5etter Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Ty jsi jak paní 5etterová. Člověk jednou za uherskej rok zajde na jednání výboru a hned je z toho haló.
mikymik Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Londžiho perlon na 5etterove oblíbeném místě Perlon je úžasný.
5etter Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Vypadá to dobře, včetně té oholené ruky.
mikymik Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Hele, vpravo nahoře jsou vidět tři chlupy. edit: a dík Upraveno 27. června 2018 uživatelem mikymik
travex Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Není nic hnusnějšího, než chlupatá ženská, já v tom miky podporuju.
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Moc jim to sluší Miky!
mikymik Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Soudruzi, takové podpory a chvály. Jsem dojat.
Svatoslav Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Miky sedne jím to. Je pravda, že žádný perlon nemám a přitom by mi to tak sedlo k pletené kravatě.
click2proceed Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Koupil jsem ho v obchodě s hodinkama ale jinak by to měl bejt s největší pravděpodobností tento: https://www.reminky-na-hodinky.cz/zbozi/silikonovy-reminek-na-hodinky-condor-196190-220500/Vypadaji super. Mam par silikonovych reminku z Ali, ale nektere snad ani nemaji sponu z oceli. Coz mi teda u hodinek, ktere taham i do more, docela vadi.
morbo Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 No ja mam dva s tim ze ten druhej sem mel puvodne na seika a jedina vec kterou bych mu asi mohl vytknout je, ze na tom svetlem prositi je celkem znat, ze se ten pasek nosi (je tam videt kazdej bordel). Ale je zas fakt ze ty hodinky obcas beru i jinam nez do hospody, pro tyhle ucely je to jak to tu sleduju asi v pohode ...
5etter Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Pánové, můžeme být v klidu. Naše amfibie drží krok se špičkovými výrobky švýcarského a japonského hodinářského průmyslu a (nejen) dle mého osobního názoru hravě strčí do kapsy nejeden předražený žgarb např. od Omegy.
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 5etter už je skoro stejně horlivý zastánce Vostoku, jako já, to se mi líbí btw.: ten žgarb vzadu na tý valný hromadě, na který lící spona modrejch 710-tek, to sou Daytony? No to mě teda po@er
5etter Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 To pro mě byly nejhezčí hodinky večera. Ty bych klidně vzal na milost. Kluci říkali, že mi sedly jak prdel na hrnec.
AndyAaron Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Bacha ale na ne. Jsou to mrchy prodejny a sedej kazdymu, jen aby se zalibily
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Tak já znám jen jedny jediný, co umí sednout jak prdel na hrnec
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 A když už sem je vyvenčil, tak jeden pokus o Svatoslav style Dnes je na to vhodné počasí
Svatoslav Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 LONGI: jsem rád, že nezapadl v zapomnění , travex, jej použil ve Slavkově.
thubalek Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Uvažuju nad těmhle: https://meranom.com/en/amphibian-classic/960/vostok-watch-amphibian-classic-960758.html Máte je někdo? Na produktových fotkách nevypadají nic moc, ale viděl jsem pár real-life fotek a videí, kde vypadaly skvěle. Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk
thubalek Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Jediný, co mě mrzí ( krom absence podobizny Neptuna na cifru) je výroba v Číně... Co vy na to- šli by ste do Neptunů vyrobených v Číně, nebo raději ne? Jak v Číně? Na displeji neptunů je napsáno ??????? ? ?????? Já vím, že Rusi lžou, jak když tiskne, ale zrovna tady bych to nečekal. Že by to bylo stejné, jako když na mých Prim Sport je napsáno Czech Made? Upraveno 28. června 2018 uživatelem thubalek
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Nevím, jestli Rusové lžou, tohle přecijen s Vostokem nemá společnýho vůbec nic a jedná se čistě a jenom o soukromý počin Meranoma, ale každopádně v diskuzi k hodinkám to prodejce na přímý dotaz potvrzuje. Jestli chceš Vostoky, doporučuju si stáhnout katalog jimi vyráběných hodinek, který je k dispozici ke stažení na oficiálních stránkách Vostoku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se