Mirino Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Stačí a děkuju za námahu. Nemá tedy cenu teoretizovat, praxe ukázala, že to nefunguje a jdeme dál...
Jirka19 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Zkušení Amfibisti, nevlastníte někdo pouzdro 100? Začíná se mi tůze líbit a uvažuju o koupi, hodilo by se reálné foto :-). Taky bych tam chtěl jinej cifr a ručky, než je v nabídce pro tohle pouzdro, myslíte že to Meranom dělá, že by mi to přehodili (cifry jsou jestli to dobře chápu kompatibilní se všemi pouzdry) - tedy jestli se má cenu ptát?
plazalien Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 mrkni na ebai tam jsou snad vsemozny kombinace vseho ze vsim, na meranomu jsem svoje 90 taky nenasel a na ebai byli
travex Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Zkušení Amfibisti, nevlastníte někdo pouzdro 100? Začíná se mi tůze líbit a uvažuju o koupi, hodilo by se reálné foto :-)Koukni třeba na první stránku vlákna.
Jirka19 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 plazalien: díky za tip, projedu to travex: už to vidim, někdy stačí hledat od začátku :-)
lub Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 byla chvilka, tak jsem si hrál se světlem
RomanDz Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 A pak že ruský a americký "věci" nejdou dohromady
travex Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Dlouho jsem Amfibie nefotil, tak aspoň mobilovku.
lub Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 díky pánové. na špinavé práce přezuto na lacinou gumu co jsem doma našelna baráku - tu osb desku je možno vidět na předešlých fotkách kolem baráku
Svatoslav Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Dlouho jsem Amfibie nefotil, tak aspoň mobilovku. Šmankote, to je bab
travex Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Když už jsem si dal tu práci a nastavil datum, tak je musím nějakou dobu nosit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se