Cukov Posted September 8, 2020 Report Share Posted September 8, 2020 Hej bando, rychlej dotaz než jí objednám z meranomu....neválí se doma někomu luneta 01k3? Koupím nebo případně vyměním za 01k2. Snad tim nic neporušuji, jestli jo, tak prosím za odpuštění... https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/bezels/vostok-watch-clean-bezel-01k3.html https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/bezels/vostok-watch-clean-bezel-01k2.html Link to post Share on other sites
salámek Posted September 8, 2020 Report Share Posted September 8, 2020 Mám je čím dál raději. Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Budu jim říkat "morbovky" na jeho počest (ačkoliv jsem si vědom toho, že toto označení platilo pro gumu, já to budu pro osobní účely používat pro lunetu). Ještě jednou díky! . (Už mám na cestě jen 6 zásilek) Link to post Share on other sites
beginner Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 tož takhle.. Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Tak jak jsem na Scuba Dude měl kliku (-4s denně), tak morbovky udělaly + minutu a půl. No nic, šmatat do nich nebudu, včera jsem je tak pěkně utáh.. Budu to brát jako daň za jejich krásu Link to post Share on other sites
filltos Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Za chvíli je stejně budeš otvírat Mě by to nedalo, kor když jdou tak pěkně otevírat a zavírat Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Počkám až dorazej i ostatní kousky a pak je kdyžtak otevřu všechny najednou Ať se s tim nemorduju po částech... Link to post Share on other sites
Xenomorfus Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Takto zacina sraz Amfibistu s naslednym vandrem... Link to post Share on other sites
Mr. Igelit Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Ještě že jsem asociál a mezi lidi nechodim. Ale máte to hezký, to jo... Link to post Share on other sites
ismit Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 zdar, tj. teda paráda. Hele, kolik vás tak řádově bylo? Link to post Share on other sites
nickolas Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Tři. Voni to sbíraj na kila Link to post Share on other sites
ismit Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Tak to je docela originální přístup v dnešní době cestování pod 5 kg je mi to sympatické. Link to post Share on other sites
Roman-ZA Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Před hodinou, Xenomorfus napsal: Takto zacina sraz Amfibistu s naslednym vandrem... co to zac tie na oranzovom NATO strape? Link to post Share on other sites
Xenomorfus Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Zacinali jsme 4 a vcil uz nas je pet...;-). Na oranzovem NATOu jsou Deep Blue Pro Aqua Diver 1500 Link to post Share on other sites
5etter Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 V noci 8°C, ale když vás ve spacáku hřeje hromádka amfibií, je to cajk. Link to post Share on other sites
Roman-ZA Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 je to lepsie ako baby? Link to post Share on other sites
mikymik Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 Jak pro koho. Pro Péťu určitě Link to post Share on other sites
5etter Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 Tak hlavně je to levnější. Link to post Share on other sites
5etter Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 Amfičundr 2020, druhý ročník již tradičního putovního srazu amfibistů-vandráků, je minulostí. V plné sestavě na lávce přes řeku Svratku V pátek jsme ale vyráželi ve čtyřech. Po lehkém obědě a vysypání hodinek na stůl k údivu všech přihlížejících hostů vesnické hospody (viz předchozí Xenomorfova fotka), jsme se vydali do skal. Někteří raději zůstali dole... ...odvážlivci si troufli až na vrchol. Dvakrát jsme si vyhodili z kopýtka a dopřáli si vynikající krkovici s kyselým zelím a sekanou s bramborovou kaší. Jinak jsme se živili paštikama, uherákem a sběrem malin, ostružin, borůvek a jeřabin. Při každé příležitosti jsme si poměřovali hodinky. Samozřejmě i během putování bylo třeba neustále kontrolovat čas. Bohužel v sobotu večer se několik slabších členů posralo a odjeli domů k manželkám, papučím a povlečeným peřinám. Loučení bylo dojemné. Zůstalo jen nejtvrdší jádro, které se po odpadnutí měkkejsů muselo poprat s nečekaně zvýšeným přídělem frndžalice na hlavu. K večernímu posezení za svitu tritiových trubic jsme využili rozestavěného srubu. Nedělní ráno bylo mlhavé. Posnídali jsme zbytek bábovky od paní 5etterové a vyrazili na poslední etapu. Za mě to bylo top! Tak zdar, volové Link to post Share on other sites
Roman-ZA Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 parada. velmi sa mi paci, ze dodrziavas GDPR a bruseleske nariadenia Link to post Share on other sites
Recommended Posts