Přejít na obsah

nejaky znalec Touaregov?


enslow

Doporučené příspěvky

Touareg má tých hadíc naspodu viac a k tomu aj výmenníky, takže miest kadiaľ to ide von môže byť veľa. Keby išla voda do spaľovania, tak by si to snáď zistil. Keď nejde do oleja, tak bude unikať v malom množstve, aby sa stihla odpariť, zrejme za jazdy a pri stojacom aute nič nevidno. Krok, ktorý spomínal Tommas by mal pomôcť. Ak by musel ísť motor von, tak ďakujem pekne, ide von polovica auta, hoci v jednom kuse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by bolo jasné, kde sa to stráca, ale domnievam sa, že nedymí, keď na to vo VW hneď neprišli. Iba ak by to skúšali pri studenom motore, vtedy voda unikať nemusí, ale takí babráci tam snáď v servise nie sú, že by ho neskúšali pri prevádzkovej teplote.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3l na 100km už musí byť zistitelné. To pojde len do motora lebo inak by si to na zemi isto nasiel. Skus ked je zohriaty motor chytit vodnu hadicu ci je tvrda alebo makka. A ked to bude zohriate po par desat km jazde, nechaj ho par minut na volnobeh a potom vytoc motor na par tisic ot a sleduj ci ti nejde biela para z vyfuku. podla mna to bude zrat motor ked ti to nikde netecie. Ak su tvrde hadice vodne tak bude tesnenie pod dakou hlavou KO. Ak nie, tak moze byt vymenik EGR zly... A UV lampou sa kontroluje klíma..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tipoval bych těsnění pod hlavou, pokud není voda v oleji tak se spaluje. Nech to na volnoběh a otevři expanzní nádobu (to je to místo kam pořád doléváš vodu). Ať pak někdo trochu potůruje motor a Ty koukej. Pokud se bude voda vztekle ,,vařit", je to díra v těsnění pod hlavou, nebo zkroucená hlava která nedoléhá na těsnění (to už jsem taky viděl).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...