Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové - hodinky, řemínky i triko (taky bych ho bral) - jedním slovem paráda! 

Já dneska klasický kancl diving...

post-56503-0-17780300-1500361337_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem podlehl a koupil 420 - líbilo se mi jednoduché pouzdro a 916 - no date a bez čísel.

Nepředpokládám, že jsou poslední, nákaza se šíří rychle a ještě než dorazily, tak jsem už koukal po dalších.  

Plecháč šel hned dolů, to jsou tedy zvuky  :headphone: , čekal jsem, že to bude děs, ale je to ještě horší!

Práce s korunkou je skvělý zážitek, jak jsem bez toho mohl tak dlouho žít?

mas to pekne zladene ;)

Odesláno (upraveno)

Romane, mam oba, a nedal bych tam ani jeden. :) C. 1 je asi lepsi, protoze neni tak tlustej u stezejek. Dvojka je fajn, ale je fakt dost silnej. Zrovna ho mam na ruce (teda 20mm verzi a na vetsich hodinkach), a k 420 pouzdu podle mne vubec nebude sedet. I kdyz to bude znit usedle, kdyz uz gumu, dl bych tam jednoduchej hladkej cernej remen :) No ale kazdej to mame jinak.

myslis nieco taketo - http://www.ebay.com/itm/18-24-Men-Military-Black-Silicone-Rubber-Waterproof-Sport-Wrist-Watch-Band-Strap-/142102754891?var=441186070798&epid=605714561&hash=item2115fbf64b:m:mRSLfPWQfsOCdJRDZG-ut8w alebo taketo http://www.ebay.com/itm/Chic-Silicone-Deployment-Wrist-Rubber-Mens-Strap-Sport-Diver-Watch-Band-18-24mm-/302231070315?var=601072714507&hash=item465e60266b:g:~yAAAOSwCU1YrAAn ?

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Mimochodem, zaznamenali jste bronzové 1967?

Vostok_Amphibia_1967_196500-09-max-900.j

Bronz a safír, klikající luneta, hezké, ale raději zůstanu u klasiky v nerezu. Amfibie se safírem podle mě postrádají svůj konstrukční smysl. Už je to takové... sice hezké, ale neamfibijové\neruské...
Odesláno (upraveno)

tak v bronzu se mi libi hodne, a ty zapusteny indexy to je lahudka ale 400 dolaru hmmm nevim nevim, ale urcite by mi na ruce nijak nevadily :punk:

edit

sice safir ale furt maji 200m je to zvlastni protoze jsem nekde cetl ze tech 200m dosahnou proto ze maji plexi ktery zapruzi a ten tlak rozvede?!?

Upraveno uživatelem plazalien
Odesláno

Na forum.watch.ru vyplodili limitku ???-30 a její příběh šlo sledovat na WUS. Pak se nějaká modifikace krátkodobě objevila i na Meranomu.

Jinak souhlas, taky se mi to líbí, ale člověk nemusí mít všechno.

Odesláno

jak je to u nich s kvalitou? koukam na jejich stranky a maji moc pekny veci

IMHO je kvalita vysoká, zkus i Premium NATO řadu, je to levný a rychlý. Na příští nákup pak dostaneš nějakou tu slevu :)

Odesláno (upraveno)

ja sem na svoje taky zkousel cernyho gumaka s cervenou niti ale moc se mi to nelibilo, spis bych bral bilou nit

tak som to skusil s bielym presitim a cakam nan ;) ak to nebude ono, tak kupim ten hladky. s bielym presitim by sa mohol hodit aj k 120tkam.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

ja kdyz sem videl u hodinare v obchode gumu s cervenym prositim tak sem si rekl parada to musim mit ale pak jak sem to dal na hodinky tak to bylo takovy bez chuti a bez zapachu, ale gumu uz nechci prijde mi takova nepohodlna ne a ne se ztvarovat na ruku, ted mam cernej nylon neco jako dvoudilny nato a sem spokojenej ale pokukuju tady https://www.cheapestnatostraps.com/collections/two-piece-nato?page=1 nektery jsou moc pekny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...