Mr. Igelit Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 No já jsem tu samozřejmě zkoušel hledat a něco jsem od něj našel, ale nějak nevím, jak to dopadlo a jestli z toho plynulo nějaké ponaučení... Tak se právě chci zeptat, jestli je něco, co můžu udělat hned jak mi přijdou, abych předešel průšvihu... Link to post Share on other sites
travex Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 Jsem je hned co přišly vzal do vody. Link to post Share on other sites
5etter Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Dýnko před tím dotáhls, doufám. Link to post Share on other sites
travex Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 Po šupleře jsem sáhnul vyloženě pudově. Tady se úročí roky tréninku. Link to post Share on other sites
Srnka Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Zdar páni. V poslednej dobe mi trochu blbnú 420ky. Keď po nastavení času zatlačím korunku a chcem ju zaskrutkovať, tak sa hriadeľ celkom nezatlačí a po pár závitoch mi prenastaví čas dozadu. Jak tlačím, tak tlačím, vždy sa mi čas posunie. Neviete čo s tým? Zo začiatku to tuším nerobilo. Link to post Share on other sites
morbo Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 před 6 hodinami, Mr. Igelit napsal: No a teď jsem se na jutubech dozvěděl, že prej u Amfibií může snadno zreznout (ale co hůř, údajně snad i zkorodovat!) závit u korunky. A že se to vysktuje zejména u nových modelů, které mají nerez lunety a korunky. Moc se v tom nevyznám, ale v komentářích lidi radili, že se tomu dá předejít tím, že se ten závit (či co) namaže nějakým silikonovým mazadlem a pak se to nestane. Hm, zajímavý. S těma novejma teda, pravda, zkušenost nemám, tak asi moc neporadím, ale je fakt, že když se u těch starejch trošku povolí závit, tak to pak vypadá zhruba nějak takhle. Měl jsem za to, že to je standard. Link to post Share on other sites
malbur Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 před 6 hodinami, Mr. Igelit napsal: No já jsem tu samozřejmě zkoušel hledat a něco jsem od něj našel, ale nějak nevím, jak to dopadlo a jestli z toho plynulo nějaké ponaučení... Tak se právě chci zeptat, jestli je něco, co můžu udělat hned jak mi přijdou, abych předešel průšvihu... Důležitý je nejezdit k Černýmu moři... Link to post Share on other sites
malbur Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Tímto bych se chtěl omluvit za svůj předchozí příspěvek. Na černých mořích samozřejmě záleží stejně jako na bílých mořích, azurových mořích, mrtvých mořích, živých mořích, nebo jakýkoliv jiných zasraných mořích. Link to post Share on other sites
5etter Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 A co moře, které se cítí být pevninou? Na těch ti nezáleží? Link to post Share on other sites
morbo Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Pře-sně, vole. Dry seas matter! Link to post Share on other sites
malbur Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Stydím se za svou omezenost. Pravda je, že ani Sněžka nemůže za to, v jaké se narodila výšce. Link to post Share on other sites
travex Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 Nadmořská výška je pouze zeměpisný konstrukt. Link to post Share on other sites
morbo Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Souhlas s @Miláček žen a vetešníků Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Dozvěděl jsem se sice pendrek, ale s tím jsem tak trochu počítal No nic, dneska už jsou "na doručení", tak se těším.. Oproti výhružkám, že doprava kvůli cováku potrvá 3 měsíce, to zabralo ani ne 3 týdny. Dcera mi totiž včera povolila vstup do bazénu a potřebuji spolehlivé hodinky do hloubky. A nechce se mi tam tahat svoje hodobožový SKX, který budou mít za chvíli hodnotu nemovitosti v Praze... Jinak jsem se dočetl, že se to stává hlavně hodně se potícím individuím, tak snad to nebude můj případ. Taky předpokládám, že kdyby bylo pravidlem, že Amfibie do půl roka zareznou, bylo by to tu lépe popsáno - byť se to stává u modelů 2018 a výš. Jen mě zaujalo to s tím promazáním závitu, ale nějak se potom bojím té vodotěsnosti.. Jo a dokoupení SS korunky z Meranomu prej nepomůže, protože má taky titanový vnitřek a stejně může dojít ke korozi. Link to post Share on other sites
travex Posted August 18, 2020 Author Report Share Posted August 18, 2020 Je to stejně padlé na hlavu, stará dobrá korunka žádné problémy neměla. Link to post Share on other sites
filltos Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Stará dobrá byla z mosazu ne? Ať už pochromovaná nebo ta "oplechovaná". Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Tak vážení - provedl jsem "brush mod" na vrchu pouzdra a na lunetě a musim říct, že docela jako jó... A další věc, co mě potěšila - za 24 hodin udělaly přesně 0s. Až mě to děsí. Třičtvrtě roku jsem teď nosil svoje malé SKX, které dělaly asi půl sekundy do plusu (takže jsem seřizoval jen v měsících, co mají 30 a méně dnů) a teď tohle... Neskutečný, co člověk dostane v podstatě za pár stovek. Čekání na gumu jsem si zpříjemnil zkouškou původního tahu a musím konstatovat, že na tahu by nevypadaly vůbec špatně. Vážně uvažuju o tom, že z Meranomu pořídím ten oyster s padnoucími koncovkami, přebrousím ho (protože leštěné střední dílky mě nevzrušujou) a budu mít v podstatě Rolex... Link to post Share on other sites
Cukov Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Taky o brush modu uvažuji u těch svých křivých pilotek...čím konkrétně jste jej prováděl pane Igelite??? Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Houbičkou na nádobí.. Podle návodu na YT. Cca 100 tahů na pouzdře a cca 100 čtvrtotáček lunetou. Celkem tak 20 minut včetně lepení. Hlavně dobře oblepit... Link to post Share on other sites
travex Posted August 19, 2020 Author Report Share Posted August 19, 2020 Budoucí kůru houbičkou jsem zvažoval už při koupi. Dám tomu ještě čas. Link to post Share on other sites
Recommended Posts