mates94 Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 nemáte někdo tušení o jaký model se může jednat?
mates94 Posted October 29, 2013 Author Report Posted October 29, 2013 . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
VintageLover Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Ty jsou z prodejního vlákna, jsi koupil nebo chceš koupit, či co? Nicméně, chce to fotku strojku...
VintageLover Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Model žádný, prostě náramkové hodinky.Dejme tomu DOXA Anti-Magnetic s excentrickou vteřinovkou. Nějaké šutry tam mít ve strojku bude. Stáří +/- 70 let a strojek bude vypadat nějak takhle. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
mates94 Posted October 30, 2013 Author Report Posted October 30, 2013 Jojo, jsou to hodinky z vlákna, chystám se je koupit. Jen mě zajímalo, co je to za model. Já jsem si myslel, že každé hodinky mají svůj model, typ, něco podle čeho je jde najít.
mates94 Posted October 30, 2013 Author Report Posted October 30, 2013 Jinak děkuji za práci co jste si dali při zodpovězení dotazu
Recommended Posts