morbo Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 V 7. 6. 2020 v 20:23, travex napsal: 5etter zneuctil lůno amfibismu. ... a když bylo po všem, tak zapíchl kudlu do posvátné hrušně.
travex Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2020 Victorinox pinzetou se dobře vytahují třísky. Nemám teda zkušenost, ale říkal kamarád.
Cukov Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 ÁÁááá....konečně dorazil poklad z Anglie. Ta vpravo, vlevo je standardní luneta z Meranomu. Teď jen vyřešit jak legálně dostat flašku becherovky do Anglie
JR_2010 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 Dnes má výročí seriál od soudruha Rusakova, tak i sem k vám si dovolím odložit připomenutí.
Davidstr Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Odesláno 15. června 2020 Přátelé, musím se pochlubit. Mám z nich velkou radost.
little_w Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Davidstr, aby ne, vypadají super!Už jsem tady dlouho nic nepostnul, tak přikládám pár fotek, přišly mi dva pásky z Číny. Vždycky to jde skoro dva měsíce, tak na to většinou zapomenu. Gumových pásku jsem měl nepočítaně, tenhle je zdaleka nejpohodlnější. Až si říkám jestli soudruzi z Číny neudělali někde chybu a nezapomněli tam dát nějakou příměs. Je neuvěřitelné pružný, a povrch má krásně hebký. Ten tvar je taky neotřelý, líbí se mi. Jo, a v poslední době mám taky rád ty rychloupínací stezejky... stárnu a lenivím. No to jen tak. Vostoky na fotce jsou ty moje celkem dost upravené 020, se kterými tady moc úspěchu nesklízím (zpátečníci!), ale mně se líbí a mám je rád.
5etter Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Little_w, kde se dá ta guma na odemykání skříňky na plovárně sehnat? Šery šery lejdy aneb třešňová sezóna v plném proudu
little_w Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Presne tohle me napadlo taky, kdyz jsem ji videl, ze to je jak z plovarny. No jestli ti to stoji za ty dva dolary a sest tydnu cekani, tak na aliexpressu. Pro echt amfibisty maji i 22mm verzi.
malbur Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Barva podle fotek suprově ladí s ciferníkem a plovárenské zapínání není na ruce zase tak nápadné. Shrnuto a podtrženo, až budou mít na ali zase nějakou slevovou akci a cena klesne na dolar dvacet tak objednávám!
Roman-ZA Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 priatelia, tak sa k vam vraciam toto je na ceste ku mne domov nekupovali ste v poslednoj dobe nieco z Meranomu? ako dlho to ide k nam? pisu, ze to moze byt 1 - 2 mesiace.
Roman-ZA Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 (upraveno) kurna, a to si myslel, ze to tu budem jediny Upraveno 27. června 2020 uživatelem Roman-ZA
Roman-ZA Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 spominam si, ze som tu na ne videl taky adapter na pripojenie inych naramov. kde sa to da kupit? vdaka.
aljoša Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 ahoj, nevymenil by nekdo lunetu za lunetu? nabizim tuto: https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/bezels/vostok-watch-bezel-10k5-stainless-steel.html chtel bych nejakou na 420, takze prumer max. 39mm...
little_w Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 aljoso, covece, vcera jsem si zase nove lunety objednal. Zes to nerek' driv. Abych nebyl uplne off-topic, dneska mi prisly zase nejake rychloupinaci remeny. Teda jeden, jen ve ctyrech barevnych verzich (cerna, modra, cervena, seda). Pohodlny a bytelny (= silny). Navic ma takovou hodne chytrou ficuru - ta mala gumova vec, ktera ma drzet trcici konec remene pod kontrolou, ma sikovny "trn", vytvarovany presne do direk. Tzn. kdyz tim provlecu ten volny konec remene, tak to zacvaknu do volne dirky (dle vlastniho vyberu) a jsem vysmatej. Nic nejezdi, nic se nevyvlika... parada. Mozna objevuju Ameriku, ale jeste jsem nic takoveho nemel, a prijde mi to jako genialni reseni. Jo a stalo to 1,30 USD, tak si fakt nemuzu stezovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se