Ondrej71 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Stejný den, kdy jsem si pořídil své první bronzovky, jsem si pořídil i své druhé Trasery, tentokrát ovšem v automatu. Díval jsem se na tento model už docela dlouho a moc se mi líbila kombinace automatického Swiss strojku, velkého ale přitom velice pohodlného a dobře nositelného pouzdra a hlavně tritiového osvětlení indexů a ručiček. Vse svítí modře, i vteřinovka, jen index na 12 oranžově. Když se mi naskytla možnost koupit od kolegy z fóra tyto rok mladé hodinky, neváhal jsem. První dojmy: přes "papírově" velke rozměry pouzdra se velice dobře nosí, je poměrně nízké a pod košili jej dát není problém. Koupil jsem jej na tahu, který je pohodlný, ale nechám jej spíše až na léto- přijde mi, že s vhodným řemenem nebo kaučukem vypadají ještě líp. Tritiový osvit- bomba. Přehlednost a čitelnost je nesrovnatelná s jakoukoli běžnou lumi. Pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Rekl bych ze dobra osvedcena znacka nezklame. At dobre slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Rekl bych ze dobra osvedcena znacka nezklame. At dobre slouzi díky jedna s lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Přezul jsem auto na zimní a Trasery na tah :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Spravne, tah ma na ledu vyrazne kratsi brzdnou drahu.I ta kuze jim perfektne sedne, prezouval bych casteji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se