martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 To je fakt, tuhle tu byl a pojal to děsně inkgnito
travex Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Cestoval jsem v přestrojení, jako mistr převleků Nick Carter.
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 no jo, lenže to já byl určitě zas tady, v malebné vsi
5etter Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Právě jsem se vrátil z Meranomu. Mohu vám sdělit, že pan Bujalov všechny mé objednávky, přesně tak jak byly podány, jak byly podány, přijal.I díky včerejšímu zasedání jsem se konečně odhodlal a objednal si své snad už poslední amfibie, konkrétně tyto. Doma už na ně čeká tenhle ciferník a promění se v tzv. morbovky.Eskymáci, už Dmitrijovi nenabízejte sněžnice ani rybí tuk za starší typ pouzdra s ostrými hranami. Poslední kousek, který byl na skladě poputuje ke mně. Byla to nějaká uloženka s poškrábanou spodní stranou nožek od sundávání tahu, takže jsem dostal deset babek slevu.Doufám, že to s tou poštou nebude jako posledně...
ultrawatch Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Právě jsem se vrátil z Meranomu. Mohu vám sdělit, že pan Bujalov všechny mé objednávky, přesně tak jak byly podány, jak byly podány, přijal.I díky včerejšímu zasedání jsem se konečně odhodlal a objednal si své snad už poslední amfibie, konkrétně tyto. Doma už na ně čeká tenhle ciferník a promění se v tzv. morbovky.Eskymáci, už Dmitrijovi nenabízejte sněžnice ani rybí tuk za starší typ pouzdra s ostrými hranami. Poslední kousek, který byl na skladě poputuje ke mně. Byla to nějaká uloženka s poškrábanou spodní stranou nožek od sundávání tahu, takže jsem dostal deset babek slevu.Doufám, že to s tou poštou nebude jako posledně...Dobrý výběr! Jen ta pošta ani nemluv. Meranom je zlatý oproti rádobyprodejcům ne Ebay. Objednal a zaplatil jsem 8.1 a ačkoliv prodejce mari-vlg psala, že odesláno 10.1 v reálu jen mlžila, poněvadž dle pošty to bylo až 22.1. A to kdybych se neupomněl o číslo zásilky, tak ho ani nemám. Modlím se, co mi přijde. Od tohoto prodejce raději nebrat, znovuříkám zlatý Meranom.
Svatoslav Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Cestoval jsem v přestrojení, jako mistr převleků Nick Carter. Já už delší dobu v Praze nebyl. Tak ať zvolím dobrý outfit, abych se nějak neodlišoval. Hodinky vím jaké vzít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Bol som ich vyvetrať. Len ja vůl som ich neodfotil.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Nevím, jaká protiunijní síla pohla mými ukazováčky, abych vyťukal SZ: "BERU". Inu, stalo se. Takřka ihned jsem si to vyčetl, přece jen, 900 Kč je dost peněz. Třeba 60 pastiček na myši na chalupu. Nebo 1,5 % týdenní dovolené v létě. Ale stalo se a obchod proběhl až po neuvěřitelných 30 hodinách. Čtete správně, 30 hodin výčitek, 30 hodin životních retrospektiv... Zkrátím to, kuncák i hodinky boží. Hodinky božejší. Úžasné. Tu modrou, soudruzi, mám vepsanou v duši. edit: chipka byla tam, slavím, no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem mikymik
mikymik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 A zhrado, úplně ti rozumím. A to jsi Slovák
little_w Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 5etter: tydle mam. Cifernik nemen, je uplne nej, totalne univerzalni. Ja tam vymenil jen rucky a spokojenost velika... vlastne... mam je zrovna na ruce. mikymik: jak jsi to dokaal vyfotit tak svudne modre? me z toho lezou ty fotky tak do zelena, tmavoseda a tak... parada!
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 mikymik:To sou ty vzácný, ty s or?mečkovaným datumovým okýnkem nedávno tady nabízený? A za 900,-? Tak to velká gratulace! Jo, a lidi, prosím, už v tom ležím aspoň tejden a nic: nemáte náhodou nějakej tip na obchod s perlonama a strapama, ideálně něco co by bylo v trikolóře vlajky Ruské Federace? Nato ani zulu nechci. Něco jako tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) A považte, že prodejci význam toho nesmírně vzácného a neodfotitelného modrého maricia ozřejmil sám velký náčelník! edit: londži, k těmto tkaninám jsem zatím nedospěl Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem mikymik
mikymik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Pohleďte na neožužlanější z nejožužlanějších korunek na takřka nenošených hodinkách. I když je to, z hlediska ovládání, nepraktické, je to krása... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Spíš sem se zakoukal na tu prďáckou datumovku! Jo, a s tou korunkou se nediv - někde sem čet, že Vostok prej každý svý hodinky 3 měsíce testuje, než je pustí ven. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem LONGINES
mikymik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Jasně, nenosí, vyšroubovávají, natahují, seřizují, zašroubovávají
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 No Jinak pánové, máte to sice parádní, ale kdybyste byli v ponorce, nebo v kosmosu, tak kolik že je to vlastně hodin bysme věděli jenom my s ultravatchem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Jo tydle vidle, miky. Tos mel rict, ze mas datumovku s rameckem. Tak to vysvetluje tu modr! Tak to jenom tise zavidim.
ultrawatch Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 No Jinak pánové, máte to sice parádní, ale kdybyste byli v ponorce, nebo v kosmosu, tak kolik že je to vlastně hodin bysme věděli jenom my s ultravatchem Svatá pravda a jelikož má prý letos přijít solární záblesk s elektromagnetickým impulsem,budou se nám GMT hodit ještě víc.Digitalky pak max.do kamen a koukat jak hoří.
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Vždycky to tak bylo, na díňosaury spadnul šutr, nás lidi zas utopili jak koťata. A proto sme s ultrawatchem vždy připraveni Ješte si uvařím zdravý bylinkový čaj, dám si jednu nikotinku a jdu hodit šipku do postele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 mikymik: Gratuluji k amfibistickému kaufa roku, který přišel hned v lednu. Taková nádhera a vzácný kousek za devět stovek, to je paráda. Díky tomu, že má pouzdro ostré hrany jako břitva se jim dá odpustit i ta ožužlaná korunka, které v laboratoři Čistopolského časového závodu přežila dlouhodobé zkoušky na milion zašroubování. little_w: Mně se právě tenhle ciferník nikdy nelíbil a tuhle variantu jsem vzal jenom proto, že to byly zrovna jediné 710 se strojkem bez datumovky. I když to nakonec zakryje ciferník, bez výřezu, nechtěl jsem, aby i tam běhal nějakej mechanismus navíc. Jakmile dojde k výměně, ciferník zde nabídnu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se