VojtaJ Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Ok. To jsem chtěl vědět. Neptal jsem se proto, že bych potřeboval rychlé nastavování data, ale jen proto, abych se ujistil, jestli jsou hodinky v pořádku. Teď, když vím, že jsou, nic mi na nich nechybí. :-)
VojtaJ Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Ok. To jsem chtěl vědět. Neptal jsem se proto, že bych potřeboval rychlé nastavování data, ale jen proto, abych se ujistil, jestli jsou hodinky v pořádku. Teď, když vím, že jsou, nic mi na nich nechybí. :-)
VojtaJ Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Sakra. Měl jsem špatnej signál a nešlo mi to odeslat. Tak jsem to zkoušel a zkoušel, a teď koukám, že se to poslalo 5x. Omlouvám se, nebylo to úmyslně. Prosim admina o smazání nadbytečných kopií. Dík
5etter Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 V pořádku, my se přes to přenesem, případně si tě dáme do ignore listu.Admina raději nevolej, naposledy, když sem vlezl sám root admin, byla z toho docela mela...
Návštěvník LONGINES Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Tý jo, 5ettter, koukám, že seš těma Seikama hodně nakaženej VojtaJ: sofistikovaný nastavování datumu není vše, tohle sou hodinky pro pořádný chlapy, co vydržej snad všechno, že jo náčelníku? Až se 5etterovi po pár letech rozežerou těsněnící gumičky v Seikách, my s Vostokama budem v suchu i na dně Černého moře a 5etter ještě rád vytáhne Amfibie
VojtaJ Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Tý jo, 5ettter, koukám, že seš těma Seikama hodně nakaženej VojtaJ: sofistikovaný nastavování datumu není vše, tohle sou hodinky pro pořádný chlapy, co vydržej snad všechno, že jo náčelníku? Až se 5etterovi po pár letech rozežerou těsněnící gumičky v Seikách, my s Vostokama budem v suchu i na dně Černého moře a 5etter ještě rád vytáhne Amfibie Jo, jak říkám. Chtěl jsem se jen ujistit, že je vše v pořádku. Hodinky jsou parádní.
5etter Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Lonži, sám musíš uznat, že zrovna rychlé nastavení data je něco, v čem je Seiko oproti amfibiím napřed. I když na druhou stranu, v amfibiích o půlnoci hrkne a už je zítra, zatímco Japonec se s překlápěním data sere celou noc.Jo a seik jsem měl doma snad vždycky víc než amfibií, takže buď v klidu. Nedávno jsem teda musel dokoupit ještě nějaký pětky, protože už to byla remíza.
travex Odesláno 9. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Tady je taková tradice, že pokud sem zavítá root admin, tak nejpozději třetím postem umístí výsledek íkvé testu. Bych se toho držel, kontinuita musí bejt.
Návštěvník LONGINES Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 5etter, legrační je, že sem teď v tichosti asi měsíc měl takovou Vostok krizi a v potenciálním užším výběru byly (nechápu jak se mi to mohlo stát!) i Seika. Ano, na Vostokách nás toho oproti jiným dost štve, ale fakt je, že já hodinky dost často máchám ve vodě, řádově i několik měsíců ve slaný, mořský a ta konstrukce Amfibií, to je prostě fakt věc jinde nevídaná. Přetěsňovat s mým stylem života hodinky ideálně každej rok, to pro mě prostě není... Seika můžou bejt krásný, ale i přes všechny nedostatky Vostoku má pro mě Vostok stejně navrch. Asi právě tou jejich zastaralostí se z nich staly pro mě ideální hodinky. Sou zastaralý a vlastně zároveň nadčasový a to nemůžeš popřít Ale jak říkám, každý si vybírá hodinky podle sebe, takže tenhle svůj názor nikomu nevnucuji.
VojtaJ Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 (upraveno) 5etter, legrační je, že sem teď v tichosti asi měsíc měl takovou Vostok krizi a v potenciálním užším výběru byly (nechápu jak se mi to mohlo stát!) i Seika. Ano, na Vostokách nás toho oproti jiným dost štve, ale fakt je, že já hodinky dost často máchám ve vodě, řádově i několik měsíců ve slaný, mořský a ta konstrukce Amfibií, to je prostě fakt věc jinde nevídaná. Přetěsňovat s mým stylem života hodinky ideálně každej rok, to pro mě prostě není... Seika můžou bejt krásný, ale i přes všechny nedostatky Vostoku má pro mě Vostok stejně navrch. Asi právě tou jejich zastaralostí se z nich staly pro mě ideální hodinky. Sou zastaralý a vlastně zároveň nadčasový a to nemůžeš popřít Ale jak říkám, každý si vybírá hodinky podle sebe, takže tenhle svůj názor nikomu nevnucuji. Tak to čtu rád. Ne, že bych jejich vodotěsnost testoval tolik, jako ty, ale pokud maj mé hodinky WR 100 a víc, klidně si s nima zaplavu. Tak že info o tom, že Amphibie by přežily i havárii Kursku, mne potěšilo. Jen jim do tý vody musím pořídit nějakej vhodnější řemínek. Přeci jen, kůže není pro potápky to pravé. V úvahu připadá nato, nebo nějakej kaučuk, nejspíše v odstínu modré... Upraveno 9. července 2018 uživatelem VojtaJ
mikymik Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Přesně. Dnes byly amfibije podrobeny tzv. švýcarskému testu. Zcela objektivní resumé je toto:3. místo: římská či kostelní sterilita, pojďme dál2. místo: dlažba, co neurazí a vydrží1. místo: nadčasový Dostojevskij, který má dost času
ultrawatch Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Tak to čtu rád. Ne, že bych jejich vodotěsnost testoval tolik, jako ty, ale pokud maj mé hodinky WR 100 a víc, klidně si s nima zaplavu. Tak že info o tom, že Amphibie by přežily i havárii Kursku, mne potěšilo. Jen jim do tý vody musím pořídit nějakej vhodnější řemínek. Přeci jen, kůže není pro potápky to pravé. V úvahu připadá nato, nebo nějakej kaučuk, nejspíše v odstínu modré...No podle tohoto videotestu by přežily min 500m hloubku.Bud v klidu. A tady drží až do 700m Upraveno 10. července 2018 uživatelem ultrawatch
Svatoslav Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Než s nimi půjdeš do vody. Tak jen připomenu co píší zkušenější! Dotahovat, dotahovat, jak dýnko tak korunku
krutor Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Cim dotahujete to dynko? Jde to bez nejakeho specialniho naradi?
5etter Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Bez speciálního nářadí se neobejdeš. Já třeba používám tohle:
travex Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Hmm, šuplera s aretací, 5etter musí mít vždy něco extra. Upraveno 10. července 2018 uživatelem travex
VojtaJ Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Bez speciálního nářadí se neobejdeš. Já třeba používám tohle: posuvka.PNGTak to je vskutku svérázné řešení a náš dílenský mistr na střední by to asi nekomentoval příliš slušnými výrazy, ale když není nic jiného...Jinak já jsem mým rybkám nasadil poctivou plechařinu namísto kůže a musim říct, že jim to sekne taky. Sice už nemají ten zajímavý retro vzhled, ale aspoň můžou do vody. Upraveno 10. července 2018 uživatelem VojtaJ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se