a mohl je vklidu zkoušet a porovnávat. Takže naprostá bomba. Možnost porovnat Některé modely z různých druhů zlata, smět si je všechny vyzkoušet najednou to se jen tak nepodaří. V jednu chvíli jsem mohl najednou mít před sebou na podložce a zkoušet hodinky za 6 - 7 mega. Strávil jsem tam příjemných asi 40 min. Prodavač byl skvělý, bylo vidět, že ho práce baví a hodinkám rozumí. Nemělo to chybu za mě mají velký +.
prazskej Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Taky bych přidal své ohlédnutí za výstavkou. Měl jsem cestu kolem poslední den, ochranka naprosto v pohodě, na nic si nehráli. Uvnitř jsem si všechno nerušeně prohlédl, zkoušet mě ani nenapadlo popravdě. Nicméně co mě docela praštilo do očí, mohli si dát práci a hodinky trochu vyleštit po zkoušejících. Takhle dojem kazily profesionálně nasvícené otisky. Na rozloučenou jsem od personálu dostal velkou tašku plnou propagačních materiálů, katalogů. Za mně 1* pro Carollinum.
hulk Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 (upraveno) ja tedy jedny Nautily vyzkousel (jsou hodne prijemny na ruce), ale taky me prekvapilo v jakym stavu jsou. mel jsem teda jen ocel, ale tak poskrabane hodinky jsem dlouho nevidel. jinak me tam pustili bez bzucaku, vetrali;-) Upraveno 25. října 2013 uživatelem hulk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se