montemar Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 (edited) protože jsem dostal chuť na něco trochu jiného, než tradiční tchýninu kuchyni, zajel jsem na nedělní oběd k našim jižním sousedům. .. obchody byly bez výjimky zavřené, jelikož zde, narozdíl od nás, bohudík ještě dodržují pravidlo - neděle je od slova "nedělat". začal jsem aperitivem pěkné botky santoni klasický dánský design zajímavé nové longines s netradičně umístěnou korunkou a ciferníkem síla v jednoduchosti. a.lange&söhne nápaditý biegert&funk těžkotonážní panerai charismatické iwc nenápadný jaeger-le-coultre legrační diesel přehnaně sebevědomá festina svěží oris Edited October 29, 2013 by montemar
montemar Posted October 29, 2013 Author Report Posted October 29, 2013 nezajímavý paul picot nový krám bose vyprodaný rolex sympatický tudor umění. pár za lidových 19 8oo eur služebák wok&grill. vybral jsem si krokodilfleisch a mixnul ho s haifisch. omáčka gong bao krokodýl suchej, žralok vynikající a nakonec pěkná kuchyňka. 53ooo eur
montemar Posted October 31, 2013 Author Report Posted October 31, 2013 hezký a poučný výletjasne. me neslo o nakou vysokou poucnou hodnotu.
Recommended Posts